Αποστολέας Θέμα: Αγορά IWC  (Αναγνώστηκε 920 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος johnandr

• Just Registered
    • Προφίλ
Αγορά IWC
« στις: Φεβρουάριος 03, 2014, 12:39:29 πμ »
 Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα ρολόι IWC και είμαι ανάμεσα στα εξής :

spitfire chrono 371702

pilot chrono 371701

aquatimer (entry level) 356802              (το μοναδικό που έχω δοκιμάσει , το οποίο αν και πολύ όμορφο ήταν λίγο μεγάλο για τον καρπό μου )

aquatimer chrono (μεταχειρισμένο) 376702

Θα ήθελα να μου πείτε την αρχική τους τιμή , σε ποίο κατάστημα θα μου κάνουν την καλύτερη έκπτωση (πληρωμή με μετρητά) , καθώς και ποίες εναλλακτικές υπάρχουν πέρα από IWC σε αυτό το εύρος τιμών που μπορούν κάλλιστα να ανταγωνιστούν τα παραπάνω μοντέλα . Καταλαβαίνω ότι τα 4 μοντέλα που με ενδιαφέρουν αποτελούν ουσιαστικά 2 ζευγάρια διαφορετικών τύπων ρολογιού αλλά από θέμα ομορφιάς και μόνο το spitfire και aquatimer chrono είναι ένα ''σκαλί'' πιο πάνω από τα άλλα 2 .

(δεν είναι η πρώτη φορά που ζητάω την βοήθεια του forum για συμβουλή , δυστυχώς η προηγούμενη προσπάθεια για αγορά δεν προχώρησε λόγο κάποιων αναγκαίων εξόδων που εμφανίστηκαν ) 

Αποσυνδεδεμένος gdp

• Just Registered
    • Προφίλ
Απ: Αγορά IWC
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 03, 2014, 02:18:24 μμ »
Καλησπέρα,

Κατ' αρχήν λάβε υπόψιν σου (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) ότι η σειρά Aquatimer μολις ανανεώθηκε (με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα για πολλούς). Τα νέα ΑΤ Automatic (ΕΤΑ) είναι 42mm οπότε ίσως σου είναι καλύτερα από το 356802  που σου φάνηκε μεγάλο.

Η τιμή καταλόγου των νέων ΑΤ θα είναι μαλλον κατά τι ανεβασμένη (~4900 € vs 4000€ με rubber strap) σε σχέση με το AT 2000.
Τα παλιά ΑΤ Chrono  έχουν τιμή καταλόγου λίγο πάνω από 5000€  και τα νέα (που είναι  44mm ) φαντάζομαι θα προσγειωθούν κοντά στις 6000€.

Τώρα το spitfire chrono 371702 πρέπει να είναι παλιότερο μοντέλο γιατί το νέο spitfire είναι In-house και αρκετά ακριβό από ότι ξέρω.

Αν ψάχνεις για αγορά από authorized dealer αυτοί είναι τόσο λίγοι (4-5) που μπορείς να πάς σε όλους σε ένα απόγευμα (εφόσον μένεις Αθήνα)  και να δεις ποιος θα σου κάνει την καλύτερη έκπτωση .

Ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο.

Gdp.