Αποστολέας Θέμα: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ  (Αναγνώστηκε 131245 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
Απ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
« Απάντηση #80 στις: Ιούλιος 01, 2013, 11:49:50 μμ »
Βικτωρα αποπροσανατολιζεις συνεχως την συζητηση απο το αρχικο της θεμα.

Λοιπον επιμενω και ζητω απαντηση γιατι συνεχως περι αλλων τυρβαζεις,εχω δικαιωμα στο σχολειο της κορης μου ν αποκαλουμαι πατερας κι οχι γονεας;

Με καλυψε ο Κωστας. Ειναι γελοιο και που το συζηταμε... Απορω πως πιστευεις σε κατι τετοιο!

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Ιούλιος 01, 2013, 11:52:27 μμ »
Βρε Βίκτορα όχι κάποιο καταναγκαστικό πρότυπο. Πες μου δηλαδή ότι τώρα πραγματικά δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ...

Φτιαξε τα παραδειγματα σου κι ευχαριστως να σου απαντησω ποιος κατα την αποψη μουπρεπει να ειναι προτυπο. Να διαλεξω αναμεσα στο Μαρκησιο ΝτεΣαντ κι ενα χιπυ, το φονια και το θυμα,  το γραμματεα και τον αλητη, την παρθενα και το Σατανα;

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Ιούλιος 01, 2013, 11:52:51 μμ »

Παράθεση από: andrey_ στις Σήμερα στις 12:49:50 πμ>

Παράθεση
Με καλυψε ο Κωστας. Ειναι γελοιο και που το συζηταμε... Απορω πως πιστευεις σε κατι τετοιο!

Αρα (υποθεση εργασιας),δεν συμφωνεις κι εσυ σ' ενδεχομενο τετοιο νομοθετημα,σωστα;

WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Ιούλιος 01, 2013, 11:55:20 μμ »
Επειδή διάβασα οτι ψύχωση είναι να θες να επιβάλεις ενα πρότυπο, πάρτε και δυο εναλλακτικές.

Ψύχωση είναι στο όνομα του ψευτοπροοδευτισμου να θέλεις να επιβάλεις σε ενα παιδι να μην ξεστομισει ποτε την λεξη μάνα (μην μας πεις για τα ορφανα σε ικετευω). Η αν το κανει να κοιτάει τον διμετρο με το κραγιόν και το γουοντερ μπρα....

Ψυχωση είναι επίσης να επιβάλεις σε ενα παιδι φυσιολογικής οικογένειας να αντικαταστησει τις λέξεις πατέρας και μητέρα με γονέα. Μην πεις οτι σου το προσαπτω, μιλάμε για το αρθρο

Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Ιούλιος 02, 2013, 12:04:03 πμ »
Σας ικετευω, βρειτε μου μια σοβαρη ιστοσελιδσ που να το αναφερει!
Ειναι γελοιοτητες τετοια πραγματα, πως πρεπεινα το πω;

Αρα (υποθεση εργασιας),δεν συμφωνεις κι εσυ σ' ενδεχομενο τετοιο νομοθετημα,σωστα;

Θεωρω πως ειναι αστοχο να αλλαξεις 3000-4000  χρονια κοινωνικης εξελιξης μεσα απο μια απαγορευση. Αλλωστε ειμαι κατα των απαγορευσεων γενικα. Ομως, πιστευω οτι θα μπορουσε να ανοιξει μια σοβαρη και επιστημονικη συζητηση γυρω απο αυτο. Δε θα ειχα προβλημα να με αποκαλει το παιδι μου γονεα αν ειναι να μην προσβαλλεται το διπλανο παιδακι. Αυτα ομως με απαγορευσεις δε γινονται αλλα με κοινωνικες και πολιτισμικες ζυμωσεις

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Ιούλιος 02, 2013, 12:13:16 πμ »
Φτιαξε τα παραδειγματα σου κι ευχαριστως να σου απαντησω ποιος κατα την αποψη μουπρεπει να ειναι προτυπο. Να διαλεξω αναμεσα στο Μαρκησιο ΝτεΣαντ κι ενα χιπυ, το φονια και το θυμα,  το γραμματεα και τον αλητη, την παρθενα και το Σατανα;

Βρε μπας και πέρσαε με σκονάκι στη νομική?

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Ιούλιος 02, 2013, 12:13:58 πμ »

Π
Παράθεση

αράθεση
Δε θα ειχα προβλημα να με αποκαλει το παιδι μου γονεα αν ειναι να μην προσβαλλεται το διπλανο παιδακι. Αυτα ομως με απαγορευσεις δε γινονται αλλα με κοινωνικες και πολιτισμικες ζυμωσεις

Να στο διαφοροποιησω καπως,δεν θα υπηρχε προβλημα οταν φταναμε σ ενα επιπεδο,οπου θα μπορουσε το καθε παιδι ν αποκαλει πατερα,μητερα η γονεα,χωρις να αισθανεται κανενας μειονεκτικα οπως συμβαινει σε πολυπολιτισμικες κοινωνιες οπου συμβιωνουν λευκοι,μαυροι,κιτρινοι χωρις την αισθηση της διαφορετικοτητας χρωματος.
Τωρα με τον τροπο που εικαζεται οτι θα εισαχθει,μου θυμιζει καθεστως απαρχαιντ,οπου η μειονοτητα επιβαλει τον τσαμπουκα της στους πολλους.

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Ιούλιος 02, 2013, 12:14:57 πμ »
Kακό παράδειγμα Γιάννη.
Τώρα θα αισθάνονται άσχημα όλα τα παιδάκια που πέρασαν με σκονάκι.

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Ιούλιος 02, 2013, 12:16:19 πμ »
>
Παράθεση

Παράθεση από: nicolasg στις Σήμερα στις 01:14:57 πμ
Kακό παράειγμα Γιάννη.
Τώρα θα αισθάνονται άσχημα όλα τα παιδάκια που πέρασαν με σκονάκι.
Να δεις αυτα που περασαν κανονικα ποσο μαλακες θα αισθανονται  ;D

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Ιούλιος 02, 2013, 12:20:32 πμ »

ΠΝα στο διαφοροποιησω καπως,δεν θα υπηρχε προβλημα οταν φταναμε σ ενα επιπεδο,οπου θα μπορουσε το καθε παιδι ν αποκαλει πατερα,μητερα η γονεα,χωρις να αισθανεται κανενας μειονεκτικα οπως συμβαινει σε πολυπολιτισμικες κοινωνιες οπου συμβιωνουν λευκοι,μαυροι,κιτρινοι χωρις την αισθηση της διαφορετικοτητας χρωματος.
Τωρα με τον τροπο που εικαζεται οτι θα εισαχθει,μου θυμιζει καθεστως απαρχαιντ,οπου η μειονοτητα επιβαλει τον τσαμπουκα της στους πολλους.

Συμφωνω αλλα θεωρω οτι κατι τετοιο δε θα γινει, συμφωνα τουλαχιστον με τημηχανη αναζητησης google εις την ελληνικην....

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
« Απάντηση #90 στις: Ιούλιος 02, 2013, 12:30:17 πμ »
Δημήτρη και βεβαίως απαγορεύεται, μη πω δια ροπάλου, η κόρη σου να σε αποκαλεί "πατέρα". Επιβάλλεται το "μπαμπά μου" και το "μπαμπακούλη".

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Ιούλιος 02, 2013, 12:30:46 πμ »

Θα σου στειλω επιχειρηματα με πμ γιατι μαλλον σου τελειωσαν.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Ιούλιος 02, 2013, 12:32:35 πμ »
Δημήτρη και βεβαίως απαγορεύεται, μη πω δια ροπάλου, η κόρη σου να σε αποκαλεί "πατέρα". Επιβάλλεται το "μπαμπά μου" και το "μπαμπακούλη".
Μονο εσεις οι βορειοελλαδίτες ειστε ανοικτομυαλλοι τελικα. Μαυροπουλια, Καρτεοι, Ισταρ..
Φτιαξτα με σερραια για να χαιρεται η παρεα...

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Ιούλιος 02, 2013, 12:38:01 πμ »

Παράθεση από: blackbird στις Σήμερα στις 01:30:17 πμ>
Παράθεση

:supz: :supz: :supz: :supz:

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
« Απάντηση #94 στις: Ιούλιος 02, 2013, 12:44:52 πμ »
Μιλάτε για σκουλαρίκια και κραγιόν, μπρα και τακούνια λες και τους βλέπετε καθημερινά. Μα που στο διάλο κυκλοφορείτε;

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Ιούλιος 02, 2013, 12:50:54 πμ »
Μιλάτε για σκουλαρίκια και κραγιόν, μπρα και τακούνια λες και τους βλέπετε καθημερινά. Μα που στο διάλο κυκλοφορείτε;

Αφου ετσι τους εχουν στο μυαλο τους, μην τους το χαλας..

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Ιούλιος 02, 2013, 12:57:46 πμ »
Θα σου στειλω επιχειρηματα με πμ γιατι μαλλον σου τελειωσαν.

Άσε βρε Βίκτωρα, σκας γάιδαρο λέμε, θα μου πει εμένα ο κάθε ντιγκιντάγκας πως θα με φωνάξει το παιδί μου. Λέμε τώρα για πλήρη παραλογισμό, η λογική στον κάδο των αχρήστων χάρην των συκιών και των αχλαδιών, ας με συγχωρήσουν τα συμπαθέστατα δεντράκια...
Είπαμε ας κάνουν ότι θέλουν, ας συμβιώνουν, ας κληρονομούν ο ένας τον άλλον και μακάρι να είναι ευτυχισμένοι. Από εκεί και μετά να μην έχουν την απαίτηση η συμβίωσή τους να εξισωθεί με τον θεσμό της οικογένειας και να θέλουν να βγουν και από πάνω βάζοντας απαγορεύσεις στους φυσιολογικούς ανθρώπους για να μη νιώσουν τάχαμου θλιμένοι. Κομπλεξικοί είναι και βγάζουν προς τα έξω τα κόμπλεξ τους με την πρώτη ευκαιρία...

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
« Απάντηση #97 στις: Ιούλιος 02, 2013, 01:35:38 πμ »
Κομπλεξικο τον κάνει η κοινωνία. Εσύ που τάχα μου ευαγγελίζεσαι την ελευθερία τους τους αποκαλείς απαξιωτικά ντιγκιντάγκα. Όταν θα πάψει η κοινωνία να περιθωριοπιεί τότε θα πάψουν να έχουν κι αρκετά από τα λούμπεν χαρακτηριστικά τους.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Ιούλιος 02, 2013, 03:48:32 πμ »
Κομπλεξικο τον κάνει η κοινωνία. Εσύ που τάχα μου ευαγγελίζεσαι την ελευθερία τους τους αποκαλείς απαξιωτικά ντιγκιντάγκα. Όταν θα πάψει η κοινωνία να περιθωριοπιεί τότε θα πάψουν να έχουν κι αρκετά από τα λούμπεν χαρακτηριστικά τους.

Δημήτρη ευαγγελίζομαι την ελευθερία του, οπως και οποιουδήποτε ανθρώπου για οποιδήποτε θέμα, φτάνει να μην ξεφεύγει απο τα πλαίσια της λογικής και μιας εστω υποτυπώδους ηθικής. Άμα είναι ωραίος και κύριος, κύριο θα τον αποκαλώ κι εγώ. Άμα πάει να μου επιβάλει την χαζοθεωρία του στο όνομα μιας δήθεν ισότητας, αν θελήσει να μετατρέψει σε ατόπημα τις δύο πρώτες λεξούλες που ψελίζει μια νέα ψυχούλα κι αν γενικά συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένη γκόμενα, θα τον πω και ντιγκιντάγκα και ότι άλο θες...

Eπίσης για την υπερβολή κάποιων χαρακτηρισμών λάβε υπόψη σου ότι ο Βίκτορας σκάει γάιδαρο, μια αντιπαράθεση μαζί του μπορεί να μετατρέψει έναν κομμουνιστή σε χρυσαυγίτη και το αντίστροφο...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 02, 2013, 04:18:23 πμ από GiannisH »

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Ιούλιος 02, 2013, 08:04:44 πμ »
Μονο εσεις οι βορειοελλαδίτες ειστε ανοικτομυαλλοι τελικα. Μαυροπουλια, Καρτεοι, Ισταρ..
Φτιαξτα με σερραια για να χαιρεται η παρεα...

εγω αν και χαμουτζης, σερραια παντρευτηκα κιολας :lol:

εκανα και δυο παιδια. με λενε μπαμπα, δυστυχως δε με λενε μαμα ακομη τα κωλοπαιδα αν και το παλευω γιατι κανω και μαμαδιστικα πραματα (μαγειρευω κλπ). οταν ειναι στις γλυκες και θελουν τιποτες. ειδαλλως με λενε και πατερα και καμμια φορα και ψιτ. στα παντα ακουω εκτος και ζητανε λεφτα. τοτε κανω το Σουφλια. πως ειπατε? τι θελετε?

χθες το βραδυ εβλεπα τους Πρωταγωνιστες. θεμα ο τεραστιος Μανος Χατζηδακις. θα εκανε καλο σε πολλους να το κατεβασουν και να το δουν. 20-30 χρονια πριν πολεμαγε το λαικισμο και το φασισμο βλεποντας το αυγο του φιδιου οταν ηταν ακομη μεσα στον κωλο του φιδιου. πριν απο τους αλλους.

η διαφορετικοτητα ειναι μερος της ζωης και της φυσης. προσωπικα θεωρω μεγαλυτερο προβλημα την ελευθερη τεκνοποιηση ολων ασχετου προδιαγραφων παρα την υιοθετηση απο τους ομοφυλοφιλους παιδιων και τη δυνατοτητα τους να δημιουργουν κοινωνικες δεσμευσεις που θα τις ονομασουμε ειτε οικογενεια ειτε φρικογενεια ειτε κλαους μαρια μπρανταουερ. για να οδηγησεις παπι πρεπει να παρεις διπλωμα και ενα κανεις ενα σωρο μαθηματα αλλα για να κανεις παιδι απλα πρεπει να τον χωσεις για λιγα λεπτα και να μην τραβηχτεις. Ζηταει η κοινωνια περισσοτερα για να παρεις παπι απο οτι για να κανεις παιδι. wtf.

τι θελω να πω? ελα ντε. τωρα πινω καφε και δεν εχει ακομη ξεκαθαρισει ο εγκεφαλος.

to cut the long story short. η εννοια της οικογενειας ειναι μεταβαλλομενη στην ιστορικη πορεια των λαων και σε μεγαλο βαθμο καθορισμενη μεσα απο τις θρησκευτικες αρχες καθε κοινωνιας. εχει κατσει η μπιλια στο μαμα-μπαμπας-παιδια. οκ. εκει εκατσε. στο κοκκινο. θα μπορουσε να εχει κατσει στο μαυρο. Αν ειμασταν μουσλιμς μπορει να ειχαμε αλλα. Εδω μεχρι και στη θρησκεια μας επρεπε να βρεθει μια μητερα (η Παναγια) για να στηθει σωστα το ολο σκηνικο. Ο Θεος επρεπε να εχει και 'γυναικα' για να τεκνοποιησει (?). HEEEELLLOOOO. ΘΕΟΣ εισαι, οτι θες κανεις. Τι τη θες τη γυναικα ρε Συ? Αν επρεπε κι Εσυ να γινεις παντοφλακιας, τι ελπιδα εχουμε κι εμεις? Hopeless ειμαστε (?).

Και η μπιλια εκατσε εκει γιατι οι δυτικες κοινωνιες εχουν σαν κυτταρο την οικογενεια που αναλαμβανει να μεγαλωσει τα παιδια, να τους παρεχει τα βασικα και τα παραπανω (αν μπορουν και αν επιτρεπει η τροικα), να τα προστατευσει και να τα προετοιμασει για να συνεχισουν τη δομη της κοινωνιας πανω στις ιδιες βασεις. χωρις παρεκκλισεις φυσικα γιατι ωπα μην το παραγαμησουμε, δεν ειμαστε για ανατροπες των κοινωνικων δομων.

και που καταληξαμε? ανθρωποι καταπιεσμενοι, κανουν οικογενεια για να αποκτησουν παιδια και στη συνεχεια πηδιουνται ειτε με ατομα του ιδιου φυλου ειτε αντιθετου φυλου στα κρυφα. αλλα να κανουμε οικογενεια γιατι ετσι πρεπει να κανουμε παιδια.

says who? His almighty the Lord. αλληλουια.

ειπα to cut the long story short αλλα μου βγαινει τελικα long :lol:.

η συζητηση μαλλον ειναι λαθος ευθυς εξαρχης. αντι να συζηταμε για το αν μπορουν να 'παντρευτουν' ατομα του ιδιου φυλου και να αποκτησουν παιδια, θα ηταν μαλλον ορθοτερο να συζηταμε για το ποια ειναι η αξια της εννοιας γαμος ευθυς εξαρχης. Κατ'εμε η εννοια του γαμου θα επρεπε να καταργηθει altogether. Ειναι αχρηστη και κενη περιεχομενου. Οι μισοι φιλοι μου ειναι χωρισμενοι. Καποιοι και δευτερη φορα χωρισμενοι. Wtf. Αυτους τους χαρακτηριζω και γαμομανεις εγω. Πρεπει να ειναι καποιου τυπου ψυχικη παθηση αυτη αλλα θα παρει χρονια για να προσδιοριστει.

ο ιδιος ο θεσμος του γαμου αντιμετωπιζει σοβαρα προβληματα σημερα. Διαλυονται οι γαμοι με ιδιαιτερη ευκολια και αυτο γιατι δεν υπαρχει η αισθηση οτι επιτελουν καποιο σοβαρο ρολο που δεν μπορει να καλυφθει με αλλο τροπο. Τα κρατη και οι κοινωνιες προκειμενου να προωθησουν το θεσμο του γαμου, τον εχουν δεσει με ενα συνολο καλυψεων και προνομιων, νομικων, φορολογικων κοκ ετσι ωστε να βοηθησουν καταπως στο να διατηρουνται. Μπουρδες. Αμα δεν υπαρχει αγαπη, ψυχικη επαφη και τα ρεστα, τι σκατα να σου κανει και ο Στουρναρας? θα μεινεις σε ενα γαμο μονο και μονο επειδη η ΔΟΥ ΣΤ' Πειραια σου δινει μπονους και επιδομα? Ο εφορας ερχεται στο κρεββατι σου και σε βοηθαει να λυσεις τα θεματα? Πηρα καναδυο φορες στη ΔΟΥ και ρωτησα αν παιζει τιποτε τετοιο αλλα δεν ηρθε κανεις.

Ο γαμος ειναι μια νομικη πραξη και τιποτε αλλο. θα ελεγα και θρησκευτικη αν πιστευα στη θρησκεια. οκ, δεν ειμαι πιστος. αυτομαστιγωνομαι για το αμαρτημα μου, αλλα γενικα πιστευω οτι η πιστη σε κατι ειναι προσωπικο θεμα και οχι μαζικης θρησκειας. εχω την αποψη οτι ο ανθρωπος για να γινει κατ'εικονα του Θεου το πρωτο βημα ειναι να μην εχει αναγκη το Θεο στη ζωη του. ο Θεος δεν εχει αναγκη καποιο αλλο Θεο. Αν τον εχει δεν ειναι Θεος. wtf, deadlock δηλαδης. Οποτε ας ξεκινησουμε απο κει. Ας βγαλουμε απο την εικονα το Θεο και τις θρησκειες. Ας ζουμε τις ζωες μας με αρχες, χωρις εμμονες, με κατανοηση και αγαπη και ΑΝ υπαρχει Θεος τοτε αυτο ειναι εξτρα μπονους κανονακι στο τελος της πιστας.

Ως μια νομικη πραξη ο γαμος μπορει και πρεπει να επεκταθει σε διαφορες μορφες κοινωνικης διαβιωσης. Αστειευομουν στο σχημα ενας αντρας και 2-3 γυναικες αλλα why not? Αν καποιοι θελουν να δομησουν μια κοινωνικη διαβιωση που θα εχει τα νομικα οφελη μιας συνηθους οικογενειας με μαμα-μπαμπα γιατι να μην το κανουν? Ποιος λεει οχι? Νομικο συμβολαιο ειναι ο γαμος.

Επισης υπαρχει και το θεμα των παιδιων. Αν ομως ενας αντρας και μια γυναικα θελουν να παντρευτουν αλλα να μην κανουν παιδια τοτε τι λεει το handbook? να τους χωρισουμε με το ζορι? Αν ενας αντρας και μια γυναικα κανουν παιδια αλλα δεν παντρευτουν, αυτοι δεν ειναι οικογενεια?

ηδη ο θεσμος της οικογενειας ειναι περα απο οσα ειναι ορισμενα νομικα και θρησκευτικα. Για να μην ενοχλουνται ομως οι ανθρωποι ας ονομαστει αλλιως να τελειωνουμε. Ας ονομαστει οπως εγινε προσπαθεια ηδη, ως συμφωνο συμβιωσης και ας προχωρησει η κοινωνια παρακατω. Οι ομοφυλοφιλοι μπορει να στησουν μια χαρα συμβιωση, να μεγαλωσουν παιδια και να αναθρεψουν. Οκ μπορει να τα κανουν γκει, χλωμο, αλλα ειναι περισσοτερο πιθανο οι χρυσαυγιτες να τα κανουν φασιστακια παρα οι γκει να τα κανουν γκει. Θα προτιμουσα να απαγορευεται στους φασιστες και τους ναζιστες, αλλα και τους φονταμενταλιστες χριστιανους-μουσλιμς-κορνφλεικς κλπ να κανουν οικογενεια για να μην προωθουν τις μαλακισμενες ιδεες τους παρα τους ομοφυλοφιλους να μην μπορουν να εχουν παιδια.

δεν ειναι θεμα ανοχης στη διαφορετικοτητα, αλλα απλης λογικης και προτεραιοτητων σε μια κοινωνια.

υγ. τι σκατα παραληρημα με επιασε πρωινιατικα. κατι βαλανε στον καφε μου στα εβερεστ. ειχαν και μια ξανθια εκει που με ζαλισε. αυτο θα φταιει.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 02, 2013, 08:09:52 πμ από karteo »
Γαυρος οπαδος....