Αποστολέας Θέμα: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ  (Αναγνώστηκε 131293 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
Απ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
« Απάντηση #280 στις: Ιούλιος 25, 2013, 04:40:18 μμ »
KΡΙΜΑ,ΚΡΙΜΑ απολιτιστοι ανθρωποι!!!!!αγραμματοι!!!
Κοubi,για στρουθοκαμηλους λεει πουθενα; ;D ;D

Παντως ,και σοβαρα μιλαω τωρα,(μη γελατε ρε),φανηκε ο προοδευτισμος των συνφορουμιτων μας,που αμεσως δεχθηκαν ως απολυτα φυσιολογικο το γεγονος και μαλιστα αναφερθηκαν γιαγιαδες,παππουδες,τσιγγανοι,κατεε,σελετε,κκεμλ,κρατη με π@π@ρια δικαιου και τα σχετικα για να δικαιολογηθει το γεγονος.
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #281 στις: Ιούλιος 25, 2013, 04:40:37 μμ »
" Το «κόμμα» PNVD, αιτήθηκε αδειοδότηση για την κάθοδο του στις βουλευτικές εκλογές στην Ολλανδία, την οποία ωστόσο δεν εξασφάλισε ποτέ κατόπιν εγχώριων και διεθνών αντιδράσεων. "

Μα γιατί? Τσ τσ τσ τσ........συντηρητικοι.

Α να χαθούν οι παλιομουτζαχεντίν

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #282 στις: Ιούλιος 25, 2013, 05:17:39 μμ »
Ειστε μερικοι μπαγασηδες πολυ διασκεδαστικοι...

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #283 στις: Ιούλιος 25, 2013, 05:26:30 μμ »
KΡΙΜΑ,ΚΡΙΜΑ απολιτιστοι ανθρωποι!!!!!αγραμματοι!!!
Κοubi,για στρουθοκαμηλους λεει πουθενα; ;D ;D

Παντως ,και σοβαρα μιλαω τωρα,(μη γελατε ρε),φανηκε ο προοδευτισμος των συνφορουμιτων μας,που αμεσως δεχθηκαν ως απολυτα φυσιολογικο το γεγονος και μαλιστα αναφερθηκαν γιαγιαδες,παππουδες,τσιγγανοι,κατεε,σελετε,κκεμλ,κρατη με π@π@ρια δικαιου και τα σχετικα για να δικαιολογηθει το γεγονος.

Τι πιο φυσιολογικό άλλωστε από το να είσαι παιδέρας και να διεκδικείς τα δικαιώματά σου?
Αυτό είναι το απαύγασμα της δημοκρατίας.
Καμία ηθική στην καύλα κύριοι.
Δουρής φορ πρέζιντεντ

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #284 στις: Ιούλιος 25, 2013, 07:16:43 μμ »

συμφωνω. δεν διαφωνω. κι εγω θα τους εγδερνα βασικα. αλλα αυτο δε σημαινει κατι ιδιαιτερο. δεν εχω την αυταπατη ομως πως οτι θελω εγω πρεπει να γινεται.

αλλο ειναι ομως το θεμα μας και το κακο ειναι πως η ηθικη μας τυφλωνει σε μεγαλο βαθμο.

υπαρχουν παιδια χωρις περιθαλψη και υγεια και τροφη αυτη τη στιγμη. απο την εφαρμογη του προγραμματος απολυτως νομιμων κομματων. αυτο ειναι οκ δηλαδη? το οτι παιδια και εφηβοι και εφηβες βγαινουν στα φαναρια η' εκπορνευονται ειναι ηθικο? τα κομματα που το καταφερνουν αυτα ειναι νομιμα?

μας πειραζει και μας εξοργιζει το απιθανο και ΑΔΥΝΑΤΟ να συμβει (βλ. κομμα που θα νομιμοποιησει την παιδεραστια) ΑΛΛΑ δεν μας πειραζει το πραγματικο και το πιθανο και το καθημερινο (βλ. παιδια που λιποθυμανε, στα φαναρια, νεοι εκπορνευονται κοκ).

αυτο ειναι απλη υποκρισια
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #285 στις: Ιούλιος 25, 2013, 07:27:53 μμ »
Ποιός είπε πως δεν μας πειράζουν όλα αυτά? Μας πειράζουν και μας παραπειράζουν και τα βιώνουμε στο πετσί μας και τα στηλιτεύουμε με κάθε ευκαιρία!!!

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #286 στις: Ιούλιος 25, 2013, 08:05:52 μμ »
ε τοτε βρε συ γιαννη, και για να μην παρεξηγιομαστε η εκτιμηση μου αν και δεν σε γνωριζω προσωπικα ειναι δεδομενη, γιατι ασχολιομαστε με ανουσιες ιστοριες των ολλανδων? η' τις προαλλες των γαλλων?

ορμομενοι απο την ηθικη? διαβαζουμε τις ειδησεις μονο απο την ηθικη διασταση? δεν ειναι αυτο λαθος?

εμενα για παραδειγμα με εξοργιζει αυτη η θεοκρατουμενη ελληνικη κοινωνια. γιατι περι αυτου προκειται. ειναι μια βαθια οχι απλα θεοσεβουμενη, αλλα θεοκρατουμενη ελληνικη κοινωνια στην οποια ο διαχωρισμος εκκλησιας και κρατους ειναι ελαχιστος.

αυτο που εγινε στην Ολλανδια μπορει να σου φαινεται παραλογο αλλα για μενα ειναι δειγμα υγειους δημοκρατιας και δικαιοσυνης. αποφασισαν με βαση τους νομους της πολιτειας τους και οχι με βαση αγραφους νομους και ηθικα διλημματα. στυγνα, ατεγκτα, by the book. Αυτη η δικαιοσυνη ειναι αυτη που σε εμπνεει οτι θα δουλευει ετσι και για σενα και για τα δικα σου δικαιωματα. οχι η δικαιοσυνη η δικη μας, η υποτακτικη, η 'βρισκω τα παραθυρακια' και κανω οτι συμφερει κατα περιπτωση.

με αυτη τη λογικη, μεσα απο την απιθανοτητα της ειδησης (κομμα παιδοφιλων) προκυπτει κατι ισχυροτερο. το κρατος δικαιου και νομων. αυτο ειναι παντα ενα ισχυρο θεμελιο
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #287 στις: Ιούλιος 25, 2013, 08:16:22 μμ »
Γενικη διαπιστωση,αμβλυνουμε συνεχως τα ορια ανεκτικοτητας καλυπτομενοι πισω απο σοφισματα του πρωκτου.
WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #288 στις: Ιούλιος 25, 2013, 08:40:13 μμ »
Γενικη διαπιστωση,αμβλυνουμε συνεχως τα ορια ανεκτικοτητας καλυπτομενοι πισω απο σοφισματα του πρωκτου.

Tα είπες όλα, δεν έχω να προσθέσω τίποτα, τέλος!

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #289 στις: Ιούλιος 25, 2013, 08:50:30 μμ »
Απλός, λιτός, περιεκτικός και εύστοχος!

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #290 στις: Ιούλιος 25, 2013, 08:51:51 μμ »

fuck yeah!

:supz:

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #291 στις: Ιούλιος 25, 2013, 08:57:06 μμ »
ε τοτε βρε συ γιαννη, και για να μην παρεξηγιομαστε η εκτιμηση μου αν και δεν σε γνωριζω προσωπικα ειναι δεδομενη, γιατι ασχολιομαστε με ανουσιες ιστοριες των ολλανδων? η' τις προαλλες των γαλλων?

ορμομενοι απο την ηθικη? διαβαζουμε τις ειδησεις μονο απο την ηθικη διασταση? δεν ειναι αυτο λαθος?

εμενα για παραδειγμα με εξοργιζει αυτη η θεοκρατουμενη ελληνικη κοινωνια. γιατι περι αυτου προκειται. ειναι μια βαθια οχι απλα θεοσεβουμενη, αλλα θεοκρατουμενη ελληνικη κοινωνια στην οποια ο διαχωρισμος εκκλησιας και κρατους ειναι ελαχιστος.

αυτο που εγινε στην Ολλανδια μπορει να σου φαινεται παραλογο αλλα για μενα ειναι δειγμα υγειους δημοκρατιας και δικαιοσυνης. αποφασισαν με βαση τους νομους της πολιτειας τους και οχι με βαση αγραφους νομους και ηθικα διλημματα. στυγνα, ατεγκτα, by the book. Αυτη η δικαιοσυνη ειναι αυτη που σε εμπνεει οτι θα δουλευει ετσι και για σενα και για τα δικα σου δικαιωματα. οχι η δικαιοσυνη η δικη μας, η υποτακτικη, η 'βρισκω τα παραθυρακια' και κανω οτι συμφερει κατα περιπτωση.

με αυτη τη λογικη, μεσα απο την απιθανοτητα της ειδησης (κομμα παιδοφιλων) προκυπτει κατι ισχυροτερο. το κρατος δικαιου και νομων. αυτο ειναι παντα ενα ισχυρο θεμελιο

Συγγνώμη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις δεν χωρά "ναι μεν αλλά".
Ξύλο, απλά ξύλο (στυγνά, ατεγκτα και by the book).

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #292 στις: Ιούλιος 25, 2013, 09:00:36 μμ »
Mπράβο ρε Δημήτρη, με την ευστοχία που σε διακρίνει πάντε, έσφαξες με το βαμβάκι όλους τους πρωκτοσοφιστές και τους έβαλες στη θέση τους.
Σε δοξάζει το κοινό σου...

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #293 στις: Ιούλιος 25, 2013, 09:42:25 μμ »

Παράθεση από: andrey_ στις Σήμερα στις 10:00:36 μμ>
Παράθεση
Mπράβο ρε Δημήτρη, με την ευστοχία που σε διακρίνει πάντε, έσφαξες με το βαμβάκι όλους τους πρωκτοσοφιστές και τους έβαλες στη θέση τους.
Σε δοξάζει το κοινό σου...

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/a3IbuICwHKY" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/a3IbuICwHKY" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #294 στις: Ιούλιος 25, 2013, 09:46:16 μμ »
<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/QYXdSEWTLsw" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/QYXdSEWTLsw" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>
.

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #295 στις: Ιούλιος 25, 2013, 11:04:57 μμ »
Απανταχού παιδόφιλοι τα Ημισκούμπρια σας έχουν φτιάξει εδώ και χρόνια. Στο 31.10 λεπτό ακούστε το κομμάτι που θα παίζει πάνω στην φάση.

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/5ymqRA7Q12o" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5ymqRA7Q12o" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

:dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

Πιο σοβαρά δεν μπορώ να συμμετέχω σε αυτή την συζήτηση
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #296 στις: Ιούλιος 26, 2013, 08:33:16 πμ »
πραγματικα μας ταπωσατε

εγω λεω να καταργησουμε και την εκκλησια γιατι οι μεγαλυτεροι παιδεραστες ειναι κληρικοι, ιδιως στο χωρο της καθολικης εκκλησιας αποδεδειγμενα.

πιστευω οτι θα επρεπε να κηρυχθει παρανομη και η εκκλησια γιατι στις ταξεις της εχει περισσοτερους παιδοφιλους απο οτι ενα δηθεν υπαρκτο κομμα που συμφωνα με μετρησεις δεν θα επαιρνε παρα καμμια χιλιαδα ψηφους στην Ολλανδια.

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. Το κατηχητικο αποτελει επικινδυνο χωρο για τα παιδια μας.

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. Κλειστε την να βρουμε την υγεια μας :p

πως τοποθετειται η υγιης κοινοτητα των γονεων σε αυτο? :)
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #297 στις: Ιούλιος 26, 2013, 09:01:16 πμ »
Επειδή είχα ορκιστεί στον εαυτό μου ότι δεν θα ξαναγράψω σε αυτό το νήμα νοιώθω πολύ άβολα, αλλά μπαίνω στον πειρασμό γιατί πιστεύω ότι ζούμε στην χώρα της υποκρισίας και αν είχαμε τσίπα, δεν θα έπρεπε καθόλου να μιλάμε για τέτοια θέματα.
Διευκρινίζω λοιπόν ότι πρόσφατα, φίλος μου κοινωνιολόγος που εργάζεται χρόνια σε σημαντική θέση στο Υπ.Υγείας μου αποκάλυψε το εξής συγκλονιστικό.
Στην Ελλάδα, υπάρχει το μεγαλύτερο ποσοστό γάμων ανηλίκων σε ολόκληρη την Ευρώπη (κάτω από 16 ετών), υψηλότερο ακόμα και από την γειτονική Τουρκία. Και επίσης έχουμε και τριπλάσιο ποσοστό εκτρώσεων σε κοριτσάκια κάτω των 15 από το μέσο όρο της Ε.Ε., κοντά περίπου τον αριθμό των υπανάπτυκτων χωρών.
Η βασική διαφορά μας με τους Ολλανδούς είναι ότι εκείνοι τα συζητάνε ενώ εμείς τα κάνουμε.
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #298 στις: Ιούλιος 26, 2013, 09:09:56 πμ »
Επειδή είχα ορκιστεί στον εαυτό μου ότι δεν θα ξαναγράψω σε αυτό το νήμα νοιώθω πολύ άβολα, αλλά μπαίνω στον πειρασμό γιατί πιστεύω ότι ζούμε στην χώρα της υποκρισίας και αν είχαμε τσίπα, δεν θα έπρεπε καθόλου να μιλάμε για τέτοια θέματα.
Διευκρινίζω λοιπόν ότι πρόσφατα, φίλος μου κοινωνιολόγος που εργάζεται χρόνια σε σημαντική θέση στο Υπ.Υγείας μου αποκάλυψε το εξής συγκλονιστικό.
Στην Ελλάδα, υπάρχει το μεγαλύτερο ποσοστό γάμων ανηλίκων σε ολόκληρη την Ευρώπη (κάτω από 16 ετών), υψηλότερο ακόμα και από την γειτονική Τουρκία. Και επίσης έχουμε και τριπλάσιο ποσοστό εκτρώσεων σε κοριτσάκια κάτω των 15 από το μέσο όρο της Ε.Ε., κοντά περίπου τον αριθμό των υπανάπτυκτων χωρών.
Η βασική διαφορά μας με τους Ολλανδούς είναι ότι εκείνοι τα συζητάνε ενώ εμείς τα κάνουμε.

Μπράβο Κώστα!!!!!!
Μερικές φορές η αλήθεια κρύβεται πολύ καλά κάτω από κραυγές και αφορισμούς!!!!!
ΚΥΡΙΟΙ ας δούμε την αλήθεια και ας σκεφτούμε!
 8)
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #299 στις: Ιούλιος 26, 2013, 09:35:39 πμ »
Eπίσης δεν απάντησε κανείς στο ερώτημά μου αν οι φαντασιώσεις τους έχουν χαρακτήρα μόνο ...ιεραποστολικό...