Αποστολέας Θέμα: ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ  (Αναγνώστηκε 126269 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
Απ: ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ
« Απάντηση #340 στις: Ιούνιος 25, 2013, 01:17:22 μμ »
Μα γιατί πιστεύεις ή περιμένεις ότι κάτι θα γίνει?  :o

Εγώ όχι για πολλούς λόγους...
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #341 στις: Ιούνιος 25, 2013, 01:19:35 μμ »
Γιατί πήγανε οι εργαζόμενοι του Κατσέλη να συμπαρασταθούν σ'αυτούς της ΕΡΤ? Η συμμετείχαν στην ανάλογη απεργία? Τι λογική είναι αυτή?
Αυτό με τα σουβλάκια τι το ήθελες? Προβοκατόρικο 100%

Αληθινό 100%.
Έτσι είναι παγκοσμίως στον ιδιωτικό τομέα Θοδωρή. Οι απολύσεις στο δημόσιο έχουν και ένα συμβολικό χαρακτήρα, είτε μας αρέσει είτε όχι. Δηλώνουν την αδυναμία του κράτους να διαχειριστεί τα πράγματα, την κρίση εν προκειμένω και δημιουργούν κλίμα κατάρευσης. Επίσης ο Κατσέλης είναι του Κατσέλη, η ΕΡΤ είναι όλων μας. Γι αυτό έχει πιο δυνατό συμβολισμό, ανεξάρτητα με το δίκαιο του πράγματος.

Αδυνατώ να επιχειρηματολογίσω άλλο μαζί σου μετά από αυτό. Μας χωρίζει ιδεολογικό χάσμα.
Χρησιμοποιείς  δύο μέτρα και δύο σταθμά κατα πως σε συμφέρει.
Όταν μια εταιρεία αντιμετωπίζει το φάσμα της χρεωκοπίας  κάνει απολύσεις για να προσπαθήσει να εξυγιανθεί όσο μπορεί. Το Ελληνικό Δημόσιο είναι μια εταιρεία.
Όταν εσύ επιλέγεις  να το "ντύνεις" με συμβολικούς ρομαντισμούς και υποκειμενικά κριτήρια, δεν μπορεί να στο αντικρούσει κανείς.
Έχω και άλλα πολλά να σου πω αλλά από το "ο Κατσέλης είναι του Κατσέλη, η ΕΡΤ είναι όλων μας",  καταλαβαίνω ότι δεν έχει νόημα.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #342 στις: Ιούνιος 25, 2013, 01:35:11 μμ »
Oμοίως και οι τράπεζες είναι επιχειρήσεις, οπότε εφόσον χρεοκώπησαν να κλείσουν, σωστά? Γιατί το λούκι το μεγάλο γι αυτές το τραβάμε.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #343 στις: Ιούνιος 25, 2013, 01:43:09 μμ »
Δημόσιος ή ιδιωτικός τομέας δεν έχει σημασία. Η οικονομία είναι μία. Όταν απολύονται γενικά άνθρωποι, υπάρχει μείωση της ζήτησης αρχίζει  η ύφεση μετά θα απολυθούν κι άλλοι άνθρωποι. Οι εργαζόμενοι ανεξαρτήτως του πού βρίσκονται αντιμετωπίζονται σαν μια ενιαία δεξαμενή δυναμικού. Αν δεν γίνουν επενδύσεις θα πάμε κι άλλο πιο κάτω όλοι μαζί. Έχω την αίσθηση πως κανείς δεν έχει καταλάβει πως το μαχαίρι (και το πεπόνι) της οικονομίας μας είναι στο εξωτερικό και άλλοι αποφασίζουν για εμάς. Απλά πρέπει με κάποιο τρόπο να τους πείσουμε ότι έχουμε σαν λαός πλησιάσει τα όριά μας. Εγώ από συζητήσεις που κάνω με ανθρώπους εκτός Ελλάδας, όλοι πιστεύουν ότι έχουμε κι άλλο λίπος (δυστυχώς για εμάς) Πριν από λίγες βδομάδες διάβασα σε οικονομικό περιοδικό της Αυστρίας ότι περιμένουν η οικονομία να χάσει άλλο ένα 18% από το ΑΕΠ για να ρίξουν επενδύσεις. Τόσο υπολογίζουν ότι αντέχουμε μέχρι να βγούμε πια όλοι στους δρόμους και τόσο περίπου υπολογίζουν ότι αν επενδύσουν θα έχουν λογικό κέρδος. Αλλιώς λένε συμφέρει ακόμα η Βουλγαρία και η Ρουμανία.
Για να δούμε λοιπόν, πόσα @ρχίδι@ έχει ο Ελληνικός λαός να τους δείξει ότι ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.
This post contains 100% recycled electrons

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #344 στις: Ιούνιος 25, 2013, 01:52:40 μμ »
Oμοίως και οι τράπεζες είναι επιχειρήσεις, οπότε εφόσον χρεοκώπησαν να κλείσουν, σωστά? Γιατί το λούκι το μεγάλο γι αυτές το τραβάμε.

Πολύ σωστά. Όποια τράπεζα δεν μπορεί να ανακεφαλαιοποιηθεί με ιδιωτικά κεφάλαια να μπαίνει σε καθεστώς πτώχευσης. Και τη χασούρα να την παίρνουν κατα σειρά, μέτοχοι, ομολογιούχοι και καταθέτες άνω των 100.000.
Αυτό σημαίνει ελεύθερη οικονομία.

Ωστόσο κάνεις λάθος όταν λες ότι το μεγάλο λούκι το τραβάμε για τις τράπεζες. Το μεγάλο λούκι το τραβάμε για το Δημόσιο.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #345 στις: Ιούνιος 25, 2013, 02:12:09 μμ »
Πολύ σωστά. Όποια τράπεζα δεν μπορεί να ανακεφαλαιοποιηθεί με ιδιωτικά κεφάλαια να μπαίνει σε καθεστώς πτώχευσης. Και τη χασούρα να την παίρνουν κατα σειρά, μέτοχοι, ομολογιούχοι και καταθέτες άνω των 100.000.
Αυτό σημαίνει ελεύθερη οικονομία.

Γιατί άνω των 100.000? Όλοι να πληρώσουν, δεν κατάλαβα. Θα πληρώνω εγώ από το εισόδημά μου τις καταθέσεις του οποιουδήποτε? Να πληρώσει αυτός. Πως σου φαίνεται αυτή η ιδέα? Είναι στη λογική που σκέφτεσαι, από την άλλη όμως μεριά.

Ωστόσο κάνεις λάθος όταν λες ότι το μεγάλο λούκι το τραβάμε για τις τράπεζες. Το μεγάλο λούκι το τραβάμε για το Δημόσιο.

Για το υπέρογκο δημόσιο και τις τεράστιες αδικίες στους κόλπους του τα έχουμε πει. Όμως μόνο το δημόσιο φταίει? Η τεράστια φοροδιαφυγή προέρχεται αποκλειστικά από τον ιδιωτικό τομέα. Μιλάμε για πολλά δις. Επίσης οι ρεμούλες των πολιτικών και των υψηλά ιστάμενων εγκάθετων με πολλά δις κι εκεί. Οι τράπεζες που τα περισσότερα απ'αυτά που παίρνουμε ως δανεικά πάνε να κλείσουν τις δικές τους τρύπες. Κλπ κλπ...βρήκαμε τώρα το δημόσιο να τα φορτώσουμε όλα στην καμπούρα του, έλεος...

Δημόσιος ή ιδιωτικός τομέας δεν έχει σημασία. Η οικονομία είναι μία. Όταν απολύονται γενικά άνθρωποι, υπάρχει μείωση της ζήτησης αρχίζει  η ύφεση μετά θα απολυθούν κι άλλοι άνθρωποι. Οι εργαζόμενοι ανεξαρτήτως του πού βρίσκονται αντιμετωπίζονται σαν μια ενιαία δεξαμενή δυναμικού. Αν δεν γίνουν επενδύσεις θα πάμε κι άλλο πιο κάτω όλοι μαζί. Έχω την αίσθηση πως κανείς δεν έχει καταλάβει πως το μαχαίρι (και το πεπόνι) της οικονομίας μας είναι στο εξωτερικό και άλλοι αποφασίζουν για εμάς. Απλά πρέπει με κάποιο τρόπο να τους πείσουμε ότι έχουμε σαν λαός πλησιάσει τα όριά μας. Εγώ από συζητήσεις που κάνω με ανθρώπους εκτός Ελλάδας, όλοι πιστεύουν ότι έχουμε κι άλλο λίπος (δυστυχώς για εμάς) Πριν από λίγες βδομάδες διάβασα σε οικονομικό περιοδικό της Αυστρίας ότι περιμένουν η οικονομία να χάσει άλλο ένα 18% από το ΑΕΠ για να ρίξουν επενδύσεις. Τόσο υπολογίζουν ότι αντέχουμε μέχρι να βγούμε πια όλοι στους δρόμους και τόσο περίπου υπολογίζουν ότι αν επενδύσουν θα έχουν λογικό κέρδος. Αλλιώς λένε συμφέρει ακόμα η Βουλγαρία και η Ρουμανία.
Για να δούμε λοιπόν, πόσα @ρχίδι@ έχει ο Ελληνικός λαός να τους δείξει ότι ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.

Α μπράβο. Ξέρετε τι έρχεται στη συνέχεια? Αντιγράφω από enikos.gr

• Νέο «μαχαίρι» στις παροχές υγείας, για όλους ανεξαιρέτως τους ασφαλισμένους.
• Λουκέτο σε πολλά νοσοκομεία ανά την επικράτεια.
• Επιπλέον περικοπές στις συντάξεις των ελευθέρων επαγγελματιών του ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ), που εμφανίζει έλλειμμα 600 εκατ. ευρώ μέχρι το τέλος του 2014, λόγω της απόφασης της κυβέρνησης να μην επιβάλει έκτακτη εισφορά στον τζίρο όλων των επιχειρήσεων.
• Αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά.
• Ενταξη των στρατιωτικών στο ενιαίο μισθολόγιο.
• Οριστικοποίηση του σχεδίου για τον ενιαίο φόρο ακινήτων, από τον οποίο προσδοκούν ότι θα εισπράξουν 3,2 δισ. ευρώ τον επόμενο χρόνο. Σε αντίθετη περίπτωση προειδοποιούν ότι το χαράτσι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ θα διατηρηθεί και το 2014.
• Καταλόγους με τους 12.500 δημόσιους υπαλλήλους που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα και τους 4.000 υπαλλήλους που θα απολυθούν μέχρι το τέλος του έτους.
• Καταργήσεις και συγχωνεύσεις ΔΕΚΟ και φορέων του Δημοσίου.
• Φορολογικό νομοσχέδιο με ισχυρό πλέγμα διατάξεων για την πάταξη της φοροδιαφυγής.
• Πώληση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου μέχρι τις 15 Ιουλίου και τέλος...
• Παρουσίαση εναλλακτικών προτάσεων για να «τρέξει» το πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων, που δείχνει να έχει «βαλτώσει» μετά το ναυάγιο του διαγωνισμού για τη ΔΕΠΑ και με δεδομένα τα «αγκάθια» που έχουν προκύψει και καθυστερούν την ολοκλήρωση των συμφωνιών για τον ΟΠΑΠ και τα κρατικά λαχεία.
• Η άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας από 1-1-2014
• Το αίτημα που έχουν θέσει αρκετές εργοδοτικές οργανώσεις για αύξηση του ορίου των απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα.

Με τις υγείες μας. Συνεχίστε να βάλετε ο ένας εναντίον του άλλου...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #346 στις: Ιούνιος 25, 2013, 02:22:13 μμ »
Θοδωρή να διευρύνω λίιιγο την οπτική σου. Την πληρώνουμε για το Δημόσιο και για τους ιδιώτες που τρώγανε από το Δημόσιο.

Την πληρώνουμε για εκείνους τους δημοσίους υπαλλήλους που δεν αποδίδανε αυτό που πληρωνόντανε, κοινώς τα ξύνανε,
την πληρώνουμε για τους υπεράριθμους σε πολλές υπηρεσίες, οργανισμούς, ΔΕΚΟ,
την πληρώνουμε για τους διπλοθεσίτες, την πληρώνουμε για τα ψεύτικα κι άχρηστα επιδόματα
την πληρώνουμε για τις αναθέσεις,
την πληρώνουμε για τις εγολαβίες, ενώ υπήρχαν τα άτομα,
την πληρώνουμε για τους επίορκους και τα εικονικά τιμολόγια,
την πληρώνουμε για τις μίζες και τα λαδώματα,
την πληρώνουμε για τους κλέφτες (που πέρνανε στο σπίτι τους από το χαρτί τουαλέτας έως το υπηρεσιακό αυτοκίνητο),
την πληρώνουμε για τα χιλιάδες στραβά (μακάρι να 'ταν μόνο στραβά).

Όμως επίσης την πληρώνουμε για όλους εκείνους τους ιδιώτες (πως και βγαίνουν από το κάδρο; απορώ!) που λαδώνανε για να πάρουν τον διαγωνισμό,
την πληρώνουμε για τις υπερτιμολογήσεις τους,
την πληρώνουμε για τις επαναχρηματοδοτήσεις των έργων,
την πληρώνουμε για τις μίζες των κρατικών συμβάσεων,
την πληρώνουμε για την φοροδιαφυγή τους,
την πληρώνουμε για την εισφοροδιαφυγή τους,
την πληρώνουμε για την μη πληρωμή των οφειλωμένων αδειών χρήσης
την πληρώνουμε για χίλια δυό ζητήματα.

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #347 στις: Ιούνιος 25, 2013, 02:23:31 μμ »
Γιατί άνω των 100.000? Όλοι να πληρώσουν, δεν κατάλαβα. Θα πληρώνω εγώ από το εισόδημά μου τις καταθέσεις του οποιουδήποτε? Να πληρώσει αυτός. Πως σου φαίνεται αυτή η ιδέα? Είναι στη λογική που σκέφτεσαι, από την άλλη όμως μεριά.

Οι καταθέσεις κάτω των 100.000 είναι εγγυημένες από τον νόμο. Αν ψηφιστεί άλλος νόμος, ευχαρίστως να το συζητήσουμε.
Για το υπέρογκο δημόσιο και τις τεράστιες αδικίες στους κόλπους του τα έχουμε πει. Όμως μόνο το δημόσιο φταίει? Η τεράστια φοροδιαφυγή προέρχεται αποκλειστικά από τον ιδιωτικό τομέα. Μιλάμε για πολλά δις. Επίσης οι ρεμούλες των πολιτικών και των υψηλά ιστάμενων εγκάθετων με πολλά δις κι εκεί. Οι τράπεζες που τα περισσότερα απ'αυτά που παίρνουμε ως δανεικά πάνε να κλείσουν τις δικές τους τρύπες. Κλπ κλπ...βρήκαμε τώρα το δημόσιο να τα φορτώσουμε όλα στην καμπούρα του, έλεος...

Δεν είπε κανείς ότι φταίει μόνο το Δημόσιο. Όλοι φταίμε, άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο.
Όμως ο ιδιωτικός τομέας έχει πληρώσει πολύ βαρύ τίμημα, σίγουρα βαρύτερο από όσο του αναλογεί. Ο Δημόσιος αναλογικά με την ευθύνη του, έχει πληρώσει ψίχουλα.

Δημήτρη συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις και σε παραπέμπω στην ακριβώς απο πάνω παράγραφό μου.

Αποσυνδεδεμένος referee

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #348 στις: Ιούνιος 25, 2013, 02:45:25 μμ »
https://www.youtube.com/watch?v=o2J3M-0iq2Q&feature=youtube_gdata_player

Για γελια και για κλαματα μαζι.... Τερας αξιοπιστιας ο σωτηρας της Ελλαδας ...και του μπενυ

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου

Όποιος θέλει PANERAI
5 χρόνια να μη φάει :D

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #349 στις: Ιούνιος 25, 2013, 02:47:09 μμ »
https://www.youtube.com/watch?v=o2J3M-0iq2Q&feature=youtube_gdata_player

Για γελια και για κλαματα μαζι.... Τερας αξιοπιστιας ο σωτηρας της Ελλαδας ...και του μπενυ

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου
Tώρα όπου να'ναι θα κάνει και επαναδιαπραγμάτευση.

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #350 στις: Ιούνιος 25, 2013, 02:49:24 μμ »
Επίσης θεωρώ πως όταν μιλάμε για ιδιωτικό τομέα και ευθύνες του (λόγω φοροδιαφυγής κυρίως), θα πρέπει να διαχωρίσουμε τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, που ποτέ δεν είχαμε και δεν θα έχουμε την δυνατότητα να φοροδιαφύγουμε και στους ελεύθερους επαγγελματίες που ποτέ δεν έχουν πληρώσει φόρο και τώρα κλαίνε μαζί με τις χήρες...
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #351 στις: Ιούνιος 25, 2013, 02:53:57 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #352 στις: Ιούνιος 25, 2013, 02:56:35 μμ »
Δες και τον Υπουργό Υγείας Δημήτρη
http://youtu.be/b1PuVrSCa94

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #353 στις: Ιούνιος 25, 2013, 02:58:55 μμ »

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #354 στις: Ιούνιος 25, 2013, 04:36:18 μμ »
WSJ: Ορθά έπραξε ο Α. Σαμαράς για ΕΡΤ

"Ορθά έπραξε" ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς υποστηρίζοντας την απόφασή του (για την ΕΡΤ), παρά τις αρχικές απειλές των αρχηγών των άλλων κομμάτων που στήριζαν την κυβέρνηση να οδηγήσουν τη χώρα σε πρόωρες εκλογές, τονίζεται σε κύριο άρθρο της "Γουόλ Στριτ Τζέρναλ", ενώ παράλληλα σημειώνεται ότι "η επόμενη κρίση θα μπορούσε να προκληθεί από ένα οποιοδήποτε γεγονός".

Πηγή:www.capital.gr

edit: Σοβαρα ξένα μέσα ενημέρωσης υπερ του κλεισιματος της ΕΡΤ.
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #355 στις: Ιούνιος 25, 2013, 04:59:06 μμ »
Τα ιδια μια ζωή
Αλλοι τα τρώνε, αλλοι φαγώνονται μεταξυ τους  :-\

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #356 στις: Ιούνιος 25, 2013, 05:00:03 μμ »
Γιατι χτυπιεστε αδικα? Ολα αυτα τα λαμογια που λεγονται πολιτικοι ξερουν ακριβως τι κανουν,βαδιζουν σε συγκεκριμεα βηματα κατα ολων των απλων πολιτων.Η απολυση ολων των εργαζομενων της ΕΡΤ ηταν σχεδιασμενη εδω και καιρο.Ισως πολλοι απο τους εργαζομενους αυτους να ηταν βολεμενα κομματοσκυλα της εκαστοτε κυβερνησης αλλα αλλοι τοσοι ηταν και απλοι εργαζομενοι που δεν ειχαν μπει στην ΕΡΤ λογω καποιου βυσματος αλλα λογω των ικανοτητων τους. Που το πανε? Στην γενικη εξαθλιωση ολων των Ελληνων.Γιατι? Γιατι εχουν ενα συγκεκριμενο σχεδιο που ξερουν την καταληξη του εδω και πολλα πολλα πολλα χρονια.Τι κανουμε εμεις σαν απλοι Ελληνες,σαν απλοι πολιτες αυτης της χωρας? Ακομα το δουλευω μεσα στο μυαλο μου οπως και τοσοι αλλοι ταλαιπωρημενοι συμπατριωτες μας.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #357 στις: Ιούνιος 25, 2013, 05:06:00 μμ »
edit: Σοβαρα ξένα μέσα ενημέρωσης υπερ του κλεισιματος της ΕΡΤ.

Τι σημαινει αυτο, οτι επρεπε να παρανομησει η κυβερνηση επειδη το λεει η WSJ;

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #358 στις: Ιούνιος 25, 2013, 05:18:10 μμ »
Επίσης θεωρώ πως όταν μιλάμε για ιδιωτικό τομέα και ευθύνες του (λόγω φοροδιαφυγής κυρίως), θα πρέπει να διαχωρίσουμε τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, που ποτέ δεν είχαμε και δεν θα έχουμε την δυνατότητα να φοροδιαφύγουμε και στους ελεύθερους επαγγελματίες που ποτέ δεν έχουν πληρώσει φόρο και τώρα κλαίνε μαζί με τις χήρες...

Οι οποιοι βεβαια ελευθεροι επαγγελματιες που ,κατ΄εσε δεν εχουν πληρωσει ποτε φορο και τωρα κλαινε μαζι με τις χηρες και τις ανυπαντρες(αυτο ειναι δικο μου),ειναι αυτοι που πληρωνουν τους υπολοιπους εργαζομενους και σενα μαζι!!!!!!!
(ετσι θα επρεπε να απαντησω αν εμπαινα στη λογικη ,που θελουν να μας επιβαλλουν και την οποια,δυστυχως,πολλοι ασπαζονται!!!
Επειδη ομως μπροστα στην καταστροφη και στον κοινο κινδυνο πρεπει να ειμαστε ολοι ενωμενοι,δημοσιοι & ιδιωτικοι & ελευθεροι επαγγελματιες &&&&.....,προτιμω τη σιωπη και τη συμπαρασταση σε ολους που δοκιμαζονται!!)
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #359 στις: Ιούνιος 25, 2013, 05:30:25 μμ »
Οι οποιοι βεβαια ελευθεροι επαγγελματιες που ,κατ΄εσε δεν εχουν πληρωσει ποτε φορο και τωρα κλαινε μαζι με τις χηρες και τις ανυπαντρες(αυτο ειναι δικο μου),ειναι αυτοι που πληρωνουν τους υπολοιπους εργαζομενους και σενα μαζι!!!!!!!
(ετσι θα επρεπε να απαντησω αν εμπαινα στη λογικη ,που θελουν να μας επιβαλλουν και την οποια,δυστυχως,πολλοι ασπαζονται!!!
Επειδη ομως μπροστα στην καταστροφη και στον κοινο κινδυνο πρεπει να ειμαστε ολοι ενωμενοι,δημοσιοι & ιδιωτικοι & ελευθεροι επαγγελματιες &&&&.....,προτιμω τη σιωπη και τη συμπαρασταση σε ολους που δοκιμαζονται!!)
+1000000000 οι ελευθεροι επαγγελματιες δεν πληρωνουν φορους?  :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:
Οσοι ειναι εξω απο τον χορο ξερουν να λενε και πολλα. Πιπιλατε αυτην την καραμελα οτι οι ελευθεροι επαγγελματιες ειναι η πληγη του χρεους. Μπορει να γλυτωσαν καποια αποδοση ΦΠΑ,μπορει να φοροδιεφυγαν καποια στιγμη αλλα μπροστα σ`αυτα που εφαγαν ολα τα λαμογια οι πολιτικοι, οι μεγαλοκαρχαριες και οι μεγαλοεφοπλιστες με τις offshore εταιριες στα νησια Cayman και στο νησι του Πασχα,αυτοι εφαγαν ψιχουλακια.Α,ρε ωραια Ελλαδα τι τραβας.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)