Αποστολέας Θέμα: Breitling και άλλα Vintage  (Αναγνώστηκε 23248 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nikolas

• 44mm case
    • Προφίλ
Απ: Breitling Vintage
« Απάντηση #20 στις: Ιούλιος 04, 2013, 07:35:07 πμ »
Θεός.

Αποσυνδεδεμένος spacer

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιούλιος 04, 2013, 07:42:52 πμ »
Μιλάμε για αρρώστια...άμα τα χαίρεται όμως, χαλάλι του !!

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιούλιος 04, 2013, 08:02:13 πμ »
Υπάρχει περίπτωση να μην τα χαίρεται?

Αν έχει και άλλων εταιριών, σαν τον Χιού Χέφνερ της ωρολογοποιίας θα νιώθει  :smt026 με την διαφορά ότι τα ρολόγια του δεν θα τον θέλουν για κάτι άλλο  ;D
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος spacer

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιούλιος 04, 2013, 08:48:30 πμ »
Ναί αμέ, γιατί ορισμένοι τα κρατάνε στα ντουλάπια  ;)

Αποσυνδεδεμένος ITS

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιούλιος 04, 2013, 09:03:55 πμ »
 Τι ομορφα κομματια ειναι αυτα  :megaeek: :supz:
Μέγα το της θαλάσσης κράτος.

Αποσυνδεδεμένος vaggosk

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιούλιος 04, 2013, 09:23:25 πμ »
Απίστευτα κομμάτια όλα, ένα κι ένα, πραγματικά αξιοζήλευτη συλλογή..
ευχαριστούμε Γιάννη και φυσικά και τον Fred! να είναι καλά να την χαίρεται!

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιούλιος 04, 2013, 09:19:33 μμ »
της παλιάς καλής Β.
Θες μήπως έμμεσα να μας πεις κάτι για την σύγχρονη Β?  :P

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιούλιος 04, 2013, 09:28:56 μμ »
Kώστα νομίζω πως όχι μόνο η Breitling, αλλά και όλες οι εταιρείες έφταιχναν πραγματικά αριστουργήματα εκείνες τις εποχές, τουλάχιστον από σχεδιαστικής πλευράς.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Ιούλιος 04, 2013, 11:24:56 μμ »
Kώστα νομίζω πως όχι μόνο η Breitling, αλλά και όλες οι εταιρείες έφταιχναν πραγματικά αριστουργήματα εκείνες τις εποχές, τουλάχιστον από σχεδιαστικής πλευράς.
Ναι ρε φίλε, γ..ω τις ρολογάρες έφτιαχναν αλλά η τεχνολογία εξελίσσεται αυτό θέλω να πω. ;)

Αποσυνδεδεμένος Sag997

• 50mm case
  • History is a set of lies agreed upon. -Napoleon-
    • Προφίλ
Breitling Vintage
« Απάντηση #29 στις: Ιούλιος 05, 2013, 02:37:10 πμ »

Χαχχα ουτε την οικογενια να σου θιγανε εσενα! :):)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
Breitling Vintage
« Απάντηση #30 στις: Ιούλιος 05, 2013, 07:36:42 πμ »
Τι λες; Οικογένειά του είναι. Ο Βίλη Μπράιτλιν ήταν θειός της ξαδέρφης, του μπατζανάκη, της κουνιάδας, του γείτονα, της συννυφάδας, του Ηπειρώτη περιπτερά που πέρασε απ' έξω ο Κώστας και διάβασε τους τίτλους της Ώρας Των Σπορ.

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιούλιος 05, 2013, 10:27:30 πμ »
Καταρχήν μην παρεξηγιέσαι λες και σου έθιξαν την θρησκεία.
Εννοώ ότι η Breitling δεν ανήκει πια σε εκείνη την οικογένεια που την έφτιαξε. Και πως να το κάνουμε οι παλιοί ήταν περισσότερο μάστορες και λιγότερο επιστήμονες. Σε όλες γενικά τις εταιρείες. Δενόντουσαν με το δημιούργημά τους, έδιναν την αγάπη τους στα αντικείμενα που έφτιαχναν. Ο παππούς μου έλεγε πως η μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία στο τελικό προϊόν ήταν η ψυχή τους.
Τώρα πια δεν υπάρχουν (ίσως έμειναν λίγοι) τέτοιοι μάστοροι. Σε καμιά εταιρεία νομίζω. Με αυτή την έννοια, η παλιά ωρολογοποιία έκανε το θαύμα και μας άφησε αριστουργήματα με λίγη τεχνολογική βοήθεια και πολλή όμως γνώση.
Δεν είναι προσωπικό με την Β, άλλωστε μου αρέσει η εταιρεία και έχω ήδη το SOH.  ;D
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος sunsea

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιούλιος 05, 2013, 11:48:14 πμ »
Καταρχήν μην παρεξηγιέσαι λες και σου έθιξαν την θρησκεία.
Εννοώ ότι η Breitling δεν ανήκει πια σε εκείνη την οικογένεια που την έφτιαξε. Και πως να το κάνουμε οι παλιοί ήταν περισσότερο μάστορες και λιγότερο επιστήμονες. Σε όλες γενικά τις εταιρείες. Δενόντουσαν με το δημιούργημά τους, έδιναν την αγάπη τους στα αντικείμενα που έφτιαχναν. Ο παππούς μου έλεγε πως η μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία στο τελικό προϊόν ήταν η ψυχή τους.
Τώρα πια δεν υπάρχουν (ίσως έμειναν λίγοι) τέτοιοι μάστοροι. Σε καμιά εταιρεία νομίζω. Με αυτή την έννοια, η παλιά ωρολογοποιία έκανε το θαύμα και μας άφησε αριστουργήματα με λίγη τεχνολογική βοήθεια και πολλή όμως γνώση.
Δεν είναι προσωπικό με την Β, άλλωστε μου αρέσει η εταιρεία και έχω ήδη το SOH.  ;D

:yes:
"Ho attraversato oceani,eplorato i continenti e conquistato le
 altitudini...
 alla ricerca del mio "Tempo"  ''Διεσχισα τους ωκεανους,εξερευνησα τις ηπειρους και κατεκτησα   τα υψη...  προς αναζητηση του ''Χρονου" μου       Vivere veramente,non puramente trascorrere i giorni.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Ιούλιος 05, 2013, 12:59:11 μμ »
Κατ'αρχάς η Β είναι θρησκεία. Και έχουμε και πολλούς φανατικούς της :

Κωστάκης ο Κρόνοματ ή αλλιώς : " The Accountant "

Στελάρας ο Σούπερόσιαν με ψευδώνυμο : " The Driver " Σε πατάει με τ'αμάξι με στυλ " Carmageddon "

Χρηστάρας ο Σούπερόσιαν. Στην πιάτσα τον λένε : " The diver " Σκοτώνει με ψαροντούφεκο.

John the Chronomatic. Στην πιάτσα : " The pilot. " Συνήθως συνεργάζεται με τον Στράτο Chronomatic.

Theodore Heritage , γνωστός ως ο " Kite Professional "

Billy Heritage ή αλλιώς " The '90s Enthusiast " !

Spyros's Navitimer . Στην πιάτσα τον λένε " The Dentist " . Βγάζει τα δόντια με τανάλια.

Δεύτερον , γι'αυτό είπα ότι η τεχνολογία εξελίσσεται. Τώρα πια ο σχεδιασμός της κάσας, της μηχανής και των εξαρτημάτων καθώς και η κατασκευή τους γίνεται με υπολογιστές και ρομπότ + ότι τα σημερινά ρολόγια έχουν ανώτερη ποιότητα και αντοχή.  ;)

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Ιούλιος 05, 2013, 01:23:04 μμ »
Δεύτερον , γι'αυτό είπα ότι η τεχνολογία εξελίσσεται. Τώρα πια ο σχεδιασμός της κάσας, της μηχανής και των εξαρτημάτων καθώς και η κατασκευή τους γίνεται με υπολογιστές και ρομπότ + ότι τα σημερινά ρολόγια έχουν ανώτερη ποιότητα και αντοχή.  ;)

Ο νέος είναι ωραίος, ο παλιός είναι αλλιώς.
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #35 στις: Ιούλιος 05, 2013, 01:35:37 μμ »

Στελάρας ο Σούπερόσιαν με ψευδώνυμο : " The Driver " Σε πατάει με τ'αμάξι με στυλ " Carmageddon "

Χρηστάρας ο Σούπερόσιαν. Στην πιάτσα τον λένε : " The diver " Σκοτώνει με ψαροντούφεκο.

John the Chronomatic. Στην πιάτσα : " The pilot. " Συνήθως συνεργάζεται με τον Στράτο Chronomatic.

Spyros's Navitimer . Στην πιάτσα τον λένε " The Dentist " . Βγάζει τα δόντια με τανάλια.

Ει!!! εγώ που είμαι???

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Ιούλιος 05, 2013, 01:37:21 μμ »
Λάτρης της άποψης κάθε πέρσυ και καλύτερα στο ρολόι ποτέ δεν ήμουν,είμαι υπέρ της εξέλιξης και συνήθως όποιο ρολόι εξελίσεται μου αρέσει σε σχέση με τον προκάτοχο του.Αλλά στο θέμα της breitling δε κρύβω ότι αυτά είναι τα μοντέλα που χάζευα από παλιά και που με έκαναν να αγαπήσω την εταιρεία και το ρολόι γενικότερα....Μακάρι τα καινούρια μοντέλα να ήταν βασισμένα σε αυτά τα σχέδια.Ευτυχώς που το navitimer είναι αναλλοίωτο τόσα χρόνια και πολύ καλή κίνηση που έβγαλαν τα καινούρια transocean που είναι στην ουσία τα top time του παρελθόντος αλλά απορώ που δεν έχουν βγάλει κι άλλα μοντέλα ανάλογα...Θα ήθελα τουλάχιστον απο τη breitling κάτι ανάλογο με αυτό που έκανε η iwc με τη vintage collection.

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #37 στις: Ιούλιος 05, 2013, 01:54:13 μμ »
Λάτρης της άποψης κάθε πέρσυ και καλύτερα στο ρολόι ποτέ δεν ήμουν,είμαι υπέρ της εξέλιξης και συνήθως όποιο ρολόι εξελίσεται μου αρέσει σε σχέση με τον προκάτοχο του.Αλλά στο θέμα της breitling δε κρύβω ότι αυτά είναι τα μοντέλα που χάζευα από παλιά και που με έκαναν να αγαπήσω την εταιρεία και το ρολόι γενικότερα....Μακάρι τα καινούρια μοντέλα να ήταν βασισμένα σε αυτά τα σχέδια.Ευτυχώς που το navitimer είναι αναλλοίωτο τόσα χρόνια και πολύ καλή κίνηση που έβγαλαν τα καινούρια transocean που είναι στην ουσία τα top time του παρελθόντος αλλά απορώ που δεν έχουν βγάλει κι άλλα μοντέλα ανάλογα...Θα ήθελα τουλάχιστον απο τη breitling κάτι ανάλογο με αυτό που έκανε η iwc με τη vintage collection.

Θα το κάνουν σύντομα... έχουν ξεκινήσει όλοι να ξεθάβουν 70's σχέδια...

Αποσυνδεδεμένος Sag997

• 50mm case
  • History is a set of lies agreed upon. -Napoleon-
    • Προφίλ
Breitling Vintage
« Απάντηση #38 στις: Ιούλιος 05, 2013, 06:35:26 μμ »

Χαχα εισαι τρελος ρε!!

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Ιούλιος 05, 2013, 06:51:10 μμ »

Συμφωνώ 100%

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης