Το παραπάνω ρολογάκι το είχα δει στο ιντερνετ και δεν μπορούσα να βρω ποιο μοντέλο είναι. Το καλοκαίρι, στη δεύτερη ορολογότσαρκα που έκανα στο μεγάλο χωριό, πέρασα από την μπουτίκ και μπήκα μέσα. Λέω: να σας δείξω μια φωτογραφία και να μου πείτε αν γνωρίζετε το μοντέλο και ποια η τιμή μου? Βεβαίως απαντά. Βγάζω το τάμπλετ, ψάχνω την φωτογραφία και του την δείχνω (είναι ακριβώς αυτή που ποσταρίστηκε παραπάνω). Ναι μου λέει το ξέρω, αν και δεν το έχουμε, είναι limited μοντέλο, αλλά αν σας ενδιαφέρει μπορούμε να το φέρουμε. Πρώτη ερώτηση για το χρώμα του καντράν. Μαύρο μου λέει. Λέω φαίνεται μπλε. Όχι μου απαντά λόγω φωτογραφίας δείχνει μπλε. Είναι μάυρο. Και η κάσα είναι λευκόχρυσος. Και πόσο κάνει? Ρωτάω. 30 και κάτι χιλιάδες € μου είπε. Εκείνη τη στιγμή κάπως μου ήρθε…ένας κόμπος στο λαιμό μου. Αλλά έφτασε η σωτηρία: ένα νεράκι θέλετε? Μου λέει ένας υπάλληλος εκεί μέσα: ναι βεβαίως λέω, πάνω στην κατάλληλη στιγμή ήρθες. Πίνω μερικές γουλιές νερό, το χρειαζόμουν αλλά δεν ξέρω αν ήταν από το περπάτημα ή από την τιμή που άκουσα (μάλλον το δεύτερο) Μόλις τελειώνω τις γουλιές, με καθησυχάζει: μπορούμε να κάνουμε και κάτι καλύτερο. Ευχαριστώ λέω αλλά ξεφεύγει πολύ. Το αυτοκίνητο το χρειάζομαι. Συνεχίζω και τον ρωτάω τον κύριο εκεί μέσα αν του δείξω μία ακόμη φωτογραφία και να μου πει αν γνωρίζει μοντέλλο και τιμή. Του δείχνω την δεύτερη φωτογραφία (άλλο ρολόι) από το τάμπλετ και μου λέει περίμενε να στο φέρω. Καλά, έπαθα. Το είχε. Μου φέρνει το ρολογάκι και το περιεργάζομαι. Ρωτάω τιμή: 10.500€ μου λέει, αλλά θα πρέπει ναβιαστήτε γιατί έρχονται κινέζοι. Το κοιτούσα, το κοιτούσα και μου λέει έχει και πιο φθηνό και μου έφερε τον χρονογράφο, αυτόν με το κόκκινο. Πάντως εμένα μου αρέσει απίστευτα το ρολογάκι. Βέβαια σε μια συλλογή με ρολόγια πολύ μεγαλύτερης αξίας δεν ξέρω πόσο μπορεί να σταθεί και κυρίως να φορεθεί-χρησιμοποιηθεί, αλλά το ρολόι είναι υπέροχο
Strifteros