0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Της π@π@ρολογιας το αναγνωσμα,ελεος πια,ρε χασοδικη ξερεις τι θελω,να σου χαιδολογησει ο Ολλανδος το 8χρονο παιδακι σου,και μετα ν αναλαβεις την υπερασπιση του.
Καλά παιδιά οι απόψεις που διαβάζω είναι θρυλικές. Υποκριτής αυτός που στηλιτεύει κάτι που γίνεται κατά κόρον στη χώρα του. Μάιστα...Ερώτηση 1: Αν μεταναστεύσω και αλλάξω υπηκοότητα μπορώ να σχολιάζω αρνητικά κάτι που λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα και από όποιο τρόπο και να το κοιτάξεις ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ? Ερώτηση 2: Θα είμαι ακόμα υποκριτής?@kosdome6 Κώστα αυτό περί μεγαλύτερου ποσοστού γάμου ανηλίκων δεν σου φαίνεται λίγο περίεργο? Δεν μπορώ να το αμφισβητήσω αλλά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. EDIT: Δεν υπάρχει άνθρωπος που τα συζητάει και δεν τα έχει κάνει. Τα συζητάς εφόσον θες να απενοχοποιηθείς....
E ωραία και? Επειδή μερικοί παλιόβλαχοι και μερικοί τουρκόγυφτοι παντρεύουν μετακξύ τους παιδιά, τι πάει να πει? Κάποιοι άλλοι ληστεύουν τράπεζες, κάποιοι άλλοι είναι φονιάδες, ε και? Δεν καταλαβαίνω το νόημα της δημοσίευσης...
Δεν είναι υπερβολικό!!!Κάποιος που έχει ζήσει στην επαρχία μπορεί να επιβεβαιώσει τους "γάμους" που γίνονται για την "τιμή" της κοπέλας!Μιλάμε για κοριτσάκια 12-15 χρονών με "γαμπρούς" άνω των 40!!!!! (Βέβαια υπάρχουν και αρκετοί συνομήλικοι ή παραπλήσιας ηλικίας "γαμπροί" αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα της Ελληνικής υπαίθρου!!!Οι τσιγγάνοι που ανέφερε ο Γιάννης απλά ανεβάζουν το νούμερο!!!
Αυτό το τσουβάλιασμα θεωρείται επιχείρημα??
Eπίσης δεν απάντησε κανείς στο ερώτημά μου αν οι φαντασιώσεις τους έχουν χαρακτήρα μόνο ...ιεραποστολικό...
Η παιδεραστία είναι έγκλημα.Πώς την αντιμετωπίζεις; Πετάς τσιτάτα και συνθήματα σαν τον Κώστα, το Γιάννη και το Δημήτρη ή αναλύεις πού οφείλεται, γιατί και σε ποιούς παρατηρείται και πώς θεραπεύεται;
εγω επισης ειμαι μιλφας (αν και οχι αποκλειστικα) αυτο θεωρειται φαντασιωση?
άρθρο 339 του Ποινικού Κώδικα:1. Οποιος ενεργεί ασελγή πράξη με πρόσωπο νεότερο από 15 ετών ή το παραπλανά με αποτέλεσμα να ενεργήσει ή να υποστεί τέτοια πράξη τιμωρείται, αν δεν υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί βαρύτερα για το έγκλημα του άρθρου 351 Α, ως εξής:α) αν ο παθών δεν συμπλήρωσε τα δέκα έτη, με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών,β) αν ο παθών συμπλήρωσε τα δέκα, όχι όμως και τα δεκατρία έτη, με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών καιγ) αν συμπλήρωσε τα δεκατρία έτη, με φυλάκιση.2. Αν στην περίπτωση του στοιχείου γ' της προηγούμενης παραγράφου ο υπαίτιος όταν τέλεσε την πράξη δεν είχε συμπληρώσει τα 17 έτη, το δικαστήριο μπορεί να του επιβάλει μόνο αναμορφωτικά ή θεραπευτικά μέτρα.3. Αν μεταξύ του υπαιτίου και του παθόντος τελέστηκε γάμος, δεν ασκείται ποινική δίωξη, και αν τυχόν είχε ασκηθεί δεν συνεχίζεται, αλλά κηρύσσεται απαράδεκτη. Η ποινική δίωξη ασκείται ή συνεχίζεται μετά την ακύρωση του γάμου.
Είσαι ανώμαλος. Αθήνα μένεις; Για πέρασε να γνωριστούμε καλύτερα.
Ο οποιοσδήποτε σεξουαλικά διαφορετικός είναι ανεκτός όσο δεν είναι επικίνδυνος.Και ο παιδόφιλος είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.Δηλαδή πόση ώρα πρέπει να το συζητήσουμε αυτό?Εκτός κι αν τρολάρετε για να σπάσετε πλάκα μαζί μας...