Σύνολο ψηφοφόρων: 14
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αφού συγκρίνεις άσχετα, ψηφίζω αυτό 371
Αλλάζω την ψήφο μουψηφίζω 193 +307
Δηλαδή προτιμάς το 371 απο το 372;
Ξέφυγες
Νομίζω ο Σπύρος δεν βάζει σε ψηφοφορία 'άσχετα' μοντέλα..Είναι πολύ σχετικά και βρίσκονται σε κάποια λίστα.Γιαυτό, όλα τα άλλα, 'ξεφεύγουν'..
παρε το 389 και μετα θα σε φωναζουμε Σπυροκυ
Αφού Σπύρο το πας γενικά σε 47άρια προσωπικά χωρίς καθόλου σκέψη θα πήγαινα σε submersible και για να κάνω και πάντρεμα όπως ο Πάνος στο παιδί του 285 και 305 ,στο pam 364
Ε, αφού ξέφυγα επανέρχομαι στην τάξη......ψηφίζω τα παρακάτω
......ψηφίζω τα παρακάτω
@strifteros1) Τα πανέρια με Inhouse μηχανές δεν έχουν τρίπτυχα cosc αλλά δικές τους μετρήσεις μέσα σε ένα από τα 2 βιβλιαράκια που τα συνοδεύουν (κρατάω ελάχιστη επιφύλαξη επειδή τα χαρτιά τα έχω στην θυρίδα).2) Σούπερ μπομπέ κρύσταλλο.
Απ΄όσα έχετε δείξει παραπάνω, με την αφέλεια του άσχετου, εγώ λέω 372. Δαγκωτό.Και δύο ερωτήσεις τώρα:1) Γνωρίζετε αν το 372 συνοδεύεται από πιστοποιητικό COSC? Αν ναι, πώς ελέγχεται η ακρίβεια του ρολογιού, αφού δεν έχει…κούτσινα secods??
Ανακεφαλαίωση, λοιπόν, Σπύρο:Στ'αυτοκινητα ειναι πολυ ευκολη η επιλογη:ALFA ROMEO.Στις ομαδες ακομη ευκολοτερη:AEKΣτα ρολογια ομως,ποιο απ'ολα; 000, 111, 112, 372, 371, 389, 422,etc Μηπως και για τη ΛΙΤΣΑ;Μαλλον ΟΛΑ (ακομα και για τη ΛΙΤΣΑ)
1) Τα πανέρια με Inhouse μηχανές δεν έχουν τρίπτυχα cosc αλλά δικές τους μετρήσεις μέσα σε ένα από τα 2 βιβλιαράκια που τα συνοδεύουν (κρατάω ελάχιστη επιφύλαξη επειδή τα χαρτιά τα έχω στην θυρίδα).