Αποστολέας Θέμα: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ  (Αναγνώστηκε 131427 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
« Απάντηση #300 στις: Ιούλιος 26, 2013, 09:41:54 πμ »
Και τι σημαίνει αυτό κύριοι?
Επειδή κάποιοι συμπατριώτες μας παντρεύονται ανήλικα, δεν έχω το δικαίωμα εγώ να μιλάω και να στηλιτεύω τέτοιες κινήσεις?
Είμαι υποκριτής αν το κάνω?
Κραυγάζω κι αφορίζω χωρίς λόγο μήπως?
Τι μπαρούφες είναι αυτές??
Η παιδοφιλία κύριοι είναι ένα συγκλονιστικό έγκλημα και είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που προσωπικά δικαιολογώ και την αυτοδικία και την θανατική ποινή.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #301 στις: Ιούλιος 26, 2013, 09:47:33 πμ »
πραγματικα μας ταπωσατε

εγω λεω να καταργησουμε και την εκκλησια γιατι οι μεγαλυτεροι παιδεραστες ειναι κληρικοι, ιδιως στο χωρο της καθολικης εκκλησιας αποδεδειγμενα.

πιστευω οτι θα επρεπε να κηρυχθει παρανομη και η εκκλησια γιατι στις ταξεις της εχει περισσοτερους παιδοφιλους απο οτι ενα δηθεν υπαρκτο κομμα που συμφωνα με μετρησεις δεν θα επαιρνε παρα καμμια χιλιαδα ψηφους στην Ολλανδια.

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. Το κατηχητικο αποτελει επικινδυνο χωρο για τα παιδια μας.

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. Κλειστε την να βρουμε την υγεια μας :p

πως τοποθετειται η υγιης κοινοτητα των γονεων σε αυτο? :)

Δεν στελνουμε τα παιδια μας κατηχητικο ;D ;D ;D!!!! (ετσι και αλλιως,γιατι τη διαπαιδαγωγηση τους την αναλαμβανουμε εμεις,σ αυτον τον τομεα βεβαια)
Και φροντιζουμε να γνωριζουμε το ποιον του καθε ανθρωπου,στο πλαισιο του εφικτου,που συναναστρεφονται.

Και με τη λογικη σου βεβαια,να σταματησει καθε ειδος εμποριου,επειδη στηριζεται στις τραπεζες,οι οποιες ειναι ''τοκογλυφικα'' ιδρυματα,να διαλυσουμε την αστυνομια,επειδη υπαρχουν διεφθαρμενοι αστυνομικοι κλπ κλπ....

Να αφησουμε μονο στην ησυχια τους,η και να επιβραβευσουμε αν μπορουμε,gay ζευγαρακια που υιοθετουν παιδια η στρουθοκαμηλους,παιδοφιλους που διεκδικουν την εισοδο τους στη βουλη, με συνθημα ''ξεκ@λιαστε κι εσεις ενα παιδι,μπορειτε,και γενικα ολα τα απαυγασματα της ανθρωπινης ματαιοδοξιας και ανωμαλιας!!!

Και επειδη πολλες φορες αναφερεις,οτι πρεπει να μας πειραζουν και πολλες αλλες συμπεριφορες,να εισαι απολυτα βεβαιος οτι μας ενοχλουν το ιδιο,για να μη σου πω περισσοτερο.Και θεωρουμε πολυ επικινδυνες ολες τις εκδηλωσεις ρατσισμου,φασισμου και αυθαιρεσιας.
Αλλο το ενα ομως και αλλο το αλλο!!!!
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #302 στις: Ιούλιος 26, 2013, 09:51:14 πμ »
πραγματικα μας ταπωσατε

εγω λεω να καταργησουμε και την εκκλησια γιατι οι μεγαλυτεροι παιδεραστες ειναι κληρικοι, ιδιως στο χωρο της καθολικης εκκλησιας αποδεδειγμενα.

πιστευω οτι θα επρεπε να κηρυχθει παρανομη και η εκκλησια γιατι στις ταξεις της εχει περισσοτερους παιδοφιλους απο οτι ενα δηθεν υπαρκτο κομμα που συμφωνα με μετρησεις δεν θα επαιρνε παρα καμμια χιλιαδα ψηφους στην Ολλανδια.

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. Το κατηχητικο αποτελει επικινδυνο χωρο για τα παιδια μας.

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. Κλειστε την να βρουμε την υγεια μας :p

πως τοποθετειται η υγιης κοινοτητα των γονεων σε αυτο? :)

Αυτό το τσουβάλιασμα θεωρείται επιχείρημα??

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #303 στις: Ιούλιος 26, 2013, 09:54:19 πμ »
Επειδή είχα ορκιστεί στον εαυτό μου ότι δεν θα ξαναγράψω σε αυτό το νήμα νοιώθω πολύ άβολα, αλλά μπαίνω στον πειρασμό γιατί πιστεύω ότι ζούμε στην χώρα της υποκρισίας και αν είχαμε τσίπα, δεν θα έπρεπε καθόλου να μιλάμε για τέτοια θέματα.
Διευκρινίζω λοιπόν ότι πρόσφατα, φίλος μου κοινωνιολόγος που εργάζεται χρόνια σε σημαντική θέση στο Υπ.Υγείας μου αποκάλυψε το εξής συγκλονιστικό.
Στην Ελλάδα, υπάρχει το μεγαλύτερο ποσοστό γάμων ανηλίκων σε ολόκληρη την Ευρώπη (κάτω από 16 ετών), υψηλότερο ακόμα και από την γειτονική Τουρκία. Και επίσης έχουμε και τριπλάσιο ποσοστό εκτρώσεων σε κοριτσάκια κάτω των 15 από το μέσο όρο της Ε.Ε., κοντά περίπου τον αριθμό των υπανάπτυκτων χωρών.
Η βασική διαφορά μας με τους Ολλανδούς είναι ότι εκείνοι τα συζητάνε ενώ εμείς τα κάνουμε.

Ρε συ Κωστα,αυτο τι σημαινει;
Επειδη για χ,ψ λογους(αν θελεις το αναλυουμε κι αυτο) παντρευονται σε μικρη ηλικια και στην Ελλαδα,εμεις πρεπει να το επικροτουμε και να του δινουμε υποσταση,με τη βουλα;
Ισα-ισα θα πρεπει να κατηγορουμε τετοιες συμπεριφορες και να τις απομακρυνουμε απο τα παιδια μας με συνεχη επιμορφωση και ελεγχο!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 26, 2013, 11:37:03 πμ από gerogian »

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #304 στις: Ιούλιος 26, 2013, 10:04:57 πμ »
Καλά παιδιά οι απόψεις που διαβάζω είναι θρυλικές.

Υποκριτής αυτός που στηλιτεύει κάτι που γίνεται κατά κόρον στη χώρα του. Μάιστα...

Ερώτηση 1: Αν μεταναστεύσω και αλλάξω υπηκοότητα μπορώ να σχολιάζω αρνητικά κάτι που λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα και από όποιο τρόπο και να το κοιτάξεις ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ?  :dielaughing:

Ερώτηση 2: Θα είμαι ακόμα υποκριτής?

@kosdome6 Κώστα αυτό περί μεγαλύτερου ποσοστού γάμου ανηλίκων δεν σου φαίνεται λίγο περίεργο? Δεν μπορώ να το αμφισβητήσω αλλά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό.  ::)

EDIT: Δεν υπάρχει άνθρωπος που τα  συζητάει και δεν τα έχει κάνει. Τα συζητάς εφόσον θες να απενοχοποιηθείς....
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #305 στις: Ιούλιος 26, 2013, 10:15:24 πμ »
Εμένα δε μου απαντήσατε ακόμα. Ολες οι φαντασιώσεις σας είναι καθωσπρέπει όπως διατείνεστε ότι είστε; Δεν παίρνω ακριβώς τη θέση του Θοδωρή γιατί όντως το ότι καταδικάζετε κάτι δε σημαίνει ότι δεν καταδικάζετε το άλλο.

Παραθέτω πάλι το αρχικό μου ποστ:

Γιατί αναστατωνεσαι; Αμα σου γυαλίσει καμιά 13χρονη ετσι όπως ντύνονται τώρα γιατί να μην έχεις τη δυνατότητα να πας Ολλανδία; (χιούμορ - όχι στα σοβαρά)

Το θέμα είναι ότι ένα παιδάκι σε αυτήν την ηλικία είναι αδύνατο να έχει την ωριμότητα να συναινέσει σε μια τέτοια σχέση, γνωρίζοντας δηλαδή τους κινδύνους, τις συνέπειες κτλ. Το ζήτημα περιπλέκεται αν σκεφτούμε τα εξής:
Α) μια περίπτωση ενός 17χρονου νέου/νέας, που μπορεί να είναι περισσότερο ώριμος από πολλούς 20χρονους. Η κοινωνία μετασχηματίζεται, το ίδιο η ηθική και είναι χρέος και δουλειά της επιστήμης να κρίνει από ποιά ηλικία και μετά ένας άνθρωπος έχει την αντίληψη να αναγνωρίζει αν τυγχάνει εκμετάλλευσης ή όχι.
Β) Πόσες από τις γιαγιάδες/προγιαγιάδες μας δεν παντρεύτηκαν στα 14 και στα 15 είχαν παιδί; Σε πολλές κοινωνίες αθίγγανων συμβαίνει αυτό και είναι αποδεκτό.

Ως προς το πορνογραφικό υλικό έχω την άποψη ότι ο καθένας μπορεί να κατέχει και να τη βρίσκει με ό,τι θέλει.

Καλό θα ήταν πάντως να αναλογιστείτε όλοι όσοι θα σπεύσετε να κατακεραυνώσετε τους Ολλανδούς αν οι σεξουαλικές σας φαντασιώσεις είναι απόλυτα αγνές ή αν, πού και πού, έχουν και κάτι ...πικάντικο μέσα...

Σας παραθέτω και τα επιστημονικά σχόλια του Κώστα και του Μήτσου:

Είχατε δει αυτό το βιντεάκι που έδειχνε πως γδέρνουν ζωντανά τα ζωάκια για να φτιάξουν τις μπότες Ugg?
E λοιπόν αυτό ακριβώς πρέπει να κάνουν στους παιδόφιλους.
Και εν συνεχεία να πετιούνται ζωντανοί σε αλάτι σε δημόσια θέα.

Γενικη διαπιστωση,αμβλυνουμε συνεχως τα ορια ανεκτικοτητας καλυπτομενοι πισω απο σοφισματα του πρωκτου.

Ποιά προσφέρει κάτι σε ανάλυση και προβληματισμό; Τα χουλιγκανικά συνθήματα ή μια άποψη, σωστή ή λάθος, που προσπαθεί να υπολογίσει όλες τις παραμέτρους;

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #306 στις: Ιούλιος 26, 2013, 10:26:18 πμ »
Βίκτωρα οι φαντασιώσεις δεν είναι πράξεις. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Γιατί αν είναι το ίδιο τότε θα πρέπει να θεωρείται μοιχεία η πονηρή σκέψη ή να φυλακίζεται αυτός που σκέφτεται νεκρούς 300 ανθρώπους (τυχαίο νούμερο? δεν νομίζω  ;D) ή να δέρνει τον διευθυντή του.
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #307 στις: Ιούλιος 26, 2013, 10:43:32 πμ »
Πολύ σωστά. Για ποιο λόγο τότε να απαγορεύεται να έχεις κάτι "απαγορευμένο" στον υπολογιστή σου;

Επιπλέον, αν όλοι μας έχουμε φαντασιωθεί και κάτι απαγορευμένο, τι είναι αυτό που μας εμποδίζει να το πράξουμε; Μήπως οι άνθρωποι αυτοί που δε συγκρατούν τις ορμές τους δεν αντιπροσωπεύουν το Κακό, γιατί αν υπάρχει Κακό το έχουμε όλοι μέσα μας, αλλά χαρακτηρίζονται από ψυχοπαθολογικές δυσλειτουργίες; Αυτό εννοώ όταν μιλάω για υποκρισία. Ας αφήνουμε τους χουλιγκανισμούς και τα τσιτάτα του κοράλ στην άκρη, ας κάνουμε μια βουτιά στα σκατά που έχουμε μέσα μας μπας και βγάλουμε κάποια άκρη με το ανθρώπινο είδος.

Ο Θοδωρής είπε διάφορα σωστά σχετικά με την Ολλανδία, κατεβάστε λίγο τη τεστοστερόνη σας, άντρακλες γαμάτοι, και διαβάστε τα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #308 στις: Ιούλιος 26, 2013, 10:48:19 πμ »
Επειδή είχα ορκιστεί στον εαυτό μου ότι δεν θα ξαναγράψω σε αυτό το νήμα νοιώθω πολύ άβολα, αλλά μπαίνω στον πειρασμό γιατί πιστεύω ότι ζούμε στην χώρα της υποκρισίας και αν είχαμε τσίπα, δεν θα έπρεπε καθόλου να μιλάμε για τέτοια θέματα.
Διευκρινίζω λοιπόν ότι πρόσφατα, φίλος μου κοινωνιολόγος που εργάζεται χρόνια σε σημαντική θέση στο Υπ.Υγείας μου αποκάλυψε το εξής συγκλονιστικό.
Στην Ελλάδα, υπάρχει το μεγαλύτερο ποσοστό γάμων ανηλίκων σε ολόκληρη την Ευρώπη (κάτω από 16 ετών), υψηλότερο ακόμα και από την γειτονική Τουρκία. Και επίσης έχουμε και τριπλάσιο ποσοστό εκτρώσεων σε κοριτσάκια κάτω των 15 από το μέσο όρο της Ε.Ε., κοντά περίπου τον αριθμό των υπανάπτυκτων χωρών.
Η βασική διαφορά μας με τους Ολλανδούς είναι ότι εκείνοι τα συζητάνε ενώ εμείς τα κάνουμε.

Kαλά τώρα μας κάνεις πλάκα Κώστα ε? Επειδή έχουμε μερικούς γύφτους παραπάνω εδώ που παντρεύουν τα παιδιά τους μικρά, θα αρχίσουμε να το συζητάμε? Να συζητήσουμε τι? Τι ρε γαμώτο? Να μπορεί ο κάθε καριόλης να πηδάει κοριτσάκια? Ρε είστε με τα καλά σας?

Εμένα δε μου απαντήσατε ακόμα. Ολες οι φαντασιώσεις σας είναι καθωσπρέπει όπως διατείνεστε ότι είστε; Δεν παίρνω ακριβώς τη θέση του Θοδωρή γιατί όντως το ότι καταδικάζετε κάτι δε σημαίνει ότι δεν καταδικάζετε το άλλο.

Βίκτορα έχεις κι εσύ ξεφύγει. Το πως τον παίζει ο καθένας είναι δικό του θέμα. Το να γαμάει παιδάκια είναι θέμα του παιδιού!!!! Συνέλθετε!!!

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #309 στις: Ιούλιος 26, 2013, 10:57:48 πμ »
Πολύ σωστά. Για ποιο λόγο τότε να απαγορεύεται να έχεις κάτι "απαγορευμένο" στον υπολογιστή σου;

Απαγορεύεται (λέω εγώ) γιατί επειδή μιλάμε για κάτι ειδεχθές (αν το θεωρείτε ειδεχθές), μπορεί και να το έχεις "γράψει" εσύ.

Επιπλέον, αν όλοι μας έχουμε φαντασιωθεί και κάτι απαγορευμένο, τι είναι αυτό που μας εμποδίζει να το πράξουμε;

Η ηθική μας βρε Βίκτωρα μας εμποδίζει. Αν όμως δεν μας εμποδίσει, είμαστε για γδάρσιμο. Συμφωνείς ή όχι?

Και μην γυρνάς την κουβέντα τούμπα. Θεωρείς ή δεν θεωρείς την παιδοφιλία έγκλημα?

Ένα ναι ή όχι θεωρώ πως φτάνει.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #310 στις: Ιούλιος 26, 2013, 11:19:16 πμ »

Παραθέτω πάλι το αρχικό μου ποστ:

Σας παραθέτω και τα επιστημονικά σχόλια του Κώστα και του Μήτσου:

Ποιά προσφέρει κάτι σε ανάλυση και προβληματισμό; Τα χουλιγκανικά συνθήματα ή μια άποψη, σωστή ή λάθος, που προσπαθεί να υπολογίσει όλες τις παραμέτρους;

Βρε καλε μου Βικτωρα,να σου απαντησουμε τι;
Οτι δεν φαντασιωνομαστε να πηδ@με 12χρονα και 13χρονα;
Και πρεπει να σου απαντησουμε σ αυτο;Λιγη σοβαροτης δεν βλαπτει!!!!Ειναι δυνατον ενα παιδι τετοιας ηλικιας,οσο κι αν παρασυρεται,οσο κι αν απεγνωσμενα προσπαθει να φαινεται μεγαλο,να αντιμετωπιζεται σαν ενηλικας σεξουαλικα;
Ακομη και νομικα(μπαινω στα δικα σου χωραφια)υπαρχει οριο ηλικιας για να θεωρειται καποιος ενηλικας.

Τελος,ο κανονας δεν μπορει και δεν πρεπει να βασιζεται σε ''περιπτωσεις'' και εξαιρεσεις(αν ο 17χρονος....αν...αν η γιαγια μου ειχε καρουλια,θα ηταν τρολευ).

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #311 στις: Ιούλιος 26, 2013, 11:24:06 πμ »
Η παιδεραστία είναι έγκλημα.
Πώς την αντιμετωπίζεις; Πετάς τσιτάτα και συνθήματα σαν τον Κώστα, το Γιάννη και το Δημήτρη ή αναλύεις πού οφείλεται, γιατί και σε ποιούς παρατηρείται και πώς θεραπεύεται;

Το αν το υλικό που έχεις στον υπολογιστή σου είναι προϊόν εγκληματικής ενέργειας είναι ένας πολύ σωστός προβληματισμός, όπως επίσης και το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να έχει τέτοιο υλικό συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να προβεί σε έγκλημα. Η κατοχή τέτοιου υλικού θα πρέπει να θεωρείται παράνομη εφόσον το υλικό είναι αποτέλεσμα εγκλήματος και όχι επειδή είναι ειδεχθές (τέτοιες έννοιες με προβληματίζουν). Ειδες που έχω κάθε διάθεση να συζητήσω;

Η ηθική μας βρε Βίκτωρα μας εμποδίζει. Αν όμως δεν μας εμποδίσει, είμαστε για γδάρσιμο. Συμφωνείς ή όχι?

Ετσι όπως το θέτεις είναι εντελώς απλοϊκή άποψη και δεν απαντάει σε τίποτα. Γιατί εμάς μας εμποδίζει η ηθική και τον παιδόφιλο όχι;

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #312 στις: Ιούλιος 26, 2013, 11:26:22 πμ »
Βρε καλε μου Βικτωρα,να σου απαντησουμε τι;
Οτι δεν φαντασιωνομαστε να πηδ@με 12χρονα και 13χρονα;
Και πρεπει να σου απαντησουμε σ αυτο;Λιγη σοβαροτης δεν βλαπτει!!!!Ειναι δυνατον ενα παιδι τετοιας ηλικιας,οσο κι αν παρασυρεται,οσο κι αν απεγνωσμενα προσπαθει να φαινεται μεγαλο,να αντιμετωπιζεται σαν ενηλικας σεξουαλικα;
Ακομη και νομικα(μπαινω στα δικα σου χωραφια)υπαρχει οριο ηλικιας για να θεωρειται καποιος ενηλικας.

Τελος,ο κανονας δεν μπορει και δεν πρεπει να βασιζεται σε ''περιπτωσεις'' και εξαιρεσεις(αν ο 17χρονος....αν...αν η γιαγια μου ειχε καρουλια,θα ηταν τρολευ).

Διάβασε ξανά αυτά που έχω γράψει και σου απαντάω τότε. Ελλειψη σοβαρότητας είναι η βαρεμάρα να διαβάζεις την άποψη του άλλου. Εισαι εκτός τόπου και χρόνου, αν έχεις δουλειά και δε διαβάζεις μη γράφεις καθόλου βρε καλέ μου Σπύρο.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #313 στις: Ιούλιος 26, 2013, 11:31:49 πμ »

Επιπλέον, αν όλοι μας έχουμε φαντασιωθεί και κάτι απαγορευμένο, τι είναι αυτό που μας εμποδίζει να το πράξουμε; Μήπως οι άνθρωποι αυτοί που δε συγκρατούν τις ορμές τους δεν αντιπροσωπεύουν το Κακό, γιατί αν υπάρχει Κακό το έχουμε όλοι μέσα μας, αλλά χαρακτηρίζονται από ψυχοπαθολογικές δυσλειτουργίες; Αυτό εννοώ όταν μιλάω για υποκρισία. Ας αφήνουμε τους χουλιγκανισμούς και τα τσιτάτα του κοράλ στην άκρη, ας κάνουμε μια βουτιά στα σκατά που έχουμε μέσα μας μπας και βγάλουμε κάποια άκρη με το ανθρώπινο είδος.

Ο Θοδωρής είπε διάφορα σωστά σχετικά με την Ολλανδία, κατεβάστε λίγο τη τεστοστερόνη σας, άντρακλες γαμάτοι, και διαβάστε τα.

Βικτωρα,μην παμε σε μεταφυσικα θεματα,την συνεχη παλη του καλου με το κακο και τουμπαλιν.
Το γεγονος οτι στον ανθρωπο υπαρχει και σκοτεινη πλευρα,ειναι γνωστο και τεκμηριωμενο.
Ο λογος που αυτη δεν εμφανιζεται στην πλειοψηφια των ανθρωπων η τελος παντων σε ολους,εχει να κανει με την παιδεια του ,το κοινωνικο και ''ηθικο'' background ,το χωρο που κινειται ,το διαταραγμενο η οχι πνευμα του και με αρκετα ακομη πραγματα.

Οπως και να εχει ομως,μπορει να λυπασαι εναν αρρωστο ψυχολογικα,δεν μπορεις ομως ποτε να νομιμοποιεις και να αφηνεις την παραμικρη χαραμαδα ανοικτη για τετοιες συμπεριφορες!!!

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #314 στις: Ιούλιος 26, 2013, 11:36:05 πμ »
Διάβασε ξανά αυτά που έχω γράψει και σου απαντάω τότε. Ελλειψη σοβαρότητας είναι η βαρεμάρα να διαβάζεις την άποψη του άλλου. Εισαι εκτός τόπου και χρόνου, αν έχεις δουλειά και δε διαβάζεις μη γράφεις καθόλου βρε καλέ μου Σπύρο.

Καποιο προβλημα υπαρχει στην επικοινωνια.
Η πολλαπλη επικληση να διαβαζουμε καλα οσα γραφεις,σε ολα τα θεματα,σημαινει η οτι δεν εχουμε την ικανοτητα να κατανοησουμε τη γραφη σου,εμεις οι πολλοι, η οτι εσυ γραφεις ......!!! ;D ;D
Κατα κριση....

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #315 στις: Ιούλιος 26, 2013, 11:38:39 πμ »
Το θέμα είναι ότι ένα παιδάκι σε αυτήν την ηλικία είναι αδύνατο να έχει την ωριμότητα να συναινέσει σε μια τέτοια σχέση, γνωρίζοντας δηλαδή τους κινδύνους, τις συνέπειες κτλ.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #316 στις: Ιούλιος 26, 2013, 11:39:48 πμ »

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #317 στις: Ιούλιος 26, 2013, 11:48:19 πμ »
Η κατοχή τέτοιου υλικού θα πρέπει να θεωρείται παράνομη εφόσον το υλικό είναι αποτέλεσμα εγκλήματος και όχι επειδή είναι ειδεχθές (τέτοιες έννοιες με προβληματίζουν).

Αλλού το πήγαινα. Ότι ακριβώς επειδή είναι ειδεχθές, η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να είναι προϊόν εγκλήματος. Δεν την βρίσκουν πολλοί να την παίζουν με βιασμούς παιδιών.

Γιατί εμάς μας εμποδίζει η ηθική και τον παιδόφιλο όχι;
Απορώ γιατί αναρωτιέσαι. Γιατί απλούστατα ο παιδόφιλος δεν είναι ηθικός.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #318 στις: Ιούλιος 26, 2013, 11:54:49 πμ »
Απορώ γιατί αναρωτιέσαι. Γιατί απλούστατα ο παιδόφιλος δεν είναι ηθικός.

Ρε θα με τρελλάνεις; Γιατί δεν είναι ηθικός; Επειδή έτσι;

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #319 στις: Ιούλιος 26, 2013, 12:04:44 μμ »
Ρε θα με τρελλάνεις; Γιατί δεν είναι ηθικός; Επειδή έτσι;

Μη σου πω και επειδή γιουβέτσι  ::)