Αποστολέας Θέμα: PEBBLE SMARTWAΤCH  (Αναγνώστηκε 2829 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος manos11

• Just Registered
    • Προφίλ
PEBBLE SMARTWAΤCH
« στις: Ιανουάριος 28, 2014, 07:18:23 μμ »
Καλησπέρα σε όλους, εδω και ενα μήνα είμαι κάτοχος ενος pebble smartwatch. Μπορω να πω, χωρις υπερβολή, οτι είναι ενα ριζοσπαστικό concept. Ο σχεδιασμός του είναι αμφιλεγόμενος αλλά η χρηστικότητα του είναι αδιαμφισβήτητη. Με διευκολύνει πάρα πολύ στη καθημερινότητα, δειχνοντας μου, με μία γρήγορη ματιά, sms, email και κλήσεις.

Απο την άλλη πλευρά, φίλοι και γνωστοί, κριτικάρουν αρνητικά την αισθητική του παρομοιάζοντας το με παλιό casio. Τι λέτε;

Υπάρχει άλλος κάτοχος εδώ; Ποιά είναι η αποψη σας γενικά για τα smartphones. Μπορούν να θεωρηθούν ρολόγια;

Το επίσημο site είναι αυτό. https://getpebble.com

Θα βάλω και φώτο του δικού μου με nato strap.

Sent from my iPad using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: PEBBLE SMARTWAΤCH
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 28, 2014, 08:13:54 μμ »
Ενδιαφέρον ακούγεται.Σε τι τιμή παίζει;Βρήκα και μια αγγελία στο αγγελιοπολις κάποιου ιδιώτη.
http://www.aggeliopolis.gr/ellada/Pebble_Smartwatch_Syndeetai_me_Android_iPhone_11656006.htm?ca=9_s&w=3

Υ.Γ.Το άσπρο ταιριάζει με το δικό μου 4s!

Αποσυνδεδεμένος manos11

• Just Registered
    • Προφίλ
PEBBLE SMARTWAΤCH
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 28, 2014, 10:13:45 μμ »
Εμένα μου το έφεραν απο Αμερική, 100 ευρω, ήταν προςφορα. Ειναι πολύ καλό value for money και φαινεται και αρκετα στιβαρο. Το έχω βρέξει ελαφρα αρκετές φορές δίχως πρόβλημα και η μπαταρία του κρατάει, αν οχι 7, τουλαχιστο 5 μέρες.

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 28, 2014, 10:36:28 μμ »
Ποιο χρώμα έχεις;Το χεις συνδέσει με κινητό;

Αποσυνδεδεμένος manos11

• Just Registered
    • Προφίλ
PEBBLE SMARTWAΤCH
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 29, 2014, 02:07:30 πμ »
Ποιο χρώμα έχεις;Το χεις συνδέσει με κινητό;
Έχω το μαυρο. Είναι συνδεδεμένο μονιμα με το android κινητο μου αλλα και με το iphone 5 εχει άψογη συνεργασία. Το μονο μείον είναι οτι για το ios δενε χει βγει το application που να κάνει αγγλικούς τους ελληνικούς χαρακτήρες και έτσι δε διαβάζονται...

Στο android όλα πανε καλά. Το μόνο που χρειάστηκε να κάνω ήταν να γράψω όλα τα contacts μου ξανα με αγγλικούς χαρακτήρες για να εμφανίζονται στο caller id.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 29, 2014, 02:15:56 πμ από manos11 »

Αποσυνδεδεμένος jtheogr

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 29, 2014, 09:09:13 πμ »
Για ελληνικά στο pebble δες εδώ http://pebblebits.com/ , περνάς το firmware με τα ελληνικά και έχεις ελληνικά με όποια συκευή και αν έχεις συνδέση το pebble , είμαι και εγώ κάτοχος του μαύρου αλλά δεν το χρησιμοποιώ αν ενδιαφέρεται κανείς το δίνω.

Αποσυνδεδεμένος manos11

• Just Registered
    • Προφίλ
Re: PEBBLE SMARTWAΤCH
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 29, 2014, 10:20:57 πμ »
Μακαρι να το ηξερα νωριτερα! Εκανα ολοκληρη ιστορια με augmented smartwatch pro και translit pebble. Και δεν θα εγραφα με λατινικους χαρακτηρες ολες τις επαφες μου! Αν επιτρεπεται, πως και δεν το χρησιμοποιεις; Λογω αισθητικης η χρηστικοτητας;

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk