Σύνολο ψηφοφόρων: 27
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το iwc εχει πολυ πιο ακριβη μηχανη.Αν και dress αισθητικης, ειναι τουβλο. Θα το επαιρνα μονο για τη μηχανη του κι επειδη δεν μπορει να ειναι ο μονος λογος αγορας, δε βλεπω γιατι οχι το ρολεξ.
Τούβλο...εννοείς βαρύ?
Εννοεί χοντρό,απλά,δεν ξέρει να μιλήσει το παιδι Δημητρη Απο μένα Rolex,κοιτα και τη Χιονάτη που σου λέει ο Πάνος.
Γιατί βρε παιδιά όχι το μαύρο?
Γιατί βρε παιδιά όχι το μαύρο?[/quoteΔημήτρη,δεν μπορω να πω οτι δεν μου αρέσει το μαύρο,καθε αλλο.Το λευκό ομως ειναι πιο φωτεινό και θεωρω οτι ταιριάζει πολυ στο συγκεκριμένο ρολόι.Και το μαύρο ομως ειναι όμορφο.
Ετσι. Ακου εκει, θες και το μαυρο.
Εννοω κυριως σε παχος Υ.Γ. Αυτος μου εχει κλεψει τη γωνια ληψης...
Λέτε ότι το IWC είναι πιό χοντρό.Απ ότι είδα και τα 2 είναι στα 13mm.
Δημήτρη το explorer ii είναι 12mm και το 5001 είναι 14mm,βέβαια αυτό για εμένα δεν είναι αποτρεπτικό για το iwc,είναι ένα από τα πιο ωραία ρολόγια.Όσο για την επιλογή σου δύσκολο λόγω διαφορετικότητας στο στυλ!Προσωπικά θα ήθελα και τα δύο...
Δημήτρη το iwc το τσέκαρα από το site της iwc.Το explorer από κάποια reviews που το είχαν στο ένα 12 και σε ένα άλλο 12.4.Αλλά και πάλι για μένα λίγη σημασία έχει τι λένε οι αριθμοί.Στο καρπό μετράει πως κάθεται το κάθε ρολόι και τα δύο σε αυτό είναι εξαιρετικά.