Αποστολέας Θέμα: ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ  (Αναγνώστηκε 125836 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
Απ: ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ
« Απάντηση #20 στις: Ιούνιος 11, 2013, 09:55:50 μμ »
Να πω πρώτα ότι πιστεύω ότι ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει ΕΡΤ. Και προτρέπω όσους έχουν όρεξη να ακούσουν ένα debate του Stephen Fry για το εάν θα έπρεπε να υπάρχει το BBC.

Αλλά απλά όταν δεν υπάρχει ούτε καρότο ούτε μαστίγιο, δεν υπάρχει κίνητρο να γίνεται σωστή και αποτελεσματική δουλειά=μεγάλη σπατάλη εις βάρος ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Το να αντιδράνε όλοι γιατί πάει να επιβληθεί μια (σχετική) αξιοκρατία και τάξη όταν σε όλη την κοινωνία χάνονται κάθε μέρα πιο πολλές δουλειές από ότι "χάθηκαν" μια φορά στην ΕΡΤ, είναι για μένα κωμικοτραγικό...

Και δυστυχώς δε θυμάμαι καμία περίπτωση που η εξουσία κατάφερε να αλλάξει κάτι στη χώρα αυτή προσπαθώντας να ικανοποιήσει όλους αλλά χωρίς να κοιτάει τι είναι καλό για τη χώρα...Μια ζωή έκανε ο καθένας ότι ήθελε εις βάρος των υπολοίπων... όταν οι απεργείες/πορείες κοστίζουν χιλιάδες δουλειές με το έτσι θέλω, κανείς δεν πετάχτηκε να υπερασπιστεί κανέναν...

Δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω για μια σωστή και ποιοτική ΕΡΤ, ακόμα και εάν δε βλέπω καν τηλεόραση, απλά κάποτε θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι τα λεφτά ΕΜΕΙΣ τα πληρώνουμε, και από εμάς πληρώνονται οι αλόγιστες σπατάλες.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιούνιος 11, 2013, 09:57:04 μμ »
εντωμεταξυ εχουν χασει και τη μπαλα μου φαινεται.

πανηγυριζουν που απεργει η ΕΣΗΕΑ αντι να θελουν ολα τα καναλια να ειναι ανοικτα και να μεταδιδουν εκπομπες για αυτους, πανηγυριζουν που το θεμα ...φιμωνεται. ο κοσμακης γυρναει και βλεπει κανα εργο και σηριαλ.

ρισπεκτ.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιούνιος 11, 2013, 10:01:03 μμ »
Η ΕΤ3 ήδη έπεσε...

Με τις υγείες μας...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιούνιος 11, 2013, 10:03:47 μμ »
Γιατί δεν κλείνουν το βουλή οι κοπριτες

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιούνιος 11, 2013, 10:05:05 μμ »
το αφησαν για να δειχνει εκκλησια τα πρωινα, μη χασουν οι θεουσες την κυριακατικη διασκεδαση με κοινωνια on the rocks.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιούνιος 11, 2013, 10:17:31 μμ »
Ζητω η δημοκρατια,
Ζητω η ελευθερια,
Ζητω η Ελλαδα
Ζητω ο κακος μας ο καιρος και ο αναποδος.
Ας φωναξουμε ολοι,μεμια φωνή´´ Αξιοι,αξιοί´´στα σκουπιδια με τις λαμε γραββατες,
Ειναι στιγμες που οι κρεμαλες πρεπει να στηθουν,για ολους οσους μας κανουν να εισπρατουμε τοση αναιτια ντροπη.Ζητειται ΕΛΠΙΣ
με ενα ρολοι ξερεις παντα τι ωρα ειναι,με δυο δεν εισαι ποτε σιγουρος

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιούνιος 11, 2013, 10:18:31 μμ »
Τέλος και οι ΕΤ1 και ΝΕΤ. Γυρίστε το στον ΑΝΤ1, κάποιο τούρκικο θα έχει να περάσει η ώρα. Εγώ πάω Αγ Παρασκευή.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιούνιος 11, 2013, 10:20:24 μμ »
Γιαννη θα πας;
Σπυρο, οι υπολοιποι  φιλοι, παμε επι τοπου;

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Ιούνιος 11, 2013, 10:40:42 μμ »
Όταν πετσοκοψαν τον μισθό μου μαζί με τα όνειρα μου και τα σχεδια μου, μετά έμεινα άνεργος και μετα απο πολύ καιρό βρήκα μια δουλεια με τραγικά λεφτά, όντας μορφωμένος και ειδικευμενος ενω ταυτόχρονα καποιες μερίδες ανθρώπων παραμένουν ανεγκιχτες ειτε λέγονται ΕΡΤ ειτε ΔΕΗ ειτε βουλή κλπ περιμένετε να στεναχωρηθω επειδή δεν θα πληρώνω πια ΕΡΤ,  δεν θα ακούω την στάη ή δεν θα λαμβάνω την ενημέρωση που δικαιουμαι απο την ερτ?

Και πριν πει κανεις για μελανή σελιδα, για βιασμό δημοκρατίας και αλλα σωστα ενδεχομενως να ρωτησω, αυτό που έχει υποστεί ο ιδιωτικός τομέας και οι συνταξιουχοι, ακριβως για να τρώνε κάποιοι πολιτικοί και πολίτες, πως περιγράφεται?

Σοβαρα δηλαδη πρεπει να πληρωνουμε εμεις για να εργαζονται 3000 ανθρωποι στην ΕΡΤ? Αντιλαμβανόμαστε τον αριθμο?
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 11, 2013, 10:59:01 μμ από WasteG8 »
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Ιούνιος 11, 2013, 10:53:13 μμ »
Χαίρομαι πραγματικά για όλα όσα συμβαίνουν! Αν και τώρα ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του "νόμος και τάξη α'λα τρικομματική", τότε σωστά υπάρχει χούντα κι απέναντί της αδερφές του κερατά, που φωνάζουν στις αλλεπάλληλες πρω-πα (πρωκτκές παραβιάσεις), αλλά που κατά βάθος την βρίσκουν, και τελειώνουν την επανάσταση εκεί που την άρχισαν... Στους καναπέδες. Με τέτοιο "λεβέντη" λάο.... Άντε γειά...
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Ιούνιος 11, 2013, 11:00:24 μμ »
Φιλε waste δε διαφωνει κανεις μαζι σου.
Αυτη τη στιγμη ομως που μιλαμε, τα ακριτικα νησια μπορουν να βλεπουν και να ακουν μονο τουρκικα!
Μην μπαινεις στο τριπακι διχασμου που μας επιβαλλουν.
Η ΕΡΤ κι η καθε ΕΡΤ πρεπει να εξυγειανθει αλλα οχι με φασιστικο τροπο!

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιούνιος 11, 2013, 11:03:52 μμ »

Παράθεση από: WasteG8 στις Σήμερα στις 11:40:42 μμ>

Παράθεση
Όταν πετσοκοψαν τον μισθό μου μαζί με τα όνειρα μου και τα σχεδια μου, μετά έμεινα άνεργος και μετα απο πολύ καιρό βρήκα μια δουλεια με τραγικά λεφτά, όντας μορφωμένος και ειδικευμενος ενω ταυτόχρονα καποιες μερίδες ανθρώπων παραμένουν ανεγκιχτες ειτε λέγονται ΕΡΤ ειτε ΔΕΗ ειτε βουλή κλπ περιμένετε να στεναχωρηθω επειδή δεν θα πληρώνω πια ΕΡΤ,  δεν θα ακούω την στάη ή δεν θα λαμβάνω την ενημέρωση που δικαιουμαι?

Και πριν πει κανεις για μελανή σελιδα, για βιασμό δημοκρατίας και αλλα σωστα ενδεχομενως να ρωτησω, αυτό που έχει υποστεί ο ιδιωτικός τομέας και οι συνταξιουχοι, ακριβως για να τρώνε κάποιοι πολιτικοί και πολίτες, πως περιγράφεται?

Σοβαρα δηλαδη πρεπει να πληρωνουμε εμεις για να εργαζονται 3000 ανθρωποι στην ΕΡΤ? Αντιλαμβανόμαστε τον αριθμο?

Εγω ειμαι ακομα απο τους καλοβολεμενους του συστηματος,παντα στον ιδιωτικο τομεα,και σε τετοια λουμπα δεν επεσα,εσυ πως επεσες τοσο γρηγορα; αυτη ειναι η στρατηγικη τους φιλε μου,να στραφουν οι ταξεις η μια εναντια στην αλλη ωστε να μην ξεσπασουν πανω τους,ξανασκεψου το

WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος orologakias

• 38mm case
  • Δεν κοιτάω την ώρα, το ρολόι κοιτάω........
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιούνιος 11, 2013, 11:06:08 μμ »
πως θα ζησουμε τωρα χωρις το '' στην υγεια μας ρε παιδια'' αυτοι να πινουν και να χλαπακιαζουν και να χορευουν στην υγεια μας παντα με τα ακριβα κουστουμια και φορεματα  και πολλες ελληνικες οικογενεις την ωρα που το εβλεπαν δεν ειχαν ουτε ρυζι στο σπιτι τους και πειτε μου μετα οτι αυτο ειναι πολιτισμος.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ
« Απάντηση #33 στις: Ιούνιος 11, 2013, 11:14:08 μμ »
Εχει απόλυτο δίκιο ο Βικτωρας.
Δεν νοείται να μην υπάρχει επίσημη ελληνική φωνή,ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς!!!
Υπάρχει τρόπος να γίνει εξυγίανση με σωστές διαδικασίες,αλλά χρόνια τωρα το κ@λοβαρανε κυβερνήσεις και εργατοπατερες ,για δικό τους όφελος.
Η κυβέρνηση ακολουθεί τη λογική διαίρει και βασίλευε και επιχειρεί να στρέψει τον ένα εργαζόμενο ενάντια στον άλλο!!Δεν πρέπει να το καταφέρουν,ο ελληνικός λαός είναι περήφανος και φιλότιμος και δεν του αξίζει η εξαθλίωση!
Κανείς δεν πιστεύει ότι δεν πρέπει,επιτέλους,να μπει μια τάξη σ ´ αυτόν τον τόπο,όχι όμως με φασιστικό και απολυταρχικο τροπο!!

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Ιούνιος 11, 2013, 11:19:51 μμ »
andrey_  και coral δεν διαφωνώ μαζί σας. Συμφωνώ ότι θα πρέπει να υπάρχει κρατική τηλεόραση αλλά όχι του μοντέλου που υπήρχε μέχρι σήμερα. Κομματική δηλαδή με πολιτικές και μόνο προσλήψεις την οποία μάλιστα θα πρέπει να πληρώνω αδρά.

Επίσης το να μην ανέχομαι-δέχομαι και αποδέχομαι υπεράριθμους και άχρηστους καλοπληρωμένους υπαλλήλους του στενού ή ευρύτερου δημοσίου τομέα δεν καταλαβαίνω γιατί είναι λούμπα διχασμού. Δηλαδή για να μην διχαστούμε θα πρέπει κάποιοι να τρώνε εις βάρος μου? Να κλείνω τα μάτια στην διασπάθηση δημοσίου χρήματος από πολίτες και να διαμαρτύρομαι μόνο για τους πολιτικούς? Σας φαίνεται σωστό? Εμένα όχι.

Και αλήθεια τώρα υπάρχει κάποιος που θεωρεί την ερτ την φωνή του λαού? ::)
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιούνιος 11, 2013, 11:27:46 μμ »
Εχει απόλυτο δίκιο ο Βικτωρας.
Δεν νοείται να μην υπάρχει επίσημη ελληνική φωνή,ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς!!!
Υπάρχει τρόπος να γίνει εξυγίανση με σωστές διαδικασίες,αλλά χρόνια τωρα το κ@λοβαρανε κυβερνήσεις και εργατοπατερες ,για δικό τους όφελος.
Η κυβέρνηση ακολουθεί τη λογική διαίρει και βασίλευε και επιχειρεί να στρέψει τον ένα εργαζόμενο ενάντια στον άλλο!!Δεν πρέπει να το καταφέρουν,ο ελληνικός λαός είναι περήφανος και φιλότιμος και δεν του αξίζει η εξαθλίωση!
Κανείς δεν πιστεύει ότι δεν πρέπει,επιτέλους,να μπει μια τάξη σ ´ αυτόν τον τόπο,όχι όμως με φασιστικό και απολυταρχικο τροπο!!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Σπύρο, ο Ελληνικός λαός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ... Σκέψου το... Αγαθή προθέσει γράψας μεν... αλλά... ούτε τρίχα από τ΄ @ρχ...ια των Ισλανδών (π.χ.) δεν πιάνουμε... Άσε... Τόσα χρόνια παρτάκηδες και βολεμένοι δημοσιογράφοι, ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ "ΣΗΚΩΣΟΥΝΕ ΠΑΝΤΙΕΡΑ";;; 19 αντισυνταγματικές ΠΝΠ σε λιγότερο από ένα έτος, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ; Λοιπόν και διηρημένοι ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε.... ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ ΠΙΑ! Βαρέθηκα....

ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Ιούνιος 11, 2013, 11:35:35 μμ »
Θεωρείτε επίσης λογικό ή δημοκρατικό να πληρώνουν όλοι για την ερτ λες και είναι νοβα?

Μακάρι το επόμενο ρουσφετο-σχήμα που θα ανοίξουν να το κάνουν και συνδρομητικό και όσοι θέλετε να το πληρώνετε...

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Ιούνιος 11, 2013, 11:37:40 μμ »

Παράθεση από: WasteG8 στις Σήμερα στις 12:19:51 πμ>

Παράθεση
Παράθεση
andrey_  και coral δεν διαφωνώ μαζί σας. Συμφωνώ ότι θα πρέπει να υπάρχει κρατική τηλεόραση αλλά όχι του μοντέλου που υπήρχε μέχρι σήμερα. Κομματική δηλαδή με πολιτικές και μόνο προσλήψεις την οποία μάλιστα θα πρέπει να πληρώνω αδρά.

Επίσης το να μην ανέχομαι-δέχομαι και αποδέχομαι υπεράριθμους και άχρηστους καλοπληρωμένους υπαλλήλους του στενού ή ευρύτερου δημοσίου τομέα δεν καταλαβαίνω γιατί είναι λούμπα διχασμού. Δηλαδή για να μην διχαστούμε θα πρέπει κάποιοι να τρώνε εις βάρος μου? Να κλείνω τα μάτια στην διασπάθηση δημοσίου χρήματος από πολίτες και να διαμαρτύρομαι μόνο για τους πολιτικούς? Σας φαίνεται σωστό? Εμένα όχι.

Και αλήθεια τώρα υπάρχει κάποιος που θεωρεί την ερτ την φωνή του λαού? ::)

Ξερεις που ειναι το ανακολουθο στην ολη ιστορια; ηρθε ο διαχειριστης (κυβερνηση) να κλεισει το μαγαζι του κρατους( ΕΡΤ) λογω κακοδιαχειρισης (σαφως και υπηρξε),αλλα ποιος ευθυνεται για την κακοδιαχειριση;προφανως ο διαχειριστης,κι αντι ν αλλαξει και να τιμωρηθει ο καθε διαχειριστης ως ευνοητως πρεπει να συμβαινει,ερχεται και καταργειται ενα κρατικο περιουσιακο στοιχειο.
Αυτο πως να το εξηγησει καποιος;αρα ριχνω απολυτο δικιο στον andrey οταν λεει γι απαρχη (συνεχεια θα ελεγα εγω) καταργησεων θεμελιωδων δικαιωματων.

WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Ιούνιος 11, 2013, 11:49:27 μμ »
Διαβάστε λίγο τι μισθούς έπαιρναν από δημοσιογράφους μέχρι τεχνικούς

http://oktv.gr/misthologio-ert/#sthash.vvwpYkd1.dpuf

Όσο για την απαρχή καταργήσεων θεμελιωδών δικαιωμάτων που λέτε, εξοργίζομαι όταν ξαφνικά όλοι θεωρούν οτι η αρχή έγινε τώρα.

Ε δεν έγινε τώρα βρε παιδιά. Έχει ξεκινήσει καιρό. Και εγώ προσωπικά όπως και πολύς κόσμος το έχει ζήσει στο πετσί του αυτό.

Δεν θεωρώ ότι το κλείσιμο ενός κρατικού καναλιού θα πρέπει να με ξεστραβώσει όταν έχουν παραβιάσει όλα τα συνταγματικά μου δικαιώματα χρόνια τώρα και έχουν καταστρέψει την ζωή μου.

Αποσυνδεδεμένος ustegmen

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Ιούνιος 12, 2013, 12:17:13 πμ »
καλησπέρα κι από εμένα.
Κακοδιαχείριση του κράτους, αλλά όχι πως δε βολεύονταν και οι ίδιοι ε? Άλλωστε κράτος και τσιράκια του ήταν αυτοί που κυβερνούσαν μέχρι αντιπρόπερσυ. Το βαθύ κράτος και οι οικογένειες που βόλευε για να εξαγοράσει τη φτηνή τους ψήφο, όχι με δικά του λεφτά αλλά με δικά μας και των παιδιών μας. Με δανεικά. Μη μου πείτε πως δεν ξέρετε το κύκλωμα Κυβέρνηση, ΜΜΕ, τοπικές κομματικές οργανώσεις, τοπική αυτοδιοίκηση, προσλήψεις, θέσεις με πολύ λίπος και όλα αυτά να οδηγούν σε μια νέα κυβέρνηση κλπ κλπ κλπ και πολύ λίπος κλπ κλπ..

Το επιχείρημα ΄μας έβαλαν να τσακωνόμαστε μεταξύ μας΄ αν και είναι λογικοφανές μια και η μια συντεχνία τα έχει βάλει με την άλλη στην ελληνική κοινωνία, δεν το αναγνωρίζω.
Μόνοι μας φαγωθήκαμε, όταν η μια συντεχνία καβατζωνόταν έναντι της κοινωνίας, είτε λέγεται ΔΕΗ, είτε ΕΡΤ, είτε καθηγητές με άπειρες άδειες και μηδέν αξιολόγηση, είτε στρατός με λοβιτούρες σε κονδύλια και προσλήψεις ΕΠΟΠ, είτε με τα κλειστά επαγγέλματα, είτε με τη λεηλασία των ταμείων από μαιμού συντάξεις και αρπακτικά γιατρούς και φαρμακευτικές, είτε από το πάρτυ της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας γιατί τα τελευταία 30 χρόνια χάσαμε το εμείς και σκεφτήκαμε το εγώ.. και περιμένετε σε 3 χρόνια να αναπτύξουμε πνεύμα ομάδας και να ματώσουμε τη φανέλα? Στραφήκαμε ο ένας εναντίον του άλλου όχι γιατί μας έβαλαν οι εβραίοι, οι μασώνοι, οι νεφελίμ, ο βασιλιάς κλπ κλπ αλλά το στραβό το ριζικό μας, η κουτοπονηριά, η βλαχιά, η αγραμματοσύνη μας. Μπήκαμε στην Ευρώπη αλλά το τομάρι μας βρωμάει Βαλκάνια από μακρυά, και άλλο που δε θέλανε οι δυτικοί. Αυτοί που την τελευταία χιλιετία είναι παραδοσιακοί εχθροί μας, κι εμείς σε 30 χρόνια μέσα τους είδαμε φίλους μας.
Η ΈΡΤ είναι μια ακόμα από τις πολλές στρεβλώσεις του νεο-ελληνικού μορφώματος. Ένα καρκίνωμα από τα πολλά που τρώνε τα σωθικά της Ελλάδας. Και τα καρκινώματα με ντεπόν και ξεμάτιασμα δεν περνάνε. Εκτομή θέλουν. Ναι κι εγώ θα ήθελα σταδιακή μετάβαση σε μια πιο καθαρή τηλεόραση, απλά στην Ελλάδα αυτά τα πράγματα δε γίνονται. Θα ακολουθούσε πολύ μπλαμπλα, δίκες εφετεία, κανάλια, παράθυρα, ένας ατέρμων διάλογος και συζήτηση και ουσία μηδέν... Το μαχαίρι στο κόκκαλο, το λάβδανο στα δόντια και άντε γειά καρκίνε. A little less conversation and more action please..
Σαφώς υπάρχουν και άτομα άξια, που αδικήθηκαν. Έχουν χρυσή ευκαιρία να βουλώσουν στόματα με τον ΑΣΕΠ που θα έρθει για την ανασύσταση της ΕΡΤ. Όπως χρυσή ευκαιρία να βουλώσουν στόματα θα έχουν στο μέλλον οι άξιοι, όταν επιτέλους θα θεσμοθετηθεί αξιολόγηση στο κάθε τι στη ζωή όπως γίνεται στο εξωτερικό, και έστω και άτυπα στον ιδιωτικό τομέα.
Δε λυπάμαι κανέναν υπάλληλο της ΕΡΤ περισσότερο από τους υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα, όπως δε με λυπήθηκε κανένας που μέσα σε 3 χρόνια έχασα 60% του εισοδήματος μου και παίρνω το μήνα όσα ο Λυριτζής σε 3 ώρες.
Αν προσέβαλα κάποιον λυπάμαι, αλλά έτσι είναι η πικρή αλήθεια, η αλήθεια μου τουλάχιστον.
Καλό βράδυ.

Unter den Waffen schweigen die Gesetze     -     Αει τη Ελλάδι θαλασσοκράτορας παιδεύει ναυμάχους...