Αποστολέας Θέμα: JAEGER LECOULTRE  (Αναγνώστηκε 786040 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Jaeger-LeCoultre
« Απάντηση #800 στις: Μάιος 16, 2009, 01:12:38 μμ »
τετοιο ρολοι θελει μια παρουσιαση απο την μερια σου!η τιμη του?

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #801 στις: Μάιος 16, 2009, 01:19:18 μμ »
Όντως καταπληκτικό ρολόι, φίλε mackgr. :2thumbs: Καλοφόρετο και περιμένουμε πολλές καρπίσιες.

Αποσυνδεδεμένος mackgr

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #802 στις: Μάιος 16, 2009, 01:32:29 μμ »
Νομίζω οτι έχουν αναφερθεί τα πάντα σχετικά με το ρολόι, εννοώ τα τεχνικά. Άλλωστε είμαι "λίγος" για να τα αναλύσω.
Όσον αφορά τη συμβίωση μαζί του και τη συμπεριφορά του, αυτό θέλει λίγο χρόνο. Σκοπεύω πάντως να φοράω πολύ το ρολόι. Δεν μπορώ να έχω ένα ρολόι μόνο για να το βλέπω.
Σαν πρώτη εικόνα, έρχεται σε ένα πράσινο κουτί με ένα ανταλλακτικό κρύσταλλο (μάλλον είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, δεν είναι ζαφείρι)
και όλα τα σχετικά (πιστοποιητικό, βιβλίο). Το λουράκι είναι πολύ άνετο (έχει επίστρωση και στο εσωτερικό), το μέγεθος άψογο.
Όσο για το κόστος, τιμή καταλόγου όπως ξέρετε είναι 10500€. Έκπτωση σε τέτοιου χαρακτήρα ρολόι, δεν μπορεί να απαιτήσει κανείς. Εξαρτάται από τη σχέση με τον κοσμηματοπώλη.
Περισσότερα εν καιρώ.

Αποσυνδεδεμένος YiannisBr

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #803 στις: Μάιος 16, 2009, 02:51:31 μμ »
Νομίζω οτι έχουν αναφερθεί τα πάντα σχετικά με το ρολόι, εννοώ τα τεχνικά. Άλλωστε είμαι "λίγος" για να τα αναλύσω.
Όσον αφορά τη συμβίωση μαζί του και τη συμπεριφορά του, αυτό θέλει λίγο χρόνο. Σκοπεύω πάντως να φοράω πολύ το ρολόι. Δεν μπορώ να έχω ένα ρολόι μόνο για να το βλέπω.
Σαν πρώτη εικόνα, έρχεται σε ένα πράσινο κουτί με ένα ανταλλακτικό κρύσταλλο (μάλλον είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, δεν είναι ζαφείρι)
και όλα τα σχετικά (πιστοποιητικό, βιβλίο). Το λουράκι είναι πολύ άνετο (έχει επίστρωση και στο εσωτερικό), το μέγεθος άψογο.
Όσο για το κόστος, τιμή καταλόγου όπως ξέρετε είναι 10500€. Έκπτωση σε τέτοιου χαρακτήρα ρολόι, δεν μπορεί να απαιτήσει κανείς. Εξαρτάται από τη σχέση με τον κοσμηματοπώλη.
Περισσότερα εν καιρώ.

Αγαπητέ MackGr να σου ευχηθώ και εγώ από την πλευρά μου καλορίζικο.

Λίγες παραπάνω πληροφορίες: είσαι μόλις ο δεύτερος άνθρωπος στην Ελλάδα που φοράει το συγκεκριμένο και δύσκολα θα υπάρξουν πολλοί περισσότεροι λόγω της σπανιότητας του συγκεκριμένου κομματιού. Το δευτερο κρύσταλλο όντως έρχεται γιατί είναι ακριβώς το ίδιο με την έκδοση του 1968 το οποίο δεν ήταν ζαφείρι. Για οτιδήποτε περισσότερο μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου.

Είναι ένα ρολόι που προσωπικά λατρεύω και όσες φορές μου έχει δοθεί η ευκαιρία να το φορέσω για τις ανάγκες κάποιου event δε θέλω να το βγάλω μετά.

Συγχαρητήρια!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #804 στις: Μάιος 16, 2009, 02:53:08 μμ »
ειστε τυχεροι που καταφερατε να τα βρειτε ...

Αποσυνδεδεμένος antonis_ch

• 48mm case
  • Time is the most valuable thing a man can spend!
    • Προφίλ
« Απάντηση #805 στις: Μάιος 16, 2009, 05:33:55 μμ »
Καλοφόρετο να τα χαίρεστε!!

Φιλικα,

Αντώνης

Αποσυνδεδεμένος azaas

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #806 στις: Μάιος 16, 2009, 08:06:45 μμ »
Ειλικρινα δεν έχω λόγια.... κάνατε μία από τις καλύτερες αγορές που θα μπορούσατε να κάνετε!!!!! Ειλικρινά εάν είχα τόσα λεφτά θα το έπαιρνα χωρίς δεύτερη σκέψη!!! Να το χαίρεστε,να το φοράτε πάντοτε με υγεία και να του δίνετε τον σεβασμό που του αξίζει.

Και αν δεν σας είναι πολύ κόπος σας θερμοπαρακαλώ να μας κάνετε μια πλήρη φωτογραφική παρουσίαση, όχι τίποτε άλλο αλλά είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι εδώ μέσα, όπως και εγώ, λιώνουμε για κάτι τέτοιο!

Και πάλι συγχαρητήρια για την μοναδική σας αγορά!

Φιλικά Κωνσταντίνος
you cannot kill what you did not create

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #807 στις: Μάιος 16, 2009, 08:19:04 μμ »
Μπράβο ρε ΜΑΓΚΑ Mackgr. φοβερή επιλογή,καλοφόρετο,ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ :prayer: =D>....................................παιδιά τώρα τελευταία διαπιστώνω ότι διάφορα "φρέσκα" και μη, μέλη, ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΑ,απλά να ανφέρω τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ και εις ανώτερα ;D πολλά φοβερά κομμάτια σκάνε και αναβαθμίζουν τρομερά τούτον εδώ το χώρο....ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ  ;)
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος azaas

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #808 στις: Μάιος 17, 2009, 08:25:57 πμ »
Μπράβο ρε ΜΑΓΚΑ Mackgr. φοβερή επιλογή,καλοφόρετο,ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ :prayer: =D>....................................παιδιά τώρα τελευταία διαπιστώνω ότι διάφορα "φρέσκα" και μη, μέλη, ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΑ,απλά να ανφέρω τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ και εις ανώτερα ;D πολλά φοβερά κομμάτια σκάνε και αναβαθμίζουν τρομερά τούτον εδώ το χώρο....ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ  ;)

Σας έχω και εγώ μια έκπληξη αλλά ακόμη δεν την έχω στα χέρια μου! χιχι  ;)

Φιλικά Κωνσταντίνος

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #809 στις: Μάιος 17, 2009, 08:37:29 πμ »
ωχ...κομπρέσορα "μυρίζομαι"  ;)  :D  ....άντε άντε με το καλό
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος azaas

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #810 στις: Μάιος 17, 2009, 10:19:23 πμ »
ωχ...κομπρέσορα "μυρίζομαι"  ;)  :D  ....άντε άντε με το καλό

Για την ακρίβεια όχι... το ρολόι είναι από Γερμανία μεριά και αν και η κάσα του δεν είναι τέτοιου είδους, πολύς λόγος έχει γίνει για την στιβαρή του κατασκευή. Το ρολόι μου δωρίστηκε για τα γενέθλιά μου, μιας και αν ήταν στην ευχέρειά μου να επιλέξω το δώρο μου τότε θα ήταν MCDC!!! Όχι οτι με χάλασε και αυτό, αλλά λέμε τώρα...

Φιλικά Κωνσταντίνος

Αποσυνδεδεμένος mackgr

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #811 στις: Μάιος 17, 2009, 01:23:41 μμ »
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και που συμμερίζεστε τη χαρά και τον ενθουσιασμό μου (ιδιαίτερα το φίλο konakis).
Μια τέτοια αγορά, που ξεπερνάει αρκετά τα όρια, που είχα θέσει για αγορά ρολογιού, δεν μπορεί να κριθεί με βάση τη λογική,
αλλά κυρίως το συναίσθημα. Πιστεύω οτι αν είσαι φίλος του ρολογιού (και ειδικά της jlc) και έχεις την τύχη
να το βρεις και να το δοκιμάσεις, τότε δεν σκέφτεσαι "λογικά", δεν σκέφτεσαι το κόστος (έστω και με στρίμωγμα) ή τι άλλες επιλογές έχεις.
Όχι οτι η αγορά στερείται οικονομοτεχνικών επιχειρημάτων. Ακόμα και ψυχρά να το δει κανείς, καλύτερα η "επένδυση" στο συγκεκριμένο ρολόι, παρά λεφτά στην τράπεζα που απαξιώνονται. Τέτοιος κίνδυνος δεν υπάρχει εδώ, μια και η Jaeger δεν είναι εταιρεία που βγάζει κάθε τρεις και λίγο επανεκδόσεις και "συλλεκτικά".
Τέλος πάντων, ούτε που περνάει από το μυαλό μου οτι θα πουλήσω ποτέ το ρολόι. Θέλω να το απολαύσω κι ας το "φθείρω", να ζήσω μαζί του και κάποτε να το περάσω στο γιο μου.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #812 στις: Μάιος 17, 2009, 01:51:18 μμ »
Σας έχω και εγώ μια έκπληξη αλλά ακόμη δεν την έχω στα χέρια μου! χιχι  ;)

Φιλικά Κωνσταντίνος

θα μας στειλεις?ακουγεται κατι πολυ καλο....vintage?

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #813 στις: Μάιος 18, 2009, 10:49:02 πμ »
Συγχαρητήρια mackgr. Eξαιρετική επιλογή. Σαφώς το καλύτερο από τα τρεις ρέπλικες καταδυτικών που βγήκαν πέρυσι (τα άλλα δύο ήταν το vintage Aquatimer της IWC και το Legened της Longines).

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος azaas

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #814 στις: Μάιος 18, 2009, 07:21:26 μμ »
θα μας στειλεις?ακουγεται κατι πολυ καλο....vintage?

Εννοείται πως με το που φτάσει θα το ποστάρω  ;D και δεν είναι vintage, είναι το ρολόι που μου δωρίστηκε για τα γενέθλιά μου από συγγενικό πρόσωπο.

Φιλικά Κωνσταντίνος

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #815 στις: Μάιος 24, 2009, 07:46:20 μμ »
Ζωντανές φωτό του JLC Master Compressor Navy Seals Alarm

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #816 στις: Μάιος 24, 2009, 07:47:18 μμ »
Στο χέρι:

Αναμφίβολα, ένα πολύ δελεαστικό diver.

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #817 στις: Μάιος 25, 2009, 10:27:26 πμ »
Στο χέρι:

Αναμφίβολα, ένα πολύ δελεαστικό diver.

Και ξέρεις γιατί σ' αρέσει;
Γιατί σου θυμίζει αυτό!

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
« Απάντηση #818 στις: Μάιος 25, 2009, 10:34:50 πμ »
Απανωτά καρδιακά επεισόδια...
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #819 στις: Μάιος 25, 2009, 01:53:25 μμ »
Και ξέρεις γιατί σ' αρέσει;
Γιατί σου θυμίζει αυτό!

Λες ε;
Πάντως προσπαθώ να θυμηθώ πού ακριβώς μου το θυμίζει αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ. :rolleyes:  ;D