Αποστολέας Θέμα: Αναπαλαίωση 1965 Omega Constellation...  (Αναγνώστηκε 9151 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος VC222

• 42mm case
    • Προφίλ
    • ABSEITS
Απ: Αναπαλαίωση 1965 Omega Constellation...
« Απάντηση #20 στις: Σεπτέμβριος 25, 2013, 09:37:08 πμ »
Νίκο,

το σερβις στο SWATCH GROUP στην Ελβετία θα κοστίσει 560 Euro. Για αναπαλαίωση οι τιμές παίζουν αλλά δεν βλέπω να χρειάζεται και κάτι ιδιαίτερο (πλάκα π.χ.).

Εγώ προσωπικά θα εστελνα Ελβετία μόνο αν το ρολόι είναι πολύ ταλαιπωρημένο ή δεν βρίσκω δικιά του πλάκα. Η δικιά μου συμβουλή είναι να μην το πειράξεις εάν είναι σε καλή κατάσταση. Θα έκανα ένα σέρβις και θα άλλαζα το τζαμάκι αν είναι ταλαιπωρημένο και θα το άφηνα με τα σημάδια του χρόνου όπως το παρέλαβα από τον παππού μου.

Υ.Γ. : η πλάκα τύπου pie-pan δεν είναι κάποια ιδιαίτερη τεχνική, απλά χαρακτηριστική για πολλά μοντέλα της Omega δεκαετιών 50-60.  Υπάρχουν και Longines με pie pan πλακες.

Ότι και να αποφασίσεις, σου εύχομαι να το χαρείς και να το δώσεις στα παιδιά σου κάποια στιγμή.!

κωνσταντίνος

Αποσυνδεδεμένος Nick1150

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σεπτέμβριος 25, 2013, 09:41:23 πμ »
Νίκο,

το σερβις στο SWATCH GROUP στην Ελβετία θα κοστίσει 560 Euro. Για αναπαλαίωση οι τιμές παίζουν αλλά δεν βλέπω να χρειάζεται και κάτι ιδιαίτερο (πλάκα π.χ.).

Εγώ προσωπικά θα εστελνα Ελβετία μόνο αν το ρολόι είναι πολύ ταλαιπωρημένο ή δεν βρίσκω δικιά του πλάκα. Η δικιά μου συμβουλή είναι να μην το πειράξεις εάν είναι σε καλή κατάσταση. Θα έκανα ένα σέρβις και θα άλλαζα το τζαμάκι αν είναι ταλαιπωρημένο και θα το άφηνα με τα σημάδια του χρόνου όπως το παρέλαβα από τον παππού μου.

Υ.Γ. : η πλάκα τύπου pie-pan δεν είναι κάποια ιδιαίτερη τεχνική, απλά χαρακτηριστική για πολλά μοντέλα της Omega δεκαετιών 50-60.  Υπάρχουν και Longines με pie pan πλακες.
σαφέστατος !

Ευχαριστώ
Νίκος

ROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEXROLEX

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Σεπτέμβριος 25, 2013, 02:41:09 μμ »

κωνσταντίνος

Και ρολεξάκια !! Αχ να είχα μερακλή παππού και να έβρισκα σε κανα συρτάρι τίποτα τέτοια  :supz:

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #23 στις: Σεπτέμβριος 25, 2013, 03:05:04 μμ »
Και ρολεξάκια !! Αχ να είχα μερακλή παππού και να έβρισκα σε κανα συρτάρι τίποτα τέτοια  :supz:

Τα εγγόνια σου θα λένε τι μερακλή παππού είχαν όμως... ;)