Γιάννη ωραίο το τουριστικό reportage.
Μήπως είδες στο περίπου τιμή για το Breguet Marine;

Και όμως ναι, το είδα φιλαράκι,
Είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι...
Έναν A.D. έχει σε όλη την Β. Ελλάδα και Βουλγαρία και αυτή φυσικά είναι στην Σόφια.
Πήγα λοιπόν και εγώ περιχαρής να εντοπίσω και να επεξεργαστώ τον επόμενο στόχο μου, που δεν είναι άλλος από το παραπάνω marine.
Αρχική τιμή παρακαλώ, που μόλις την άκουσα σηκώθηκα από την καρέκλα διότι ήδη καθόμουν και πιο κάτω από εκεί ήταν μόνο το πάτωμα, ήτο.......16800€!
Τους εξηγώ λοιπόν ότι αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει διότι στην Ελλάδα είναι κοντά στα 12500€ αν θυμάμαι καλά και έχουμε περιθώρια για μια έκπτωση ίσως και πάνω από 20%.
Κοκκινίζει και ξεφυσάει ο τύπος λοιπόν και αφού παίρνει 2 τηλέφωνα μιλώντας μόνο στα βουλγάρικα για να μην καταλαβαίνω και πολλά, μου λέει ότι θα με πάρει τηλ. για να μου πει πόσο μπορούν να το αφήσουν σαν τελική τιμή.
Φεύγω, αφήνω στοιχεία και όντως μετά από καμιά ωρίτσα, μου τηλεφωνούν και μου λένε ότι εάν το θέλω θα είναι παραδοτέο σε περίπου ένα μήνα, και η καλύτερη τιμή, που τόσο πολύ περίμενα, ήταν τα 14300€!!!
Δηλαδή πάλι πιο πάνω από την αρχική εδώ, και ούτε λόγος για πραγματική έκπτωση φυσικά.
Σε αντίθεση πάντως με όλα τα παραπάνω και σαν φωτεινή εξαίρεση, φορώντας εκείνες τις μέρες το 116610 ο ΚΥΡΙΟΣ που εξυπηρετούσε στην rolex ( το γράφω με κεφάλαια γιατί ήταν από τους ελάχιστους επαγγελματίες και ευγενικούς ανθρώπους που συνάντησα σε όλα τα μαγαζιά αυτά ), με ρώτησε πόσο έχει στην Ελλάδα, του είπα και αμέσως μετά μου έδειξε τιμή που το πουλούσαν αυτοί. Ήταν περιέργως χωρίς την έκπτωση περίπου 300€ πιο κάτω λαμβάνοντας πάντα υπόψιν την ισοτιμία €-LV.