0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το αγοράζεις όχι για το μηχανισμό του αλλά κυρίως γιατί σου αρέσει και θέλεις να το βλέπεις στο χέρι σου.
Φέτος το καλοκαίρι πήγαινε καθημερινά σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του Μονακό. Έβλεπε σε ποιό τραπέζι κάθεται κάποιος που φοράει Big Bang και πλήρωνε μυστικά τον λογαριασμό... Ο άνθρωπος βραβεύτηκε πέρσι ως ο καλύτερος στο marketing στον κόσμο και είναι χρόνια μπροστά.Με τον 007, έγινε το εξής Τον καιρό εκείνο έμπαινες με 60.000$ στην ταινεία. Κάνει ραντεβού στο Χόλυγουντ και λέει στους παραγωγούς. "Πόσα θέλετε; 60.000 για να φοράει το ρολόι μου; (Ω) Εγώ δίνω 15.000.000$!!!! Τι θα μου δώσετε;'Αυτό που μπορείς να πάιξεις με ένα ρολόι στην βιτρίνα στην Νέα Υόρκη, το Χονγκ Κονγκ, ή όπου αλλού, το είδατε; Εδώ;[url]http://www.hublot.ch/hublot_prod/site/hublot/index.php[/url]Πατήστε δεξιά Fusion explorerΦιλικάΚωστής
Από παλιά έτσι ήταν. Τα Hublot δεν γυρνούν ποτέ πίσω για επισκευή. Έχω έναν φίλο στην Γαλλία που πουλάει πολλές εταιρείες και έχει και Hublot. Μου έλεγε πριν λίγα χρόνια. "Αυτή η εταιρεία είναι ότι βγάλεις στην πώληση. Σε άλλες εταιρείες τα περισσότερα τα βγάζω από τις επισκευές και τα λουράκια!!!!!!"ΦιλικάΚωστής
Τωρα επειδη με γαργαλαει λιγο ο διαολος ν ανοιξω τοπικ hublot vs rolex?
Δεν κατάλαβα; Αν το φορούσε σε ένα Κορόλα θα ήταν καλύτερα;
Μια χαρά κατάλαβες. Άλλωστε είσαι πολύ πιο έξυπνος απ' ό,τι αφήνει η ερώτησή σου να διαφανεί.
δλδ ο κατοχος ενος κορολα θα εμπαινε στο διλλημα η ρολοι η αυτοκινητο?
Στην Corola, θα έδειχνε
Ποιό ΒΒ να πάρει!