Αποστολέας Θέμα: ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ  (Αναγνώστηκε 126103 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
Απ: ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ
« Απάντηση #320 στις: Ιούνιος 24, 2013, 10:04:36 πμ »
Να κι ενα ενδιαφερον αρθρο, απο μια μνημονιακη εφημεριδα..

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63846915

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #321 στις: Ιούνιος 24, 2013, 07:55:37 μμ »
Έρχεται η σειρά της αμυντικής βιομηχανίας, ΕΛΒΟ, ΕΑΣ, ΕΑΒ, ετοιμαστείτε για την κλασσική μέθοδο της λασπολογίας εις βάρος των εργαζομένων στην έτσι κι αλλιώς ελάχιστη εναπομείνουσα υψηλής τεχνολογίας βιομηχανία της χώρας.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #322 στις: Ιούνιος 24, 2013, 08:01:28 μμ »
Μα το περιεργο ειναι οτι σε αυτο το αρθρο δεν εβαλαν κατα των εργαζομενων, με εξαιρεση τον αρχισυνδικαλιστη τους. Με τον Κεδικογλου τα εβαλε..

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #323 στις: Ιούνιος 24, 2013, 08:13:48 μμ »
Δεν αφορούσε στο άρθρο η δημοσίευσή μου, είναι ανεξάρτητη. Α επίσης κατέθεσε αίτηση πτώχευσης ο Κατσέλης, 1000 εργαζόμενοι στο δρόμο χωρίς αποζημείωση. Το success story συνεχίζεται...

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #324 στις: Ιούνιος 24, 2013, 08:37:17 μμ »
Δεν αφορούσε στο άρθρο η δημοσίευσή μου, είναι ανεξάρτητη. Α επίσης κατέθεσε αίτηση πτώχευσης ο Κατσέλης, 1000 εργαζόμενοι στο δρόμο χωρίς αποζημείωση. Το success story συνεχίζεται...

Tότε είσαι offtopic και να κάνεις μπαν στον εαυτό σου.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ
« Απάντηση #325 στις: Ιούνιος 24, 2013, 08:40:46 μμ »
Ανακοινώθηκε ο εξυγιαντης της ΕΡΤ !!!!
Παντελης Καψης!!!!

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ
« Απάντηση #326 στις: Ιούνιος 24, 2013, 10:25:55 μμ »
Ο επί χρόνια υπάλληλος του ΔΟΛ και νυν του Μπόμπολα (ιδιοκτητών των Μέγκα και Digea!) και κυβερνητικός εκπρόσωπος του Παπαδήμα, αναλαμβάνει τώρα θέση και στη διακομματική (γυρολόγος μνημονιακών κυβερνήσεων).
Βάλανε το λύκο στη στάνη.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #327 στις: Ιούνιος 24, 2013, 10:32:22 μμ »
Ο επί χρόνια υπάλληλος του ΔΟΛ και νυν του Μπόμπολα (ιδιοκτητών των Μέγκα και Digea!) και κυβερνητικός εκπρόσωπος του Παπαδήμα, αναλαμβάνει τώρα θέση και στη διακομματική (γυρολόγος μνημονιακών κυβερνήσεων).
Βάλανε το λύκο στη στάνη.

Η πολιτική, εκτός από την ουσία, έχει χάσει εδώ και χρόνια και την αισθητική της.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ
« Απάντηση #328 στις: Ιούνιος 24, 2013, 10:36:50 μμ »
Σαν δεν ντρέπονται λίγο!!!

Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ
« Απάντηση #329 στις: Ιούνιος 24, 2013, 10:57:03 μμ »
Γιατί να ντραπούν; Είναι πολλά τα λεφτά  (της ψηφιακής).

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #330 στις: Ιούνιος 24, 2013, 11:04:24 μμ »
Σαν δεν ντρέπονται λίγο!!!

Καλέ γιατί να ντραπούν; Έχετε συνειδητοποιήσει από τι πάστα αποτελείται ο νεο-έλληνας; Όταν με βάση το αρ. 120 του Συντάγματος έπρεπε να έχει βγει ο κόσμος έξω και να τα καίει όλα, να τους κρεμάει ανάποδα και να τσακίζει τον νεοφασισμό, είναι στις καφετέριες κι απολαμβάνει φραππεδούμπες... Με τέτοιο λαό, καθόσαστε και αγανακτείτε με τους διάφορους Καψήδες; Τστστστστσ... Μέμνησο των Ισλανδών, γιατί δωχάμου γιομίσαμε κιοτήδες..... Ιιιιουουουουούρρριιιιιαααααααααααα!!!!
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #331 στις: Ιούνιος 25, 2013, 11:13:36 πμ »
Να δω πόσοι θα ασχοληθούν με τους εργαζόμενους στον Κατσέλη και τον κάθε Κατσέλη.

Α ξέχασα, αυτός είναι ιδιωτικός τομέας. Το βρίσκουμε απολύτως φυσιολογικό.

Κοινώς σεστήκαμε  :-X
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #332 στις: Ιούνιος 25, 2013, 11:58:54 πμ »
Άντε πάλι.....

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #333 στις: Ιούνιος 25, 2013, 12:26:59 μμ »
Άντε πάλι.....

Ναι ρε γ... Δεν λέει να ησυχάσει το μαγαζί... Η χώρα τέλειωσε και ψάχνουμε τους ενόχους... Και γ... τις ενασχολήσεις!
Ξυπνήστε ρε, η κριτική δεν έχει νόημα. Μόνο η δράση και η ποίηση! Κι επειδή γέρασα, προσφέρω μόνο το δεύτερο...

Άντε πάλι, άντε πάλι,
με ρακή και με στραγάλι,
Με ρακή και με τσικούδα,
με τον Γιούτσο και τον Κούδα!

Με τσι υγειές μας κοπέλια!
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #334 στις: Ιούνιος 25, 2013, 12:37:42 μμ »
Τι άντε πάλι ρε Γιάννη;

Αυτοί που κάνουν τις συναυλίες και ψήνουν τα σουβλάκια κάθε μέρα μπροστά στο Ραδιομέγαρο θα πάνε να τους συμπαρασταθούν;

Αλλα θα μου πεις σε τι να συμπαρασταθούν. Μια ιδιωτική εταιρεία είναι που χρεωκόπησε. Φυσικό είναι να απολυθούν οι εργαζόμενοι. Δε βαριέσαι...
Το μόνο που έχουν να ελπίζουν οι εργαζόμενοι είναι να πάρουν έστω κάποιο μέρος των αποζημιώσεών τους.

Η μόνη εταιρεία που δεν επιτρέπεται να απολύσει κανέναν είναι το Ελληνικό Δημόσιο. Και ας έχει χρεωκοπήσει εδώ και 5 χρόνια τουλάχιστον.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #335 στις: Ιούνιος 25, 2013, 01:02:48 μμ »
 Δε χεστήκαμε καθόλου. Είτε είναι 1000, είτε 540, είτε 480 (σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα). Κάθε εργαζόμενος που απολύεται και μάλιστα απλήρωτος είναι νέα πληγή, νέα αιμοραγία. Πότε θα γίνει η εκκαθάριση, πότε θα γίνουν τα δικαστήρια, τι αποζημιώσεις θα επιδικαστούν. Φέξε μου και γλύστρισα.

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #336 στις: Ιούνιος 25, 2013, 01:04:12 μμ »
Το -άντε πάλι- προϋποθέτει  κούραση λόγω επανάληψης, την οποία εγώ προσωπικά δεν έχω αντιληφθεί.  :D
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #337 στις: Ιούνιος 25, 2013, 01:04:24 μμ »
Τι άντε πάλι ρε Γιάννη;
Αυτοί που κάνουν τις συναυλίες και ψήνουν τα σουβλάκια κάθε μέρα μπροστά στο Ραδιομέγαρο θα πάνε να τους συμπαρασταθούν;

Γιατί πήγανε οι εργαζόμενοι του Κατσέλη να συμπαρασταθούν σ'αυτούς της ΕΡΤ? Η συμμετείχαν στην ανάλογη απεργία? Τι λογική είναι αυτή?
Αυτό με τα σουβλάκια τι το ήθελες? Προβοκατόρικο 100%

Αλλα θα μου πεις σε τι να συμπαρασταθούν. Μια ιδιωτική εταιρεία είναι που χρεωκόπησε. Φυσικό είναι να απολυθούν οι εργαζόμενοι. Δε βαριέσαι...
Το μόνο που έχουν να ελπίζουν οι εργαζόμενοι είναι να πάρουν έστω κάποιο μέρος των αποζημιώσεών τους.
Η μόνη εταιρεία που δεν επιτρέπεται να απολύσει κανέναν είναι το Ελληνικό Δημόσιο. Και ας έχει χρεωκοπήσει εδώ και 5 χρόνια τουλάχιστον.

Έτσι είναι παγκοσμίως στον ιδιωτικό τομέα Θοδωρή. Οι απολύσεις στο δημόσιο έχουν και ένα συμβολικό χαρακτήρα, είτε μας αρέσει είτε όχι. Δηλώνουν την αδυναμία του κράτους να διαχειριστεί τα πράγματα, την κρίση εν προκειμένω και δημιουργούν κλίμα κατάρευσης. Επίσης ο Κατσέλης είναι του Κατσέλη, η ΕΡΤ είναι όλων μας. Γι αυτό έχει πιο δυνατό συμβολισμό, ανεξάρτητα με το δίκαιο του πράγματος.

Τι πρέπει να γίνει? Να πάνε οι εργαζόμενοι του Κατσέλη με τα δικά τους πανό κι αυτοί στο ραδιομέγαρο και να ενώσουν τις φωνές τους με των υπολοίπων. Να πάμε κι άλλοι απ'όλους τους κλάδους ανεξάρτητα με το πόσο έχουμε πληγεί και ανεξάρτητα με το αν συμπαραστάθηκαν και σε μας οι άλλοι και σε ποιό βαθμό. Να παλέψουμε ενάντια στην πολιτική της εξαθλίωσης των Ελλήνων.. Αλλιώς το σιχαμένο ερπετό θα μας τρώει έναν έναν με τη σειρά...

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #338 στις: Ιούνιος 25, 2013, 01:08:24 μμ »
Γιάννη επειδή οδηγούμαστε σε λογική δημοτικού (μαμά αυτός το ξεκίνησε όχι εγώ), ακόμα και έτσι, πρώτος επλήγησε ο ιδιωτικός υπάλληλος και ο συνταξιούχος ο οποίος ουδέποτε είδε συμπαράσταση από κανέναν πλην του εαυτού του. Γιαυτό και μετά απέκτησε την λογική "τώρα που ξεκίνησαν με τους δημόσιους δεν με ενδιαφέρει καθόλου".

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #339 στις: Ιούνιος 25, 2013, 01:13:31 μμ »
Δεν διαφωνώ, όμως έτσι δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα τελικά, μην ξεχνάμε πως οποιοσδήποτε νέος άνεργος είτε του ιδιωτικού είτε του δημοσίου, είναι άλλη μια πληγή στο σώμα μας. Και όλα αυτά θα είχαν πολύ μικρότερη αξία αν η αγορά ήταν ενεργή. Τώρα όμως μόνο απελπισία νιώθουν όλοι γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να βρουν δουλειά πουθενά...