0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το SUB ειναι GEORGE_ .Το MOON TO MARS ειναι στην πανω σειρα το τελευταιο δεξια!
ναι,ναι! λατρεία το moon watch με τους "πλανήτες" Άρης,φεγγάρι,γη στα 3 μάτια........πολύ γουστάρω το'χα μια εποχή όταν είχε πρωτοβγεί πριν μερικά χρόνια,όμορφα ρολόγια και ωραία συνάντηση παιδιά
ε θα με σκασεις πες το χρυσοστομε!!!!!
''SERIAL KILLER''!...το φορουσε...εντειλει δεν πιαστηκε ποτε!...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!...συνεβη στην Αμερικη...τη δεκαετια του... ...δεν λεω αλλα!-Το βρηκε κανεις?!-Χα,χα,χα,χα,χα...καλΟο!!Θα ''φτιαξουμε'' μια με σενα...στην επομενη συναντηση!
Μεγαλε ΜΟVAΝ ε σ κ ι σ ε ς!!...Ρολο'ι' με μεγαλη ιστορια!!...και οχι μονο λογο αυτου του γεγονοτος...!
μηπως κερδισα και το ρολοϊ???
...Eχω βεβαια ΑΥΤΟ...! σε yellow dial με rubber strap, αλλα δεν το δινω!Μπορω ομως -καποια στιγμη- να το κανω REVIEWhttp://www.mwrforum.net/forums/showthread.php?t=2297
Πολυ ομορφο, οπως και ολα σου τα ρολογια.Αλλωστε πλακα εκανα στο να μου το χαρισεις... Αν και μου γυαλισε το "moon to mars"!!!!Εχε με υποψη σου για υποψηφιο αγοραστη του...
Σ' ευχαριστω ΜΟVΑΝ,δεν ξερεις ποτε...!οχι ομως το ΖΟDIAC, γιατι ειμαι συναισθηματικα δεμενος...Παντως και συ...αν κρινω τουλαχιστον απο τη φωτο, δεν πας πισω!!...η κανω λαθος?...εξαιρετικο, ουτως,η αλλως!!-Κατι μπορει να γινει...γιατι οχι!Αν αποφασισω να πουλησω κατι, η να κανω ανταλλαγη...θα ενημερωσω αμεσως στο forumΚαι παλι ευχαριστω...Φιλικα, Αρης