Πριν σας μαυρισω τη ψυχη με τα δικα μου ας ανεβασω και δυο ωραιες φωτος απο τις διακοπες μου στα Χανια.
Οι ληψεις ειναι στο Ελαφονησι:

Το εχω ευχαριστηθει οσο δεν το Tuna017,απιστευτο ρολοι.
Ουτε εγω περιμενα οτι ενα quartz ρολοι μπορει να μεινει τοσο καιρο στον καρπο μου.
Τωρα θα μεινει για αρκετο ακομη μιας και η ορεξη και το μικρο παθος που ειχα για ρολογια εχει σχεδον σβησει.
Οπως θα θυμαστε καποιοι ειχα ανεβασει καποια στιγμη θεμα με ψηφοφορια για το Rolex GMT-II Coke και το Sub ND.
Το GMT ηταν το grail μου.
Μιλησα με ενα φιλο, κατοχο αρκετων καλων ρολογιων, και μου συστησε καποιον που πουλαει ρολογια δευτερο χερι και απο τον οποιο εχει αγορασει τα παραπανω ρολογια.
Μετα απο συζητησεις περιπου 10ημερων με αυτον τον 'πωλητη',με ενημερωσε οτι βρηκε στην Αθηνα και τα δυο ρολογια του Vs μου και για να του τα στειλουν θελουν προκαταβολη 1000ευρω. Του την εδωσα και εκτοτε εξαφανιστηκε.
Η απογοητευση μου τεραστια, εχασα και τα λεφτα μου αλλα και ενα ρολοι που νομιζα οτι ηταν τοσο κοντα μου.
Αν ο εν λογω κυριος διαβαζει το φορουμ, του ευχομαι για αλλη μια φορα να πιασουν τοπο τα λεφτα μου σε γιατρους και φαρμακα.
Περναει ο καιρος και φτανουμε τελη Ιουλιου-αρχες Αυγουστου.
Το Tuna ειναι ηδη αρκετο καιρο στον καρπο μου και σκεφτομαι μια αλλαγη.
Εχω να φορεσω το Daytona και το Longines μου πανω απο 2μηνες.
Εχω στο σπιτι και ιμαντες που αγορασα πριν λιγο καιρο για το longines μιας και το δερματινο εργοστασιακο λουρι του ειναι μεγαλο για τον καρπο μου και δεν με βολευει.
Σκεφτομαι Longines με χακι ιμαντα. Ειμαι εξω για ποτακι και με το που γυρναω σπιτι λεω να κανω την αλλαγη.
Παθαινω σοκ.
Το daytona λειπει απο το κουτι του και το longines σπασμενο στο κουτι του και δεν λειτουργει.

Τελεια...
Με αυτα τα δυο υπηρχε και συναισθηματικο δεσιμο μιας και ηταν δωρα.
Το longines βρισκεται σε φαση επισκευης και το αλλο δυστυχως χαθηκε.
Το πως συνεβησαν τα δυο αυτα, δεν ξερω και ειλικρινα πλεον δεν με ενδιαφερει.
Συγγνωμη που σας μαυριζω τη ψυχη βραδιατικα, αλλα ηθελα να τα πω.