Αυτή τη άποψη είχα κι εγώ, αλλά
1. Δεν μπορείς να τα δοκιμάσεις στο χέρι, κι έτσι η αγορά τους έχει ένα ρίσκο που ανεβάινει όσο ανεβαίνει και το κόστος τους.
2. Χρειάστηκα σέρβις σε ένα microbrand ρολόι μου. Το έστειλα στην Αμερική... Με δικά μου έξοδα... Και το φόβο του τελωνείου...
3. Αποφάσισα να πουλήσω ένα microbrand ρολόι μου: Μάντεψε... δεν το ήθελε κανείς
4. Τα Heuer τα θεωρούσα υπερτιμημένες μπούρδες, ώσπου μου έδωσε ένα ο Georges. Δεν είναι, είναι ρολογάρες, συν ότι μόλις αποφάσισα να το πουλήσω, έφυγε αυθημερόν σε φίλο. Αυτό που θέλω να πω είναι το "καλό" ρολόι, έχει λιγότερες πιθανότητες να σε απογοητεύσει από το άσημο στην ίδια τιμή, και αν το κάνει, έχεις περισσότερες πιθανότητες να το πουλήσεις.
Να σου πω τη γνώμη μου, αν σε ενδιαφέρει, και χωρίς πατροναρίσματα γιατί δε μου αρέσουν καθόλου. Τα CW είναι πολύ ωραία ρολόγια. Φθηνά δεν είναι, σε σχέση με το πόσο καινούρια και μικρή φίρμα είναι. Είναι κανονικά στην τιμή. Αν έχεις και άλλα πιο mainstream μάρκες, πάρε και ένα CW. Άν δεν έχεις, πάρε μόνο αν είσαι βέβαιος ότι το γουστάρεις πολύ.
Αυτά, πάντα φιλικά, και να δείξουμε και για ποιό ρολόι μιλάμε γιατί είναι πολύ κουκλάρα: