Αποστολέας Θέμα: Πρόταση πρόκληση  (Αναγνώστηκε 1020 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nichrys4

• 40mm case
    • Προφίλ
Πρόταση πρόκληση
« στις: Νοέμβριος 24, 2013, 10:32:09 μμ »
Καλησπέρα σας,

Βλέποντας πολλά άρθρα στο forum από κορυφαίες εταιρείες ωρολογοποιίας σχετικά με την κατασκευή τους από την αρχή μέχρι το τελικό αποτέλεσμα μου ήρθε μια ιδέα δεν ξέρω κατά πόσο θα βρεί ανταπόκριση.

Έλεγα λοιπόν να μπορούμε να κανονίσουμε εκπαιδευτική εκδρομή με τα μέλη του φόρουμ σε αυτές τις μεγάλες εταιρείες εάν και εφόσον δέχονται να ανοίξουν τις πόρτες τους σε εραστές της ωρολογοποιίας και να δούμε από κοντά όλα αυτά τα αριστουργήματα πως κατασκευάζονται και όχι από video.

Το ξερω ότι προυποθέτει χρόνο και χρήμα αλλά έστω μια φορά το χρόνο και εάν είναι οργανωμένο πιστεύω ότι το κόστος δεν θα είναι απαγορευτικό ανάλογα και με τα άτομα που θα πάμε.

Εγώ μάλιστα σαν πρώτη εταιρεία προτείνω rolex δαγκωτό
Εάν ο moderator μπορεί να κανονίσει για το θέμα επικοινωνίας με την εταιρεία εάν δέχεται φίλους από την Ελλάδα και επίσης για δηλώσεις συμμετοχής και τα  περαιτέρω ας το εξετάσουμε.

Αναμένω

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
Απ: Πρόταση πρόκληση
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 24, 2013, 10:40:13 μμ »
Eίναι πολύ ενδιαφέρουσα η πρότασή σου και κατά καιρούς έχει πέσει στο τραπέζι.
Ομως, είναι πολύ δύσκολο να δεχτεί μια εταιρία κύρους (από πχ. Ω μέχρι Υ.Ω.) επισκέπτες μέσα στα άδυτά της. Ειδικά για τη rolex είναι αδύνατο, εδώ αραιά και που επιτρέπεται η επίσκεψη σε γνωστούς δημοσιογράφους του χώρου (βλ. http://www.ablogtowatch.com/10-things-know-rolex-makes-watches/).