Αποστολέας Θέμα: Όποιος ψάχνει μεταχειρισμένο 111, ας το δει  (Αναγνώστηκε 52974 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
Όποιος ψάχνει μεταχειρισμένο 111, ας το δει
« Απάντηση #100 στις: Μάρτιος 07, 2014, 05:01:25 μμ »
Δημήτρη στα ζητήματα τιμής είμαι απόλυτος! Ήθελα να πάρει πίσω τα χρήματα του ο Σπύρος όσο το δυνατόν πιο άμεσα! Προς αυτήν την κατεύθυνση έκανα τις κινήσεις μου.
Προφανώς και έχασα και το δέχομαι γιατί θεωρώ οτι φταίω ...
Για το θέμα της καλοσύνης νομίζω οτι μάλλον έχεις δίκιο για το εώς που φτάνει ...
Πραγματικά νομίζω οτι αν δε σας πειράζει πρέπει να σταματήσω εδώ ...

Φιλικά
Νίκος.

Sent from my iPhone
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Όποιος ψάχνει μεταχειρισμένο 111, ας το δει
« Απάντηση #101 στις: Μάρτιος 07, 2014, 05:07:31 μμ »
Δημήτρη στα ζητήματα τιμής είμαι απόλυτος! Ήθελα να πάρει πίσω τα χρήματα του ο Σπύρος όσο το δυνατόν πιο άμεσα! Προς αυτήν την κατεύθυνση έκανα τις κινήσεις μου.
Προφανώς και έχασα και το δέχομαι γιατί θεωρώ οτι φταίω ...
Για το θέμα της καλοσύνης νομίζω οτι μάλλον έχεις δίκιο για το εώς που φτάνει ...
Πραγματικά νομίζω οτι αν δε σας πειράζει πρέπει να σταματήσω εδώ ...

Φιλικά
Νίκος.

Sent from my iPhone

Τώρα με μπέρδεψες Νίκο..εξαπατήθηκες από το μαγαζί ή φταίς ???

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Μάρτιος 07, 2014, 05:08:49 μμ »
Προφανώς και δεν έχω τις νομικές γνώσεις για να κινηθώ νομικά...

'Ελα τώρα, ρε Νίκο..
Ούτε στον ύπνο σου δεν θα έβρισκες καλύτερο μέσο από εμένα, αν ήθελες να ξεβρακώσεις την κατάσταση..Θα τρέχανε και δεν θα σώνανε!

Εγώ, στη θέση σου, αυτό ακριβώς θα έκανα (αν ήμουν αθώος και αν είχα πραγματικά και ο ίδιος εξαπατηθεί).

Όλα τα άλλα είναι απλώς για να δημιουργούνται εντυπώσεις.

Και ναι, μεν, μπορείς να εκθέτεις τον εαυτό σου όσο θες (με αυτά που λες), δεν μπορείς όμως να τα ρίχνεις όλα στο κατάστημα.

Δημήτρη (episkeptis), γιατί λες ότι 'διασύρω' το Νίκο;
Εγώ τον διασύρω ή αποκλειστικά και μόνο οι πράξεις του;
Σας λέω, λοιπόν, ότι δεν υπάρχει ούτε έστω ένα 'κόμμα' που να μην είναι έτσι ακριβώς όπως το λέω.
Γιαυτό και ο Νίκος δεν τολμά να αμφισβητήσει τίποτα.

Το θέμα όμως - επαναλαμβάνω - δεν είναι ο Νίκος και η συμπεριφορά του!
Αν τα περιστατικά που αναφέρω είναι ασήμαντα, τότε κακώς τα αναδεικνύω και συγγνώμη από όλους.
Δεν είναι όμως έτσι!
Αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί στην αγορά ένα ρολόϊ χωρίς χαρτιά.
Τα χαρτιά του μπορεί να 'χάθηκαν'..
Μπορεί ο πραγματικός ιδιοκτήτης του να τα πέταξε..
Κανείς δεν το αποκλείει.
Εξίσου, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι έχει αφαιρεθεί με παράνομο τρόπο από τον ιδιοκτήτη του.
Το δεχόμαστε αυτό;

Εγώ, όχι!
Και πιστεύω, ούτε κανείς από όσους έχω γνωρίσει εδώ, το δέχεται!

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Μάρτιος 07, 2014, 05:19:26 μμ »
Εγώ πάντως Νικόλα, αν είχα εξαπατηθεί, αντί για το ρολόϊ θα τους έστελνα για αρχή το παρακάτω...

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/Wgbm3R4UgmI" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Wgbm3R4UgmI" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

Φιλικά Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Μάρτιος 07, 2014, 05:24:50 μμ »

...Και πιστεύω, ούτε κανείς από όσους έχω γνωρίσει εδώ, το δέχεται!

Για αυτό μην παίρνεις όρκο....για ρώτα πόσους από αυτούς που έχεις γνωρίσει, έχουν ακόμα προβληματικά ρολόγια του ASAP :dielaughing:

Φιλικά Γιώργος

Υ.Γ. Συγνώμη για το οφτοπικ, αλλά δεν κρατήθηκα....

Αποσυνδεδεμένος nomikosas1

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Μάρτιος 07, 2014, 05:38:36 μμ »
Δηλαδη για να καταλαβω.. επειδη εγω στην αρχη αλλα καταλαβα.
Τωρα ισχυει οτι:
O svl λεει οτι ο omegasnik ηξερε τα παντα και οτι το καταστημα ηταν σωστο και του το ειχε πουλησει σαν χωρις χαρτια και μεταχειρισμενο. Ο omegasnik απο την αλλη κατηγορεί το καταστημα και λεει οτι αυτο εκανε απατη χωρις να το ξερει κ ο ιδιος.
Ολα αυτα γιατι δεν τα ειπατε απο την αρχη και επρεπε να γραφτούν 6 σελιδες e-δίκης ?

Απο την αλλη δεν καταλαβα γιατι πηγε ο svl απο το μαγαζι για να παρει τα λεφτα αντι να επιστέψει το ρολοι στον omegasnik και στην συνεχεια αυτος να δώσει τα λεφτα στον svl. Aπο εκει και περα θα έπρεπε ο omegasnik να τα βρει με το μαγαζι και μετα να δημοσιεύσει αυτος την ολη ιστορια ωστε να μην την πατησουν και αλλοι. (αν οντως την εχει πατήσει)
Τελος παντων γενικα εγιναν λαθος χειρισμοί και δεν ηταν απο την αρχη ξεκαθαρα τα πραγματα.

Το προβλημα δεν ειναι στο οτι ενα ρολοι δεν εχει χαρτια , υπαρχουν απειρα ρολογια χωρις χαρτια και αρκετοι λόγοι που ενα ρολοι μπορει να μην εχει. Εχω παρει κ εγω ρολοι χωρις χαρτια. Το προβλημα ειναι να αγοραζει καποιος ενα ρολοι νομιζοντας οτι εχει χαρτια ενω ειναι πλαστα. Γιατι αλλη τιμη εχει ενα ρολοι με χαρτια και αλλη χωρις. Εκτος απο αυτο ο Omegasnik αν ισχυουν ολα αυτα, δεν την πατησε μονο στο οτι του πουλησαν ρολοι με χαρτια ενω στην ουσια δεν ειχε , αλλα του πουλησαν και μεταχειρισμενο ρολοι για καινουριο οπως λεει! Μιλοντας παντα με καθε επιφύλαξη για το αν ισχυουν ολα αυτα.

Παντως το ολο θεμα δεν το δημοσιεύσατε σωστα και έγινε λιγο σίριαλ η κατασταση.
Δεν υπαρχει λόγος να συνεχιστεί , τα πιάσαμε τα νοήματα.

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Μάρτιος 07, 2014, 05:52:36 μμ »
Δηλαδη για να καταλαβω.. επειδη εγω στην αρχη αλλα καταλαβα.
Τωρα ισχυει οτι:
O svl λεει οτι ο omegasnik ηξερε τα παντα και οτι το καταστημα ηταν σωστο και του το ειχε πουλησει σαν χωρις χαρτια και μεταχειρισμενο. Ο omegasnik απο την αλλη κατηγορεί το καταστημα και λεει οτι αυτο εκανε απατη χωρις να το ξερει κ ο ιδιος.
Ολα αυτα γιατι δεν τα ειπατε απο την αρχη και επρεπε να γραφτούν 6 σελιδες e-δίκης ?

Απο την αλλη δεν καταλαβα γιατι πηγε ο svl απο το μαγαζι για να παρει τα λεφτα αντι να επιστέψει το ρολοι στον omegasnik και στην συνεχεια αυτος να δώσει τα λεφτα στον svl. Aπο εκει και περα θα έπρεπε ο omegasnik να τα βρει με το μαγαζι και μετα να δημοσιεύσει αυτος την ολη ιστορια ωστε να μην την πατησουν και αλλοι. (αν οντως την εχει πατήσει)
Τελος παντων γενικα εγιναν λαθος χειρισμοί και δεν ηταν απο την αρχη ξεκαθαρα τα πραγματα.

Το προβλημα δεν ειναι στο οτι ενα ρολοι δεν εχει χαρτια , υπαρχουν απειρα ρολογια χωρις χαρτια και αρκετοι λόγοι που ενα ρολοι μπορει να μην εχει. Εχω παρει κ εγω ρολοι χωρις χαρτια. Το προβλημα ειναι να αγοραζει καποιος ενα ρολοι νομιζοντας οτι εχει χαρτια ενω ειναι πλαστα. Γιατι αλλη τιμη εχει ενα ρολοι με χαρτια και αλλη χωρις. Εκτος απο αυτο ο Omegasnik αν ισχυουν ολα αυτα, δεν την πατησε μονο στο οτι του πουλησαν ρολοι με χαρτια ενω στην ουσια δεν ειχε , αλλα του πουλησαν και μεταχειρισμενο ρολοι για καινουριο οπως λεει! Μιλοντας παντα με καθε επιφύλαξη για το αν ισχυουν ολα αυτα.

Βάζεις καμιά εικοσαριά ερωτήματα και στο τέλος καταλήγεις ο ίδιος ότι "δεν υπάρχει λόγος να συνεχισθεί το θέμα", προσθέτοντας και ότι τα πιασες "τα νοήματα"..

Ας μη σου χαλάσω το χατήρι.. ;D

(πάντως, αν δεν έχεις αντίρρηση, άλλη φορά θα σε ρωτάω πως να δημοσιεύω τα σχετικά θέματα.. ;D ;D)

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Μάρτιος 07, 2014, 06:13:12 μμ »

επειδή εγώ δεν τα έπιασα τα νοήματα, δεν μου λες τι συμπέρασμα έχεις βγάλει?

Φιλικά Γιώργος

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Μάρτιος 07, 2014, 06:25:14 μμ »
(πάντως, αν δεν έχεις αντίρρηση, άλλη φορά θα σε ρωτάω πως να δημοσιεύω τα σχετικά θέματα.. ;D ;D)

Απο την πρωτη στιγμη σου ειπα να ρωτησεις , εσυ εκει φαγωθηκες να κανεις την σκηνοθεσια μονος. :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

Ομολογώ οτι αρχικα ηταν καλο γιατι ειχε ωρα στοιχεια αστυνομικού θριλερ , στην συνεχεια εγινε πολυ φλατ και αινιγματικο σε μια εντεχνη προσπαθεια σου να απογυμνωθεί απο μονο του το θεμα πετυχαίνοντας παραλληλα ο θεατης να συμμετάσχει ενεργα σχηματιζοντας υποθετικά σεναρια. Το λαθος γίνεται απο εκει κ περα αφου στο τελος η ταινια κανει μεγαλη κοιλια με την κορύφωση της πλοκής να μην ερχεται ποτε.Ετσι το φλατ συναίσθημα αρχιζει να κουραζει τον θεατη ,επρεπε να βαλεις και στοιχεια δράσεις προς το τελος ή εστω ενα τριτο προσωπο κατα προτίμηση γυναικείου φύλου χαχαχαχα. Ειμαι πιο πολυ της σχολης του  Μartin Scorsese :P

Τι να πω φιλε μου svl περαστικά και σε εσένα που εχασες τον χρονο σου και στον omegasnik αν ειναι ετσι οπως τα λεει. Το τι εγινε ακριβως δεν μας το αποτύπωσε και πολυ καλα οπως σου ειπα και πιο πανω ο σκηνοθετης  αρα καπου εδω νομιζω πρεπει να φυγουμε απο το cinema με ενα αινιγματικό και μπερδεμενο συναισθημα όπου προσδοκά την συνεχεια της ταινιας και την δημιουργια μιας νεας  τριλογίας  :P

χαχαχαχα

πλακα κανω  :P

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Μάρτιος 07, 2014, 06:28:29 μμ »
Το τι εγινε ακριβως δεν μας το αποτύπωσε και πολυ καλα οπως σου ειπα και πιο πανω ο σκηνοθετης  αρα καπου εδω νομιζω πρεπει να φυγουμε απο το cinema με ενα αινιγματικό και μπερδεμενο συναισθημα όπου προσδοκά την συνεχεια της ταινιας και την δημιουργια μιας νεας  τριλογίας  :P

Τώρα κατάλαβα πως τα έπιασες τα "νοήματα"....

Φιλικά Γιώργος

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Μάρτιος 07, 2014, 06:30:19 μμ »

Τώρα κατάλαβα πως τα έπιασες τα "νοήματα"....

Φιλικά Γιώργος

:up:

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Μάρτιος 07, 2014, 06:39:54 μμ »
:up:

Μόνο που λέγοντας οτι...

- τα έχεις πιάσει τα νοήματα...
- δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί...
- έγιναν λάθος χειρισμοί...

κλπ κλπ κλπ
δεν βοηθάς να καταλάβει κανείς τίποτα...έχεις βγάλει ένα σωρό συμπεράσματα στα προηγούμενα ποστ σου, από τα οποία
- μερικά τελικά είναι γενικά και δεν αφορούν το θέμα...
- μερικά τελικά δεν ισχύουν γιατί άλλα νόμιζες στην αρχή...

Επίσης είσαι ο μοναδικός που το θέμα το είδε σαν δίκη...για πες μας λοιπόν και την σύνθεση του δικαστηρίου...Ποιον βλέπεις σαν πρόεδρο, ποιον σαν εισαγγελέα κλπ κλπ κλπ

Φιλικά Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Μάρτιος 07, 2014, 06:42:43 μμ »

Επίσης είσαι ο μοναδικός που το θέμα το είδε σαν δίκη...για πες μας λοιπόν και την σύνθεση του δικαστηρίου...Ποιον βλέπεις σαν πρόεδρο, ποιον σαν εισαγγελέα κλπ κλπ κλπ

Φιλικά Γιώργος

Προς Θεού, Γιώργο, μη του βάζεις τέτοια ερωτήματα!!!

Δες τον λίγο πως ετοιμάζεται (να μας αλλάξει τα φώτα.. ;D ;D ;D):

« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 07, 2014, 06:49:10 μμ από svl »

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Μάρτιος 07, 2014, 06:47:18 μμ »
Παντως εγω την ωρα μου στο βαρετο συνεδριο που βρισκομαι την περασα...

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Μάρτιος 07, 2014, 07:02:11 μμ »

(και εν τέλει, δεν καταλαβαίνω..προκαλείς να πω αλήθεια τι μου είπαν;)

Εδώ είναι το ζουμί.
Για πες Σπύρο.

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Μάρτιος 07, 2014, 07:06:42 μμ »

Μόνο που λέγοντας οτι...

- τα έχεις πιάσει τα νοήματα...
- δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί...
- έγιναν λάθος χειρισμοί...

κλπ κλπ κλπ
δεν βοηθάς να καταλάβει κανείς τίποτα...έχεις βγάλει ένα σωρό συμπεράσματα στα προηγούμενα ποστ σου, από τα οποία
- μερικά τελικά είναι γενικά και δεν αφορούν το θέμα...
- μερικά τελικά δεν ισχύουν γιατί άλλα νόμιζες στην αρχή...

Φιλικά Γιώργος

Κοιτα η αληθεια ειναι οτι επειδη αγορασα προσφατα κατι πανεραι ο τιτλος και το ολο πλασαρισμα του θεματος με ιντρικαρε να ασχοληθω. Παραλληλα σε αυτο βοηθησε και πως σημερα ετυχε να εχω πολυ χρονο στην διαθεση μου για σερφαρισμα!
Εδω ειναι ενα φορουμ και οχι αιθουσα δικαστηριου αρα και λιγο χιούμορ πιστευω χωραει . Ασε που ο svl απανταει και αυτος με χιουμορ , αρα πιστευω και εγω οτι δεν θα παρεξηγηθώ. Κατα βαση καταλαβαίνω το θεμα του.

Το ειδα λιγο σαν δικη γιατι ο svl βγαζει σιγα σιγα τα στοιχεια του και τα ερωτηματα του προς τον Omegasnik και μετα αυτος παλι απανταει με την δικη του υπερασπιστικη γραμμη κ παει λεγοντας.
Ωραιο το show δεν λεω οχι, αλλα αν το δειτε λιγο απο μακρια το ολο θεμα το thread οτι ειχε να κανει το εκανε. Δηλαδη να κανει γνωστο τις δυο εκδοχες και παραλληλα να ενημερωσει το καταναλωτικο κοινο για το μαγαζι.
Απο εκει και περα ολα αυτα ειναι υποθετικα και δεν μπορουν και ουτε θα μπορεσουν να επαληθευθούν 100% αφου οι ιδιοι εμπλεκόμενοι δεν θελουν να το κανουν οπως βλεπετε απο τους διαλογους. Εδω ουτε το ονομα του μαγαζιου αρχικα δεν ειπαν.
Απο εκει κ περα δηλαδη ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του. Τι αλλο να πουμε αφου απο την αρχη δεν δοθηκε σωστα και ευθεως το ολο θεμα. Ο svl το αρχισε με τιτλο οδηγου αγορας μεταχειρισμενου 111 , ενω ουτε η μια μερια λεει ξεκαθαρα τα παντα βγαζοντας τα σιγα σιγα ενω η αλλη δεν εχει καν διαθεση. Κατα την γνωμη μου οπως προειπα και πιο πανω θα επρεπε να ειχαν λυσει την διαφωνια τους ιδιωτικα και μετα με ενα μεγαλο συνολικα κειμενο που να ενημερωνει τους καταναλωτες για το περιστατικο ,με ονοματα κτλ να αποτύπωναν το γεγονος.

Ετσι οπως εγινε τωρα ειναι σαν να λυνουν τις διαφορες τους online. Ουτε ειμαστε στο καταλληλο μερος νομιζω για feedback πωλητων του site.

Οποτε πηρα και εγω την πρωτοβουλια να πω ή πειτε τα πραγματα ευθεως που λεει κ ο φιλος μπογδανος ή τωρα μην το κανουμε σιριαλ ας πουμε για το νεο pam557 ? :P
Αυτα απο εμενα. Καλη συνεχεια και οπως ειπα κριμα για την ταλαιπωρια και των δυο παιδιων ,αλλα τι να κανουμε τα εχει και αυτα το σπορ της αγοραπωλησιας ρολογιων.

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Μάρτιος 07, 2014, 07:08:22 μμ »
Το ζουμί Κώστα είναι στην κάρτα της Πανεράι...

Η παραποίησή της είναι πλαστογραφία, ενώ η πώληση του ρολογιού με τα συγκερκιμένα κουτιά-χαρτιά είναι εξαπάτηση!!!

Φιλικά Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Μάρτιος 07, 2014, 07:21:35 μμ »
Εδώ είναι το ζουμί.
Για πες Σπύρο.

Αφού το νήμα άνοιξε και πήρε τέτοια έκταση με πρωτοβουλία μου, ευχαρίστως, να απαντήσω σε ό,τι ρωτηθώ.

Στο κατάστημα υποδέχθηκαν το ρολόϊ (και την προίκα του) σαν γνώριμα.
Τα δέχθηκαν αμέσως.
Κανείς, δηλαδή, δεν είπε ότι την κάρτα ή κάτι άλλο το πρόσθεσε ο Νίκος εκ των υστέρων.

Σε ερώτηση αν το πούλησαν έτσι στον Νίκο, η απάντηση ήταν καταφατική.

Όμως, ξεκαθάρισαν ότι ΔΕΝ πούλησαν το ρολόϊ στο Νίκο ως "πλήρες" πακέτο.
Ισχυρίσθηκαν ότι τον είχαν ενημερώσει για τις ελλείψεις του, αναφέροντας και ότι το πήρε σε άλλη ('ειδική') τιμή.

(Συγγνώμη αν γίνομαι μονότονος..
Το θέμα δεν είναι ο Νίκος..
Ο Γιώργος, παρότι δεν έχουμε μεταξύ μας την παραμικρή μη δημόσια επικοινωνία και ούτε γνωριζόμαστε, το έχει πιάσει από την αρχή!)

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Μάρτιος 07, 2014, 08:07:01 μμ »
.....σημερα ετυχε να εχω πολυ χρονο στην διαθεση μου για σερφαρισμα!

Εκεί, λοιπόν, οφείλεται η ατυχία μας (να πρέπει να ακούμε τις απόψεις σου όλη την ημέρα.. ;D ;D)

Τώρα, σοβαρά..

Παρατηρείς, φίλε nomikosas1 ότι:

Ο svl το αρχισε με τιτλο οδηγου αγορας μεταχειρισμενου 111 , ενω ουτε η μια μερια λεει ξεκαθαρα τα παντα βγαζοντας τα σιγα σιγα ενω η αλλη δεν εχει καν διαθεση.

Δεν ξέρω αν το συμπέρασμά σου το συμμερίζεται και κάποιος άλλος..
Επειδή όμως έχεις πολλές φορές διαμαρτυρηθεί για τον τρόπο ανάπτυξης του θέματος, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω το εξής:
Το τι έγινε και το τι δεν έγινε στην περίπτωση αυτού του ρολογιού, το ξέρω καλά.
Και δεν κρατάω καμία κακία..

Για τον λόγο αυτό, δεν είχα καμία διάθεση να βγω και να καρφώσω κάποιον.

Από την άλλη, επειδή είχα κάποια (κατά τη γνώμη μου) σημαντικά πράγματα να πω, ήθελα πρώτα να δώσω την ευκαιρία σε αυτόν που εμπλέκεται άμεσα (στο Νίκο, δηλαδή) να πάρει θέση ΠΡΙΝ προβώ σε αποκαλύψεις.
Αν θα κάνεις τον κόπο, θα δεις ότι πολλές μέρες τώρα του δίνω αυτή την ευκαιρία, αλλά όλο αυτό το διάστημα εκείνος προτίμησε να παραμείνει σιωπηλός.
Σήμερα δε, που μίλησε, απάντησε προσχηματικά και οι απαντήσεις του είναι λίγο 'άλλα αντ' άλλων'.

Αυτά.
(και να χαίρεσαι το pam σου!)

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Μάρτιος 07, 2014, 08:09:41 μμ »
Το ζουμί Κώστα είναι στην κάρτα της Πανεράι...
Η παραποίησή της είναι πλαστογραφία, ενώ η πώληση του ρολογιού με τα συγκερκιμένα κουτιά-χαρτιά είναι εξαπάτηση!!!
Φιλικά Γιώργος

Γιώργο αυτό είναι κατανοητό από όλους από την αρχή.
Το ποιος πλαστογράφησε-εξαπάτησε προσπαθούμε να καταλάβουμε.