Αποστολέας Θέμα: Πρόβλημα σε Omega constellation - επισκευή πού;  (Αναγνώστηκε 1443 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος menelaos

• Just Registered
    • Προφίλ
Πρόβλημα σε Omega constellation - επισκευή πού;
« στις: Μάιος 09, 2014, 11:49:12 πμ »
Καλησπέρα παιδιά!

Έχω ένα constellation στο οποίο αρχικά δε μπορούσα να αλλάξω ώρα/ημερομηνία (δε γύρναγε ο δείκτης όταν γύριζα το knob), και την επόμενη μέρα σταμάτησε να δουλεύει εντελώς. Απ'όσο μου είπαν στο Λονδίνο (στο κατάστημα της Omega) δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, έχει μάλλον σπάσει ένας μικρός άξονας και θέλει αντικατάσταση (ή απλώς service, είναι κάτι που αλλάζουν standard στα service απ'όσο μου είπαν).

Δυο ερωτήσεις:
1. Γνωρίζει κανείς αν οικονομικά είναι προτιμότερο να το πάω εδώ ή στο Λονδίνο;
2. Αν το πάω εδώ... πού; Στο κατάστημα της Omega υποχρεωτικά, ή υπάρχουν και άλλοι εξουσιοδοτημένοι όπου μπορώ να βρω καλύτερη τιμή;

Πληροφοριακά, στο Λονδίνο το service κοστίζει £290.

Επειδή θα φύγω για Λονδίνο την Κυριακή, θα με βοηθούσε πολύ αν μπορούσατε να απαντήσετε νωρίτερα ώστε αν είναι καλύτερα στην Αθήνα να το πάω αύριο το πρωί (δεν έχω πρόβλημα να το αφήσω εδώ και να το παραλάβω όταν επιστρέψω και είναι έτοιμο).

Ευχαριστώ πολύ!
Μενέλαος

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Πρόβλημα σε Omega constellation - επισκευή πού;
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 09, 2014, 12:43:05 μμ »
Μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο στο σέρβις εδώ για να συγκρίνεις τιμές. Βέβαια σε έναν ανεξάρτητο τεχνικό θα σου στοίχιζε πολύ λιγότερα. Το θέμα όμως είναι που? Στην Αθήνα θα μπορούσαμε να προτείνουμε, στο Λονδίνο όχι.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 09, 2014, 12:49:55 μμ »
Στην Αθήνα σίγουρα θα δώσεις λιγότερα.
Σκέψου, αν το έχεις αρκετό καιρό, και έχει έρθει η ώρα του γενικού service , μήπως τα συνδυάσεις.
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος menelaos

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 09, 2014, 02:16:50 μμ »
Perfect - μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει (μέσω pm) τεχνικούς; Δε χρειάζεται να τα συνδυάσω, εκτός αν είναι πολύ μικρή η διαφορά, αλλά θα ήθελα να κάνω το φθηνότερο δυνατό (σε σοβαρό τεχνικό, φυσικά)...

Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος nikolas

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 09, 2014, 03:16:01 μμ »
H αντιπροσωπια σε aqua terra γυναικειο μου πηρε 400 και κατι ευρω ,για χρονογραφους παιρνει 500αρικο αλλα ρωτα για σιγουρα ,μπορει να εχουν αλλαξει οι τιμες.