Αποστολέας Θέμα: Νέο diver από την Omega  (Αναγνώστηκε 81929 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
Απ: Νέο diver από την Omega
« Απάντηση #240 στις: Απρίλιος 01, 2014, 08:37:03 μμ »
Mακαρι να διαψευσθω, αλλα ΕΠΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΓΙΑ DIVER ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΡΠΟ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΙΚΡΟ !!  :'(
Και μην προφασιστειτε το SUB, απολυτως καμια σχεση. Το τρεχον μοντελο της Rolex συγκριτικα με την προηγουμενη εκδοση δειχνει ''μπαμπας'' του!...
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #241 στις: Απρίλιος 01, 2014, 08:49:15 μμ »
Εγώ πάλι συμφωνώ που δεν έχει date. Παραδοσιακά, οι καθαρόαιμοι δύτες, δεν χρειάζονται ημερομηνία. Το ρολόι μένει πιστό στον υποτιθέμενο ρόλο του.

Είναι πανέμορφο το άτιμο.   :smt026

Δεν ξερω από καταδύσεις, αλλά από τα γραφόμενα, υποθέτω ότι είναι μάλλον σπάνιο κάποιος δύτης να μένει στο νερό για παραπάνω από 24 ώρες (με τη θέληση του...) σωστά;

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Εντάξει και χωρίς date ωραίο είναι (και άσε τον Άρη να λέει ότι θα είναι μικρό).
Οπότε το μόνο που μας λείπει είναι ο...χορηγός  :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

Mακαρι να διαψευσθω, αλλα ΕΠΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΓΙΑ DIVER ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΡΠΟ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΙΚΡΟ !!  :'(
Και μην προφασιστειτε το SUB, απολυτως καμια σχεση. Το τρεχον μοντελο της Rolex συγκριτικα με την προηγουμενη εκδοση δειχνει ''μπαμπας'' του!...

Ωραίο θα είναι. Εγώ θα περιμένω να το πάρει ο episkeptis, να το κρατήσει μία εβδομάδα και να μου το πουλήσει μετά στο 50% της αρχικής τιμής  :snakeman:

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: Απρίλιος 01, 2014, 08:54:38 μμ »
H δοκιμή στον καρπό και μόνο αυτή θα άρει ή όχι, την επιφύλαξη για το μέγεθος.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #243 στις: Απρίλιος 01, 2014, 09:08:56 μμ »
Εντάξει και χωρίς date ωραίο είναι (και άσε τον Άρη να λέει ότι θα είναι μικρό).

Στη φωτο φανταζει αν οχι μικρο, οριακα ανεκτο...

Οψομεθα!

Φιλικα,
Αρης

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #244 στις: Απρίλιος 01, 2014, 10:01:35 μμ »
Νομίζω η διάμετρος είναι καθαρά θέμα προτίμησης.
Άλλωστε οι της Ομέγα προσπάθησαν να το κρατήσουν σχεδιαστικά κατά το δυνατόν κοντά στο πρωτότυπο.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: Απρίλιος 01, 2014, 10:08:03 μμ »
Μπορεί οι προθέσεις τους να ειναι καλές,πάντως συμφωνώ με τον Αρη οτι όσον αφορα το μέγεθος,ειναι οριακά ανεκτό!!!
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #246 στις: Απρίλιος 01, 2014, 10:09:41 μμ »
Και για να μην δημιουργειται εσφαλμενη εντυπωση στους φιλους-οmega maniacs, τα ιδια λεω και για το Βlack Bay. Δυο φορες πηγα να το παρω γιατι μου αρεσει παρα πολυ, μια στη boutique της Rolex προπερσι στη Βενετια και μια περισυ στη Βαλαωριτου και τελικα κατεληξα στο μεγαλυτερο κατα  ενα μολις χιλιοστο, αλλα ''μπαμπα'' του Pelagos, οπου η διαφορα του απο το heritage για καταδυτικο ρολο'ι' ειναι κατι παραπανω απο εμφανης! Και μη φανταζεστε πως ο δικος μου καρπος ειναι ιδιαιτερα μεγαλος.
Βεβαια ολα ειναι σχετικα και σιγουρα αναλογα με τον καρπο... Εκτος αυτου, ''περι ορεξεως ουδεις λογος'', απλα λογος να γινεται...  :D

Φιλικα,
Αρης
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 02, 2014, 02:01:16 πμ από Watch-Collector »

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: Απρίλιος 01, 2014, 10:36:00 μμ »
Και κατι ακομη. Η επανεκδοση, εκ πρωτης οψεως -μιας και δεν εχουμε δει ακομη το ρολο'ι' απο κοντα- και ασχετως μεγεθους, δειχνει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.

Αποσυνδεδεμένος strifteros

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #248 στις: Απρίλιος 01, 2014, 11:03:53 μμ »
καλησπέρα σε όλους.
Νομίζω ότι κάπου είχε διαβάσει για διαστάσεις L2L 51χιλ και ύψος περίπου 14 ή 14 και κάτι. Αν δεν κάνω λάθος...
Τώρα δεν ξέρω αν αυτές οι διαστάσεις βοηθούνε το ρολοι να μην δείχνει μικρό  :-k
Strifteros
Τα άλογα στα αυτοκίνητα είναι όπως η μνήμη στον Η/Υ. Θέλεις πάντα παραπάνω. Μήπως ισχύει το ίδιο και για τα ρολόγια?

Αποσυνδεδεμένος VC222

• 42mm case
    • Προφίλ
    • ABSEITS
« Απάντηση #249 στις: Απρίλιος 02, 2014, 12:05:12 πμ »
Αντιμαγνητικό με καπάκι κρύσταλλο;  :smt017  :-k

έχει μόλυβδο & βισμούθιο στο κρύσταλλο....
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 02, 2014, 12:16:57 πμ από VC222 »

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #250 στις: Απρίλιος 02, 2014, 01:47:45 πμ »
Νομίζω ότι κάπου είχε διαβάσει για διαστάσεις L2L 51χιλ και ύψος περίπου 14 ή 14 και κάτι. Αν δεν κάνω λάθος...
Τώρα δεν ξέρω αν αυτές οι διαστάσεις βοηθούνε το ρολοι να μην δείχνει μικρό  :-k

Κι ομως Γιαννη, κατα καποιον τροπο το βοηθουν! Για την ακριβεια το δειχνουν ΣΤΕΝΟΜΑΚΡΟ (τυπου coussin), επιτεινοντας ετσι το vintage χαρακτηρα του και διατηρωντας το συμβατο, τοσο με το πρωτοτυπο οσο και με τις συγχρονες τασεις απο πλευρας διαστασεων, με το παχος να προσδιδει επιπλεον ενα ''διακριτικο'' ογκο στο ρολο'ι'.
Τελικα μια δοκιμη θα μας πεισει...

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #251 στις: Απρίλιος 02, 2014, 02:38:38 πμ »
Αντιμαγνητικό με καπάκι κρύσταλλο;  :smt017  :-k

Δημητρη,
Διαβασε παρακατω:

Magnetic resistance of over 15,000 gauss

''The OMEGA Master Co-Axial calibres are distinguished from their predecessors by their ability to resist magnetic fields greater than 15,000 gauss. The first important step toward creating an anti-magnetic movement began in 2008 with the launch of the Si14 silicon balance spring. The staffs and pivots in these upgraded calibres are made of Nivagauss™; the steel plates found in the Co-Axial movement have been replaced with non-magnetic plates; and the spring of the shock absorber has been crafted from an anamorphous material.'' (Αποσπασμα απο: http://www.watchpaper.com/2014/03/28/omega-master-co-axial-calibres-unveiled-at-baselworld/)

Omega Seamaster Aqua Terra anti-magnetic watch stops time for no-one

''Now with advancements in a number of materials, including the use of Liquid Metal - a metal alloy also licensed by Apple - effectively ignoring magnetic fields and not having to make the watch out of just wood or glass has become possible.'' (Αποσπασμα απο: http://www.pocket-lint.com/news/122158-omega-seamaster-aqua-terra-anti-magnetic-watch-stops-time-for-no-one)

Ενω πολυ ενδιαφερουσα και λεπτομερης τεχνολογικη αναφορα υπαρχει εδω:
http://www.techinsighter.com/blog/2013/11/23/a-clockwork-amorphous

Φιλικα,
Αρης

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #252 στις: Απρίλιος 04, 2014, 04:53:02 μμ »
Ρε παιδιά, τώρα το λοιτάζαμε εδώ στο γραφείο με τον Netenforcer και προσέξαμε κάτι που δεν είχαμε δει.
Τι είναι αυτός ο άσπρος σείκτης των δευτερολέπτων στα ατσάλινα, ο βαμμένος με καραμπογιά;;;;
Το είχατε προσέξει και οι άλλοι και σας φαίνεται νορμάλ; Γιατί εγώ τον βρίσκω απαράδεκτο. Μου ακυρώνει όλο το ρολόι...
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #253 στις: Απρίλιος 04, 2014, 05:21:25 μμ »
Λοιπον, αυτο σκεφτομουν κι εγω σημερα και μαλιστα το παρατήρησα στο αλλο νημα με το φωτορεπορταζ από τη βασιλεια.
Σα να τον πηραν απο το moonwatch ειναι, κατι δε μου κολλάει κι εμενα..
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 04, 2014, 07:47:50 μμ από andrey_ »

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Re: Νέο diver από την Omega
« Απάντηση #254 στις: Απρίλιος 04, 2014, 07:39:57 μμ »
Και αν δεις ολες τις επισημες φωτο της omega ειναι "ψιλοπειραγμενος" για να μην φαινεται η καραμπογια.
Σημερα απο τις ζωντανες φωτογραφιες του φιλου του Ηλια το προσεξαμε.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
Νέο diver από την Omega
« Απάντηση #255 στις: Απρίλιος 04, 2014, 08:14:47 μμ »
Ευχαριστώ Κωνσταντίνε και Άρη.

Θοδωρή γι' αυτό θα το πάρω στο χρυσό που 'χει όλους τους δείκτες ίδιους.

Sent from my bed wearing fluffy bunny slippers

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #256 στις: Απρίλιος 04, 2014, 08:18:42 μμ »
Ευχαριστώ Κωνσταντίνε και Άρη.

Θοδωρή γι' αυτό θα το πάρω στο χρυσό που 'χει όλους τους δείκτες ίδιους.

Να σε δω με Ω και τι στον κόσμο...

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
Νέο diver από την Omega
« Απάντηση #257 στις: Απρίλιος 04, 2014, 08:46:15 μμ »
Χεχεχε.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
Νέο diver από την Omega
« Απάντηση #258 στις: Απρίλιος 04, 2014, 08:47:56 μμ »
Πάντως ΓΙ αυτο το χρυσό απορώ πως εδω και μερες κανεις δε βρίσκει το κουράγιο να γράψει πως ειναι άθλιο
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #259 στις: Απρίλιος 04, 2014, 08:48:39 μμ »
Χεχεχε.

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω την άποψή σου για το πλοπροφ... :smoker:

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών