Αποστολέας Θέμα: ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ?  (Αναγνώστηκε 1711 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος indy

• 40mm case
    • Προφίλ
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ?
« στις: Ιούνιος 22, 2008, 07:18:12 μμ »
ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΠΟ EBAY ΤΟ INVICTA 5017!ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΩ ΡΟΛΟΓΙΑ ΩΣΤΕ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ROLEX ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ?ΚΑΙ ΝΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΡΚΑ?ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.Η ΝΑ ΠΑΡΩ ORIENT?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Απ: ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ?
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 22, 2008, 08:04:15 μμ »
ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΠΟ EBAY ΤΟ INVICTA 5017!ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΩ ΡΟΛΟΓΙΑ ΩΣΤΕ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ROLEX ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ?ΚΑΙ ΝΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΡΚΑ?ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.Η ΝΑ ΠΑΡΩ ORIENT?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Φίλε indy οποιοδήποτε ρολόι με αυτόματο ή χειροκίνητα κουρδιστό μηχανισμό θα έχει την ίδια κίνηση δευτερολέπτων ... ;)
Εκτός των QUARTZ, KINETIC, Eco-Drive μηχανισμών, δηλαδή αυτών με μπαταρία.

Φιλικά Στέφανος.
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος indy

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 22, 2008, 08:12:23 μμ »
φιλε στεφανε εχει καποιος γνωστος μου ρολοι με μπαταρια αλλα η κινηση των δευτερολεπτων ειναι συνεχομενη!γιαυτο ρωταω!πως το εξηγεις?

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 22, 2008, 08:19:00 μμ »
φιλε στεφανε εχει καποιος γνωστος μου ρολοι με μπαταρια αλλα η κινηση των δευτερολεπτων ειναι συνεχομενη!γιαυτο ρωταω!πως το εξηγεις?

Δες μάρκα και μοντέλο και εδώ είμαστε να το συζητήσουμε ...
Τα μόνα ρολόγια με αυτή την κίνηση είναι τα spring-drive της SEIKO τα οποία είναι μίξη μηχανικού με ηλεκτρονικού μηχανισμού .
Και σε τιμές κοντά ίσος και ακριβότερα από "απλά" ROLEX ...

Φιλικά Στέφανος.
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 23, 2008, 12:13:15 πμ »
να παρεις ρολεξ,δεν εχουν συνεχομενη κινηση τα ρολεξ,μοιαζει με συνεχομενη.κακο αυτο ,χανεις πολλα καλα ρολογια με αυτη την λογικη