Εντάξει, το κοιτάω μπας και πάρω αυτό και το 'άλλο' (που είναι με ατσάλινο μπρασελέ) μαζί και κλείσω προσωρινά. Θέλω ένα σπορ ωραίο (το 'άλλο') κι ένα dress ωραίο, το οποίο κανονικά θα το προτιμούσα να είναι Saxonia Annual ή Langematic Perpetual. Αλλά για να μην το πιέσω τόσο γρήγορα για 2 καλά κομμάτια, λέω να δω και το παραπάνω.
Οι φωτό δείχνουν 2 λουράκια, αν δεν απατώμαι, ένα μαύρο κι ένα καφέ. Τέλος πάντων, το κλίμα εδώ τα ταλαιπωρεί τα δέρματα και ο κόσμος μετά βάζει ΟΕΜ straps.
Άποψή μου είναι πως ο διάδοχος του παραπάνω Master Calendar (χωρίς power reserve) είναι πιό ισορροπημένος. Το εν λόγω κομμάτι (αυτό που θα δω, με το PR) είναι όχι τόσο συμμετρικό αλλά τέλος πάντων κι ως εμπειρία ας το δούμε το ρολόι. Δεν σκάνε εύκολα αυτά σε τοπικά pre-owned shops, θα βρω φυσικά από Αμερική αν θέλω. Mε 7% φόρο εισαγωγής εδώ, δεν κολλάς να φέρεις κάτι από οπουδήποτε.
Προχθές στο Passions.com.sg πέτυχα ένα (consignment) Reverso two timezone, Squadra, με rubber strap, 3,500 Ευρώ περίπου. Κοιτούσα να δω αν μπορώ να του βάλω leather strap, αν θα κάθεται καλά στα lugs. Προσπαθούσε ο παππούς να με ψήσει, έχω πάει 2-3 φορές και βλέπει ότι ψάχνομαι. Φοράει στον καρπό του ένα 5712, του το στολίζει το χέρι μιλάμε αυτό το ρολόι, τί να πεις...
Είδωμεν λοιπόν, πάντως τα Master της JLC είναι ωραία κομμάτια κι από ό,τι ακούω και με 'σκυλιά' μηχανισμούς.