Αποστολέας Θέμα: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ‘ΜYWATCH.gr’  (Αναγνώστηκε 6003 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ‘ΜYWATCH.gr’
« στις: Μάιος 22, 2013, 12:21:45 πμ »
-Αγαπητο Φορουμ
-Φιλοι & Μελη

Λογω μεγαλων υποχρεωσεων αλλα και κοπωσης, υποβαλλω την παραιτηση μου απο τη θεση ενος εκ των Συντονιστων, αφου εφεξης δε θα μπορω να συμμετεχω ενεργα και οπως εγω αξιωνω και επιθυμω απο τον εαυτο μου. Αλλωστε, αν κατι προσφερα ολο αυτο το διαστημα, θεωρω οτι αυτος ο κυκλος πλεον για εμενα εκλεισε και καποια στιγμη οι αρμοδιοτητες θα πρεπει να αλλαζουν προσωπα και να περνουν και σε αλλα μελη με ενεργη συμμετοχη, γνωση και διαθεση προσφορας.

Ευχαριστω το  ‘MyWatch.gr’  για την ευαισθητη οσο και υπευθυνη θεση που μου εμπιστευτηκε, αλλα προπαντων για τη φιλοξενη σταση του και ολα οσα μου προσφερε, τα οποια μονον λιγα δεν ηταν…

Χαιρετω τους φιλους-μελη και ευχομαι σε ολους υγεια, αγαπη για το Φορουμ και πανω απ' ολα, διψα για μαθηση και για το καλο ρολο’ι’!

Καλη συνεχεια...
Watch-Collector
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
Απ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ‘ΜYWATCH.gr’
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 22, 2013, 05:42:29 πμ »
Άρη,
Πολύ σοβαρή απόφαση πήρες και εύχομαι και (θέλω να) ελπίζω ότι ανέφερες τπυς πραγματικούς λόγους και όχι άλλους, που, ενδεχομένως, υποκρύπτονται και έχουν σχέση με τα γεγονότα του τελευταίου project.

Προσωπικά, θέλω να σε ευχαριστήσω, από βάθους καρδιάς, για την προσφορά και την αμέριστη βοήθειά σου στο σύνολο, ατομικά στον καθένα, και σ' εμένα, σε αρκετές περιπτώσεις. Εύχομαι να συνεχίσεις με τον ίδιο τρόπο και ώς μέλος αυτής της εξαιρετικής κοινότητας.

Φιλικά

Μάκης
Sub 16613 LN

Αποσυνδεδεμένος mantilas

• 48mm case
  • ΚΑΛΛΙΣΤΟΝ ΚΛΕΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΑΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 22, 2013, 10:29:46 πμ »
Αρη,η προσφορα σου στο φορουμ ηταν τεραστια,εγω προσωπικα σε ευχαριστω για τις πολλες και ενδιαφερουσες ωρες που περασα στο φορουμ διαβαζοντας τα ποσταρισματα και τις πληροφοριες που εδινες.Ενα μεγαλο ευχαρστω βεβαια και για το ρολοι που προσφερες και κερδισα.
Να εισαι παντα καλα με υγεια για σενα κα την οικογενεια σου. :respect:

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 22, 2013, 10:40:22 πμ »
<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/Iu1qa8N2ID0" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Iu1qa8N2ID0" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>
.
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 22, 2013, 08:09:48 μμ »
Άρη σεβαστή η απόφασή σου αλλά θα ήθελα να μην ήταν έτσι τα πράγματα.
Εσύ ξέρεις καλύτερα οπότε ευχαριστούμε και περιμένουμε να σε ξαναδούμε σύντομα κοντά μας!
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος nt1969

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 22, 2013, 08:28:14 μμ »
Ελπιζω και ευχομαι να ειναι κατι προσωρινο ....

Αποσυνδεδεμένος ELBETAKIAS

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 22, 2013, 08:29:16 μμ »
Συμφωνω με τον προλαλησαντα

Αποσυνδεδεμένος physioman

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 24, 2013, 09:02:00 πμ »
Άρη σ'ευχαριστώ και γω προσωπικά για όλη την βοήθεια σου σε ποικίλα θέματα του φόρουμ και τις πληροφορίες που μοιράστηκες μαζί μας για τον θαυμαστό κόσμο του ρολογιού!!!

Ελπίζω και γω η απόφαση σου να είναι προσωρινή!!!

Αποσυνδεδεμένος alexandrosF.

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 24, 2013, 03:58:44 μμ »
Ελπιζω και ευχομαι να ειναι κατι προσωρινο ....
Συμφωνώ!
Baume&Mercier classima, Eberhard 8jours, BALL trainmaster TMT,Longines Lindbergh, Zenith Sporto,Lorenz Ouragan,Ω Geneve,Tissot: PRS516 & 1944 & sideral, Philip Watch Sunray, Citizen:Challenge Timer(x2) & aqualand & auto, Vostok amphibia, VE-GAZ14, Junghans MEGA1, Casio DW-7100,TAC,Poljot 3133, Vetta

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 24, 2013, 10:55:23 μμ »
Φίλε Άρη, αν και το σημαντικό είναι πως θα συνεχίσεις να γράφεις και να μοιράζεσαι τις γνώσεις σου με όλους μας, εντούτοις θλίβομαι για την απόφασή σου αν και κατανοώ τους λόγους που σε οδήγησαν σε αυτή. Σε ότι με αφορά, δεν μπορώ να μην καταθέσω πως δεν έχω γνωρίσει κανέναν που έστω να πλησιάζει τις γνώσεις σου, την αγάπη σου για το ρολόι και την προσφορά σου στο φόρουμ. Σε ευχαριστώ για όλα.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 24, 2013, 11:28:55 μμ »

Π
Παράθεση

αράθεση από: GiannisH στις Χθες στις 11:55:23 μμ
Φίλε Άρη, αν και το σημαντικό είναι πως θα συνεχίσεις να γράφεις και να μοιράζεσαι τις γνώσεις σου με όλους μας, εντούτοις θλίβομαι για την απόφασή σου αν και κατανοώ τους λόγους που σε οδήγησαν σε αυτή. Σε ότι με αφορά, δεν μπορώ να μην καταθέσω πως δεν έχω γνωρίσει κανέναν που έστω να πλησιάζει τις γνώσεις σου, την αγάπη σου για το ρολόι και την προσφορά σου στο φόρουμ. Σε ευχαριστώ για όλα.

Συνυπογραφω

WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 26, 2013, 12:19:20 μμ »
Φίλε Άρη, αν και κατανοώ και εν μέρει συμμερίζομαι τους λόγους για τους οποίους αποφάσισες να αποχωρήσεις από τη θέση του moderator του φόρουμ, δεν μπορώ να μη στεναχωριέμαι για την απόφασή σου αυτή, αφού ξέρω πόσο πολύ αγαπάς το ρολόι και πόσες πληροφορίες και γνώσεις  έχεις προσφέρει για αυτό μέσα από το φόρουμ. Πραγματικά είσαι αναμφισβητητα ένας από τους "πυλώνες" του φόρουμ αυτού και σε ευχαριστώ και εγώ για την καλή παρέα που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια, απολαμβάνοντας το κοινό μας χόμπυ.
Ήμουν και παραμένω πάντα καλός σου φίλος.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις.

Φιλιά στην Κορίνα και τα παιδιά.

Φιλικά, Ηλίας.

ΥΓ. Ελπίζω να τα πούμε κι από κοντά!  ;)

Αποσυνδεδεμένος Nick78

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάιος 26, 2013, 02:22:53 μμ »
Kαι εγώ με τη σειρά μου θεωρώ πως η συνεισφορά σου στο φόρουμ αυτό ειναι πολύ μεγάλη και εύχομαι να συνεχίζουμε να σε διαβάζουμε τακτικά.
Συμφωνω με τους προλαλήσαντες ότι η "συνταξιοδότησή" σου από moderator θα έπρεπε να γινει με άλλο τροπο.
Επίσης ελπίζω να σε βλεπουμε και τις Παρασκευές όποτε το επιτρέπουν οι συνθήκες
We are never gonna survive...unless we get a little crazy!