Αποστολέας Θέμα: Πιλότος εώς 6500  (Αναγνώστηκε 24411 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Πιλότος εώς 6500
« Απάντηση #100 στις: Απρίλιος 10, 2014, 03:18:35 μμ »
Ευχαριστώ πολύ  :cheers: :cheers: :cheers:
το jlc δεν το βγάζω είναι υπέροχο ρολόι!!!

Ένα κι ένα, με γεια!
Το JLC πολύ ξεχωριστό. 

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Απρίλιος 10, 2014, 03:33:47 μμ »
Ευχαριστώ πολύ!! Και εσύ να χάιρεσαι τα δικά σου   :cheers: :cheers: :cheers:

Αποσυνδεδεμένος nikos_v

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Απρίλιος 10, 2014, 04:36:39 μμ »
με γεια Τασσο
Καλο φορετο το JLC ηταν να το παρω εγω με ανταλαγη αλλα το 312 μου ειχε θεματα τελικα αλλα πηγε σε καλα χερια  ;D
ΥΓ
Για το pepsi  επειδη το θελω και εγω μου ειπαν οχι απο το εδω service με 800 ευρο που περιλαμβανει και το σχετικο δωρακι στεφανη και δεικτακι και θα το κανω στο ατσαλινο μου

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Απρίλιος 10, 2014, 05:40:12 μμ »
Ευχαριστώ πολύ Νίκο νάσαι καλά και εσύ :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
Πιλότος εώς 6500
« Απάντηση #104 στις: Απρίλιος 10, 2014, 05:52:23 μμ »
Νίκο έχω την εντύπωση οτι δεν στα είπαν και πολύ καλά. Καταρχάς ξέχασαν το dial. Στη συνεχεια νομίζω οτι για κάποιο λογο το κεραμικό insert δεν θα μπαίνει στο ατσάλινο bezel, κατι που θα σε αναγκάζει να αγοράζεις και το λευκόχρυσο bezel που θα εκτοξεύει την μοντιφα σε πολύ υψηλή τιμή.   Τέλος θα πρέπει να γίνει η μοντιφα σε μάστορα ο οποίος εχει τα κατάλληλα εργαλεία για να κανει την αλλαγή. Διάβαζα οτι οι κεραμικες στεφανες ειναι πολυ ευαιςθητες στις αλλαγές και σε ενα σεμινάριο για ωρολογοποιους της Ρολεξ, ο αρχιμαςτορας έσπασε μια ζωντανα κατα την τοποθετηςη.
Μακάρι να μην ισχύει κατι τέτοιο αλλά δεν νομίζω η Rolex να αφήσει ενα ρολόι τέτοιας τιμής να γίνεται μοντιφα με 800 ευρω.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος nomikosas1

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Απρίλιος 10, 2014, 06:40:17 μμ »
Νίκο έχω την εντύπωση οτι δεν στα είπαν και πολύ καλά. Καταρχάς ξέχασαν το dial. Στη συνεχεια νομίζω οτι για κάποιο λογο το κεραμικό insert δεν θα μπαίνει στο ατσάλινο bezel, κατι που θα σε αναγκάζει να αγοράζεις και το λευκόχρυσο bezel που θα εκτοξεύει την μοντιφα σε πολύ υψηλή τιμή.   Τέλος θα πρέπει να γίνει η μοντιφα σε μάστορα ο οποίος εχει τα κατάλληλα εργαλεία για να κανει την αλλαγή. Διάβαζα οτι οι κεραμικες στεφανες ειναι πολυ ευαιςθητες στις αλλαγές και σε ενα σεμινάριο για ωρολογοποιους της Ρολεξ, ο αρχιμαςτορας έσπασε μια ζωντανα κατα την τοποθετηςη.
Μακάρι να μην ισχύει κατι τέτοιο αλλά δεν νομίζω η Rolex να αφήσει ενα ρολόι τέτοιας τιμής να γίνεται μοντιφα με 800 ευρω.

Sent from my iPhone using Tapatalk

+1

Αποσυνδεδεμένος nikos_v

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Απρίλιος 10, 2014, 10:38:06 μμ »
Πανο η στεφανη ειναι ακριβως η ιδια το ιδιο πραγμα εχει κανει και φιλος με το smurf  sub για το καντραν προσωπικα δε με νοιαζει η διαφορα δε θελω να φαινεται το ρολοι μου σα να ειναι το λευκοχρυσο θελω να ειναι το pepsi
H  στεφανη βγαινει και ξανα μπαινει αν η διαδικασια γινει σωστα δηλαδη να βγει ολο το bezel  και μετα με μηχανημα που εχει κατασκευασει η ιδια η εταιρια για την δουλεια αυτη
Τωρα για το πως εξασφαλιζουν οτι δε θα κανεις μοντιφα ειναι πολυ απλο δε σου πουλανε αν δεν εχεις το ρολοι εκτος αν στην πολυ σπανια περιπτωση εχεις γωςστο μεσα κλπ κλπ ε και να βγουν 10 ετσι δε τρεχει κατι για αυτους (οτι γινεται με τα καντραν των daytona px)πιστεψε με τους κοστιζει πολυ  λιγοτερο απο το να εφτιαχναν αλλη γραμμη παραγωγης για bezel kai insert  ενα δυο συγκεκριμενο μοντελα  και εδω μιλαμε για Rolex που καθε μηχανη τους κανει μερικα εκατομυρια και απλα δε θα τα εβγαζαν ποτε  αν εμπαιναν σε τετοιες διαδικασιες ...