Αποστολέας Θέμα: Καυσόξυλα από που και πόσο?  (Αναγνώστηκε 2777 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
Καυσόξυλα από που και πόσο?
« στις: Σεπτέμβριος 11, 2013, 02:22:04 μμ »
Παίδες έχει προμηθευτεί κανείς φέτος φτηνά καυσόξυλα και αν ναι από που και πόσο?

Πολύ σκέφτομαι για αγορά από Βουλγαρία αλλά από ότι διαβάζω θέλει ολόκληρη νταλίκα (18 με 20 τόνους) και μου πέφτουν αρκετούτσικοι  ;D

Για να ζεσταινόμαστε λίγο....
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος tolismark

• 38mm case
    • Προφίλ
Απ: Καυσόξυλα από που και πόσο?
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 11, 2013, 02:33:59 μμ »
Εγω πηρα 5 τονους τον Μαιο και ετσι πετυχα και καλη τιμη (130€) και θα εχουν ξεραθει μεχρι να αρχισω να τα καιω.
Αν η μέρα σου ξεκίνησε στραβά, μη ψαρώσεις, έχεις 24 ώρες να την ισιώσεις...

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 11, 2013, 04:49:44 μμ »
Το κακό με την εισαγωγή καυσόξυλων είναι πως τους δίνουμε οξυγόνο και παίρνουμε διοξείδιο του άνθρακα.

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 11, 2013, 08:04:22 μμ »
Και το κακό με την εγχώρια αγορά είναι ότι τους δίνουμε πολλά και παίρνουμε @@@@@@ :dielaughing:
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος Sag997

• 50mm case
  • History is a set of lies agreed upon. -Napoleon-
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 12, 2013, 06:30:25 πμ »
Κοιμα εμενα ενας φιλος που εψαξε μου ειπε οτι βρηκε στα δυτικα (αθηνα) εναν με καλη ποιοτητα και 150€ /tn οποτε μαλλον εκει θα την κανω εγω... Γενικοτερα εγω ειμαι κατα τις εισαγωγης για πραγματα που βρισκουμε και εδω οποτε δεν θα επερνα.. Ασε μου τα περσινα απο βουλγαρια ηταν ολα νωπα! Θα παρεις 1 τονο και μεχρι τα χρηστουγεννα θα εχουν γινει 800 κιλα!:Ρ

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος Vagosts

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 12, 2013, 07:36:29 πμ »
Εγώ θα κάψω τις πόρτες, τον καναπέ, τις καρέκλες και τα τραπέζια.
Μόνο το κρεββάτι θα κρατήσω, σε πρώτη φάση, γιατί δεν την παλεύω να κοιμάμαι στο πάτωμα... ;D
Να σιγουρευτούμε μόνο όλοι ότι θα ξαναβγάλουμε τους ίδιους στην εξουσία  :prayer:   :smt041 και δε θα αντιδράσουμε καθόλου  :smt070 και να παίξουμε στοίχημα πόσοι θα πεθάνουν φέτος από το κρύο στις βόρειες περιοχές μπας και το πιάσουμε και βάλουμε του χρόνου πετρέλαιο...  :smt073

Αποσυνδεδεμένος nikolas

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 12, 2013, 07:48:57 πμ »
Απλα να ξεκαθαριζετε με τους ξυλεμπορους τι αγοραζεται γιατι τονους και κυβικα μετρα τα εχουν κανει ενα στο μυαλο τους ή μαλλον οτι τους συμφερει . Οι ''τονοι'' που πουλανε   ειναι συνηθως γυρω στα 600 κιλα  (ενα κυβικο πανω κατω) .Μυλος.

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σεπτέμβριος 12, 2013, 11:39:07 πμ »
Κοιμα εμενα ενας φιλος που εψαξε μου ειπε οτι βρηκε στα δυτικα (αθηνα) εναν με καλη ποιοτητα και 150€ /tn οποτε μαλλον εκει θα την κανω εγω... Γενικοτερα εγω ειμαι κατα τις εισαγωγης για πραγματα που βρισκουμε και εδω οποτε δεν θα επερνα.. Ασε μου τα περσινα απο βουλγαρια ηταν ολα νωπα! Θα παρεις 1 τονο και μεχρι τα χρηστουγεννα θα εχουν γινει 800 κιλα!:Ρ

Και εγώ τόσο τα έχω βρει αλλά μάλλον πρέπει να προλάβουμε γιατί με τα πρώτα κρύα θα πάρει πάλι πάνω.

Που τα βρήκες εσύ? Έχεις μιλήσει μαζί του μήπως κάνει κάτι καλύτερο για μεγαλύτερη παραγγελία?

Και κάτι ακόμα. Άλλο είναι ένα κυβικό χύμα και άλλο στοιβαγμένο.

Αποσυνδεδεμένος tolismark

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 12, 2013, 12:13:39 μμ »
Το κυβικό είναι περίπου 600 κιλά αν είναι πολύ καλά στοιβαγμένα, όσο για τον τόνο τέτοια εποχή που έχουν φάει το καλοκαίρι και είναι πιο ελαφριά αν τα βρείτε στην Αθήνα στα 150€ είναι άψογη τιμή. Το θέμα είναι πως αν δεν είναι γνωστός ο ''ξυλάς'' το κλέψιμο πάει σύννεφο...
Αν η μέρα σου ξεκίνησε στραβά, μη ψαρώσεις, έχεις 24 ώρες να την ισιώσεις...

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σεπτέμβριος 12, 2013, 12:42:17 μμ »
Το κλέψιμο είναι ένα θέμα. Ζύγισμα δεν μπορείς να κάνεις μόνος σου.
Τον κυβισμό, μόνο αν είναι σε παλέτες καλά στοιβαγμένα, τον παλεύεις.
Μετά είναι η αναγωγή του κυβικού σε κιλά που πάλι είναι μπέρδεμα.

Αποσυνδεδεμένος nikolas

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σεπτέμβριος 12, 2013, 01:44:12 μμ »
Με λιγα λογια το ευκολο ειναι να βρεις την τιμη που θελεις ,το δυσκολο ειναι να βρεις τι αγορασες στην τιμη αυτη .

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 12, 2013, 02:05:00 μμ »
Ακριβώς. πχ ένας λέει 80 ευρώ το κυβικό, 150 ο τόνος που δεν στέκει και τόσο.

150 ο τόνος είναι καλά αλλά 80 το κυβικό πολύ