Αποστολέας Θέμα: hublot big bang  (Αναγνώστηκε 43447 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος georgehh

• 46mm case
    • Προφίλ
hublot big bang
« στις: Απρίλιος 13, 2006, 01:04:59 μμ »
εδώ μπορούμε να λέμε τις απόψεις γι αυτό το ρολόι που έχει γράψει ιστορία απο πολύ νωρίς φαίνεται θα σας άρεσε να έβγαινε μία έκδοση χωρίς χρονογράφο? προσωπικά θα μου άρεσε θα έδειχνε πολύ ωραίο
myseiko.freeforums.net

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #1 στις: Οκτώβριος 26, 2006, 07:59:42 μμ »
αχ ρε παιδια εχω παθει μεγαλη ζημια με αυτο το ρολοι..

ωστοσο το κοστος του είναι σχεδον απαγορευτικο και μου την εχει δωσει...
 In simplicity lies true greatness"..

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #2 στις: Οκτώβριος 27, 2006, 01:34:23 μμ »
na arxisoume erano? :lol:

Αποσυνδεδεμένος georgehh

• 46mm case
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #3 στις: Οκτώβριος 27, 2006, 04:58:32 μμ »
na ste kala pou exw anoixei egw prwtos to thema kai anoigete alla 10.000
myseiko.freeforums.net

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #4 στις: Οκτώβριος 28, 2006, 08:30:05 μμ »
georgehh μπορει να ειχες ανοιξει οντως το θεμα αλλα εχει περασει πολυς καιρος και ειχε παραμεληθει, ο δε φιλος και συνωνοματος σου καλως θελησε να το ανοιξει μη εχοντας ψαξει ολο το φορουμ το οποιο ευτυχως εχει αρχισει και μεγαλωνει αρκουντως

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #5 στις: Οκτώβριος 29, 2006, 08:52:04 πμ »
@redfoot   To κόστος του  όντως είναι απαγορευτικό αλλά το ρολόι είναι μοναδικό.......
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος kazushi

• 38mm case
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 03, 2006, 12:40:24 μμ »
και το ανάλογο Κινέζικο :-)

So many watches, so little time...

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 03, 2006, 09:21:20 μμ »
φερτε μου τον κινεζο που το πουλαει ΤΩΩΩΩΩΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Αποσυνδεδεμένος kazushi

• 38mm case
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 03, 2006, 10:53:36 μμ »
Αμάν, αγρίεψε αυτός...   :smt119  :smt119
So many watches, so little time...

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 12, 2006, 12:00:31 μμ »
Mπορώ να πώ ότι κάθε μέρα που περνάει παθαίνω όλο και μεγαλύτερη πλάκα. Πήγα το Σάββατο και το δοκίμασα σε κατάστημα στο κέντρο. Όταν το έβαλα στο χέρι μου δεν ήθελα να το βγάλω. AΠIΣTEYTO! Eίναι βάβαια πανακρίβου & απλησιάστου γωνία αλλά αν μου περίσσευαν θα τα έδινα σίγουρα. Aπό τα πιό ωραία κομμάτια που έχω δεί ποτέ! Tο καινούριο με την χρυσή στεφάνη δεν με τρελαίνει βέβαια. Mαύρο κεραμικό for ever! Nα μην πώ για το καουτσούκ λουράκι που του πάει γάντι αλλά η προτίμησή μου είναι στο μπρασελέ του που είναι φανταστικό! Aν θέλετε να μου κάνετε ένα δώρο μιας και είμαι νέο μέλος είναι ευπρόσδεκτο... :lol:

Aλήθεια θα παίρνατε την κινέζικη αντιγραφή? Eγώ προσωπικά δεν είμαι αυτής της νοοτροπίας.
b]Rose Gold For Ever!!![/b]

Αποσυνδεδεμένος redfoot

• 48mm case
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 12, 2006, 03:14:37 μμ »
ax φιλε, γιατί ξύνεις πληγές;  :mozilla_cry:  ενα απο τα must have ρολογια ολων των εποχων είναι και εχει σαρωσει τα βραβεια αισθητικης κλπ απο τοτε που πρωτοβγηκε.
Τις προαλλες εκανα βολτες με το αυτοκινητο θεσνικη οποτε σε ενα φαναρακι στεκεται διπλα ενας 25χρονος, κοντουλης, μουσατος, δεν πολυγεμιζε το ματι,  μεσα σε ενα  κοκκινο nissan micra, γεγονος που οδηγει τη σκεψη οτι προκειται για μικρο-ή μεσο αστο φοιτητη. Το αριστερο του χερι ηταν νωχελικα ακουμπισμενο στο τιμονι περιμενοντας το πρασινο. Στο χερι φορουσε hublot big bang και εβγαζε ματι απο αποσταση 3-4 μετρων που βρισκομουν εγω. Φαινοταν θεικο αλλα δεν κοβω και φλεβα οτι ηταν αυθεντικο εμοιαζε παντως 99%. Τυχερος ο μπαγασας..

Αποσυνδεδεμένος MHTΣ

• 42mm case
  • 40mm case
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 12, 2006, 03:22:37 μμ »
Παράθεση από: "redfoot"
ax φιλε, γιατί ξύνεις πληγές;  :mozilla_cry:  ενα απο τα must have ρολογια ολων των εποχων είναι και εχει σαρωσει τα βραβεια αισθητικης κλπ απο τοτε που πρωτοβγηκε.
Τις προαλλες εκανα βολτες με το αυτοκινητο θεσνικη οποτε σε ενα φαναρακι στεκεται διπλα ενας 25χρονος, κοντουλης, μουσατος, δεν πολυγεμιζε το ματι,  μεσα σε ενα  κοκκινο nissan micra, γεγονος που οδηγει τη σκεψη οτι προκειται για μικρο-ή μεσο αστο φοιτητη. Το αριστερο του χερι ηταν νωχελικα ακουμπισμενο στο τιμονι περιμενοντας το πρασινο. Στο χερι φορουσε hublot big bang και εβγαζε ματι απο αποσταση 3-4 μετρων που βρισκομουν εγω. Φαινοταν θεικο αλλα δεν κοβω και φλεβα οτι ηταν αυθεντικο εμοιαζε παντως 99%. Τυχερος ο μπαγασας..

Yπάρχει δηλαδή και αυτό σε αντιγραφή ε? Mάλιστα δεν το ήξερα αυτό. Nα μου πεις γιατί να μην το κάνουν?
Πραγματικά φίλε έχω πάθει την πλάκα μου με το συγκεκριμένο και είμαι σίγουρος ότι εσείς εδώ με καταλαβαίνεται απολύτως. Που αλλού θα μπορούσα να πώ τον πόνο μου...χεχε
Πάντως δεν αποκλείεται να είχε την αντιγραφή ο τύπος με το nissan γιατί αν δεν έχεις και κάποιο background που να δώσεις έτσι 15.000 ζεστά-ζεστά...
για τις βραβεύσεις του διαβάζω συνεχώς. Tο καινούριο Esquire έχει και παρουσίαση στην ειδική έκδοση Times. Δεν μπορώ να το βλέπω...
Πρέπει να κάνουμε ένα POWERBUY εδώ στο forum για να μας κάνουν καλύτερη τιμή...XAXAXA
b]Rose Gold For Ever!!![/b]

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
hublot big bang senna all black
« Απάντηση #12 στις: Οκτώβριος 19, 2007, 11:56:47 μμ »
ayrton senna.

Case: “Big Bang” diameter 44.5 mm in polished black ceramic, satin-finish fittings
Bezel: Satin-finish black ceramic with 6 H-shaped titanium screws, sunken, polished and blocked
Crystal: Sapphire with interior/exterior anti-reflection treatment, stamp with Ayrton Senna Foundation logo
Bezel lug: Black composite resin
Lateral inserts: Black composite resin
Back: Titanium with sapphire crystal, interior anti-reflection treatment
Crown: Steel with natural black rubber insert
Start/Stop push-piece: Steel, oblong with red lacquer insert
Reset to zero push-piece: Steel, rectangular with natural black rubber insert
Water-resistance: 100 m or 10 ATM
Dial: Matt black with shiny black applique indices and numerals
Hublot logo Shiny black, at 12 noon. Ayrton Senna signature Red, in the 3rd quadrant Power Reserve Indicator In the 3rd quadrant
Hands: Faceted, diamond-polished, shiny black, black chronograph hand with H-shaped counterweight, black, green and yellow Split-Second hand.
Movement: Mechanical Chronograph Fly-back with automatic winding,
Calibre: Hublot HUB44 RT developed in conjunction with La Joux-Perret
Bridges: Satin-finish, chamfered, polished
Oscillating weight: Tungsten carbide with dimpled surface treated in black PVD
Bottom plate: Sand-blasted, rhodium-plated
Barrel: With reinforced spring
Escapement: Glucydur balance spring
Power Reserve: 42 hours
Strap: Adjustable natural smooth black rubber with Hublot logo. Beneath the strap at 12 o’clock, AYRTON SENNA signature in yellow on a green stripe
Clasp: Deployant clasp in black PVD coated steel
Edition: Limited edition of 500 individually numbered pieces 01/500 – 500/500

List Price US$25'000
http://www.hublotforum.com/BigBangSennaHiRes.jpg

http://img85.imageshack.us/img85/5838/hgttrnm5.jpg

Αποσυνδεδεμένος palok

• 40mm case
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #13 στις: Οκτώβριος 20, 2007, 12:42:48 πμ »
η υπογραφή όμως δεν είναι αυθεντική  :(
The planet is an ocean

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #14 στις: Οκτώβριος 20, 2007, 10:48:49 πμ »
Δεν ξέρω βρε παιδιά, ωραίο ρολόι αλλά εμένα δεν μου αρέσει, ή δεν με τρελαίνει. :/
Να πω την "αμαρτία" μου ότι δεν το έχω δει από κοντά ποτέ μόνο φωτογραφίες.
Επίσης δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι "φοράει" εξωτικά υλικά, και έχει κορυφαία ποιότητα κατασκευής, αλλά με αυτά τα λεφτά είναι δύσκολη επιλογή.
Τελικά καταλήγουμε ότι αν σου αρέσει ένα ρολόι τόόόσο πολύ, όλα είναι θεωρίες ... :D
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος kounelis

• 40mm case
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #15 στις: Οκτώβριος 20, 2007, 03:47:07 μμ »
εγω παντος οταν το ειδα σε χερι γνωστου γιου επιχειρηματια κολλησα για κανενα λεπτο πιασαμε κ την κουβεντα !!!ε ενταξει μου λεει μου αρεσε κ το πηρα!!!!!!!! :drinkers:

Αποσυνδεδεμένος @Dank

• Just Registered
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #16 στις: Νοέμβριος 28, 2007, 02:42:00 πμ »
1o mou post edw...
palaiotera porwmenos me bvlgari...eixa parei k to 1o Assioma Chrono pou eixe erthei Ellada, merika Diagono GMT se Gold pali....klp...klp...

alla apo ti mera pou exw dei to 301.PB.131.RX ...den yparxei tpt allo gia emena (gia sport fash...) -(eidallws Jaeger Reverso Squadra World Chrono...)

exw ftasei se shmeio na psinomai na dwsw 2-3 Bvlgari gia na to parw...
ime kills us...I kill time...You know, we murderers get along together

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #17 στις: Νοέμβριος 28, 2007, 03:25:24 πμ »
γεια σας
εαν το μοντελο ειναι αυτο που καταλαβα και οντως ειμαστε καπου στα 12-13 χιλιαδες ευρω ,λεω παλι με καθε επιφυλαξη εφοσον το μοντελο ειναι αυτο ,νομιζω οτι φοραει την  ETA Valgranges μια "νεα "μηχανη του 2006 που στην ουσια ειναι βαση 7750 ,εχει απο οσο ξερω ιδια πλατινα ,πιο μεγαλη,συστημα γραναζιων,βαρελακι,αγκυρα,ειναι μια μεγαλη μηχανη 16 γραμμων(μεγαλυτερο βαρουλκο ,καλυτερο κουρδισμα,μεγαλυτερη διαμετρο δισκου ημερομηνιας ) με σκοπο την ολο αυξανομενη διαμετρο των ρολογιων (oversize),οντως το ρολοι που αναφερεται πρεπει να ναι στα 44,5 χιλιοστα.με μια μικρη επιφυλαξη για το μοντελο αρα και τη μηχανη,αλλα εφοσον ειναι αυτα που ανεφερα καντε μια δευτερη σκεψη πριν ξοδεψετε ενα τετοιο ποσο και για κατι αλλο.

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #18 στις: Νοέμβριος 28, 2007, 10:59:13 μμ »
@Dank φιλε καλοσωρισες στο φορουμ μας
παρακληση να γραφεις ελληνικα -ειναι κανονας του φορουμ - και δεν μας κουραζει  :rolleyes:

Αποσυνδεδεμένος @Dank

• Just Registered
    • Προφίλ
hublot big bang
« Απάντηση #19 στις: Νοέμβριος 29, 2007, 04:26:44 πμ »
κατ αρχας συγγνωμη για τα greeklish
το ρολοι το βρηκα εδω ελλαδα στα 15.200
τι αλλο θα προτεινατε σε αυτη τη κατηγορια τιμης??
-αν κ το συγκεκριμενο ρολοι αν το αγορασω τελικα, θα το αγορασω μονο κ μονο για λογους design κ οχι για λογους μηχανισμου
ime kills us...I kill time...You know, we murderers get along together