Αποστολέας Θέμα: Ωρολογοτεχνίτες  (Αναγνώστηκε 2982 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
Ωρολογοτεχνίτες
« στις: Απρίλιος 20, 2006, 09:58:09 πμ »
Παρακαλώ καταθέστε οποιαδήποτε πληροφορία έχετε, για ωρολογοτεχνίτες που γνωρίζετε ότι κάνουν άψογη δουλειά. Διότι με ενδιαφέρει και κατ' επέκτασιν πιστεύω κι όλους μας.
μόλις πάνω από τη θάλασσα

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Ωρολογοτεχνίτες
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 20, 2006, 12:03:40 μμ »
tzag μπραβο ρε φιλε  :)
παλι με εξεπληξες  :D
την ερωτηση αυτη την ειχα βαλει και παλια στο myphone αλλα δεν ειχε απαντηθη  :cry:
εγω χρησιμοποιω ενα στην οδο Θησεως 16 και Κολοκοτρωνη Αθηνα λεγεται Πασβαντης Γιωργος (ειναι θειος ενος υπαλληλου μου και ετσι τον εμαθα) Μου εχει φτιαξει πανω απο 6-7 παλια ρολογια  με επιτυχια και καλες τιμες  :wink:

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
Ωρολογοτεχνίτες
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 20, 2006, 04:07:43 μμ »
Ευχαριστώ "μεγάλε" αλλά με αυτά που μου λες, δεν μπορώ παρά να θλίβομαι, διότι επιβεβαιώνεις τις φοβίες μου, πως οι τεχνίτες είναι πλέον περιζήτητοι. Είναι πραγματικά λυπηρό να τους ψάχνεις ως ψύλλους στα άχυρα, ή χειρότερα είδος υπο εξαφάνιση! :(

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Ωρολογοτεχνίτες
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 29, 2006, 04:02:13 μμ »
παιδια αλλος ενας καλος τεχνιτης ειναι στην στοα Χατζηχρηστου γωνια Πανεπιστημιου 38 και Ιπποκρατους- ονοματι Στεφανος και γραφει ταμπελα Φωτης Βα'ι'οπουλος  τηλ 210-3639637

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
Ωρολογοτεχνίτες
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 31, 2006, 12:22:36 πμ »
Το πρόβλημα πάντως είναι παγκόσμιο :smt009 και ειδού τα σχόλια περί αυτού :arrow: Who is going to service these watches?

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
Ωρολογοτεχνίτες
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 31, 2006, 01:20:04 μμ »
πολύ ωραιο άρθρο, νασαι καλά. Δυστυχώς το κενό που δημιουργήθηκε στο χώρο της μηχανικής ωρολογοποιίας  κατα τη διάρκεια της άνθησης των quartz δε μπορεσε να αναπληρωθεί με αποτέλεσμα να διανυουμε μια εποχή όπου ενώ η ζήτηση έχει αυξηθεί έντονα,  ο αριθμός των ικανών τεχνιτών έχει δραματικά μειωθει.
Αγοράζεις ένα μοντέλο χιλιάδων ευρώ και τρέμεις μήπως χρειαστεί service ή έστω και μια μικρή ρύθμιση γιατί αυτό συνεπάγεται την αναμονή μηνών μεχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Από αυτή την άποψη πολύ σωστά έπραξε η zenith εξοπλίζοντας τις χώρες διανομής με εξουσιοδοτημένα service centers.
 In simplicity lies true greatness"..