Αποστολέας Θέμα: Οδηγίες χρήσης  (Αναγνώστηκε 1915 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος stergios

• 34mm case
    • Προφίλ
Οδηγίες χρήσης
« στις: Απρίλιος 10, 2014, 02:52:49 μμ »
Ένα βασικό κριτήριο αγοράς θα πρέπει να είναι οι οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά. Ειδικά για τα ρολόγια με τις πολλές ρυθμίσεις, είναι αδιανόητο να υπάρχουν μάνουαλς για μια μικρή χώρα όπως η Πορτογαλία και όχι για την Ελλάδα. Για την Ελβετική ωρολογοποιία δεν γνωρίζω αλλά οι Ιάπωνες μας έχουν γραμμένους κανονικά η μήπως είναι θέμα αντιπροσώπων;

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Οδηγίες χρήσης
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 10, 2014, 03:01:16 μμ »
Αν το ρολόι αγοραστεί μέσω του επίσημου δικτύου διανομής της εταιρείας στην Ελλάδα, τότε θα υπάρχει και ελληνικό manual. Αν αγοραστεί από άλλη πηγή, τότε επειδή δεν προοριζόταν για πώληση στην Ελλάδα από την εταιρεία, σχεδόν σίγουρα δεν θα υπάρχει.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος stergios

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 10, 2014, 03:13:11 μμ »
Είχα αγοράσει απο ελληνικό κατάστημα κάποιο σεικο κανονικά με την εγγύησή του, αλλα μάλλον θα ήταν παραεισαγωγή. Οι οδηγίες του ηταν στις βασικές γλώσσες και οχι στα Ελληνικά. 

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 10, 2014, 04:16:28 μμ »
Ένα βασικό κριτήριο αγοράς θα πρέπει να είναι οι οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά. Ειδικά για τα ρολόγια με τις πολλές ρυθμίσεις, είναι αδιανόητο να υπάρχουν μάνουαλς για μια μικρή χώρα όπως η Πορτογαλία και όχι για την Ελλάδα. Για την Ελβετική ωρολογοποιία δεν γνωρίζω αλλά οι Ιάπωνες μας έχουν γραμμένους κανονικά η μήπως είναι θέμα αντιπροσώπων;

μια παρενθεσούλα, πορτογαλικά μιλάει και ολόκληρη η Βραζιλία ;)

Αποσυνδεδεμένος stergios

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 11, 2014, 03:24:15 μμ »
Δεν έχω τίποτα με τους Πορτογάλους  :) συμπαθείς μου είναι. Πάντως θα έπρεπε να υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάζουμε τα μανουαλς απο τα σαιτ των αντιπροσωπιών.

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 11, 2014, 05:26:20 μμ »
Δεν έχω τίποτα με τους Πορτογάλους  :) συμπαθείς μου είναι. Πάντως θα έπρεπε να υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάζουμε τα μανουαλς απο τα σαιτ των αντιπροσωπιών.

Ναι το εννοούσα απλά ότι η Βραζιλία είναι 200+ εκατομμύρια οπότε λογικό είναι να τα μεταφράζουν για αυτούς...τώρα για Ελλάδα ίσως δεν αξίζει να το μεταφράσει κάποιος. Πάντως εάν θέλεις βοήθεια σε κάτι μπορώ να σε βοηθήσω :)

Αποσυνδεδεμένος stergios

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 12, 2014, 02:48:24 μμ »
Προσπαθώ με τον μεταφραστή του google να καταλάβω το μανουαλ της σειράς  "eco drive E812 models της citizen" Δυστυχώς η μετάφραση δεν είναι καθόλου ακριβής. Όποια λύση ευπρόσδεκτη.

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 12, 2014, 02:58:45 μμ »
Στα αγγλικά δεν μπορείς να το διαβάσεις?
Αν όχι, ποιο σημείο δεν κατανοείς?

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος stergios

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 13, 2014, 01:27:01 μμ »
Τα αγγλικά μου είναι φτωχά, Περισσότερο με ενδιαφέρουν οι παράγραφοι, Hand 0-Position Check and Correction και Insufficient Charging Warning Feature.