Αποστολέας Θέμα: C.O.S.C  (Αναγνώστηκε 1086 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Sag997

• 50mm case
  • History is a set of lies agreed upon. -Napoleon-
    • Προφίλ
C.O.S.C
« στις: Μάιος 17, 2013, 10:49:32 πμ »
Καλημέρα!!
Να σας ρωτήσω.. Έχω 2 ρολόγια που είναι C.O.S.C και στο ίντερνετ που τα παρουσιάζουν έχουν όλοι μεσα στο κουτι και ενα βραχιολάκι σαν βουλοκέρι [βλ. photo] που λογικά είναι Swiss Certificated. Εμένα κανένα απο τα 2 ρολόγια δεν το είχε μαζι.. Αυτα τα ειναι προερετικα η πρέπει να τα έχει μεσα το κουτι?
Αν πρέπει μπορω να πάω και να τα ζητησω παρόλο που εχουν περάσει καποια χρόνια?

Αποσυνδεδεμένος VC222

• 42mm case
    • Προφίλ
    • ABSEITS
Απ: C.O.S.C
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 17, 2013, 07:49:30 μμ »
Μου θύμισες μια παλιά ρολογοιστορία (επι δραχμής)...ένας πολύ καλός φίλος αποφάσισε να αγοράσει Rolex. 3 φοιτητές λοιπόν ξεκινάμε με αυτοκίνητο από Νότια Γερμανία με στόχο κάποιο μαγαζί στη Bahnhofstrasse στη Ζυρίχη...
Σάββατο πρωί πρωί περνάμε τα σύνορα και τσουπ ένα πρόστιμο από ελβετική αστυνομία γιατί είχαμε στο παρμπρίζ anti-radar έστω και απενεργοποιημένο....στη Γερμανία δεν απαγορευόντουσαν αλλά η Ελβετία μας βγήκε πολύ πιο αυστηρή...
’υτό δεν μας απέτρεψε από το να συνεχίσουμε προς τον αρχικό στόχο>>> το Rolex...

Μετά από παρκάρισμα (οι Ελβετοί χρησινμοποιούν το αστείo ρήμα "parkieren" αντί "parken"  )βόλτες βρήκαμε το πολυπόθητο μοντέλο και μετά από ελάχιστο παζάρι ο φίλος μου απέκτησε ένα καταδυτικό Rolex! To μαγαζί λεγόταν Brunati και από ότι μάθαμε δεν υπάρχει πλέον επί της BAhnhofstrasse 24 αλλά λειτουργεί σαν επιχείρηση (http://brunatiag.ch/).

Πάμε περιχαρείς και οι 3 στη παλιά πόλη και καθόμαστε στο McDonald's για ένα γρήγορο lunch...ξαφνικά ο Γιώργος "΄χλωμιάζει" και αναφωνεί " der Siegel, der Siegel " (δηλαδή το βουλοκέρι-σφραγίδα!!!) - είχε ξεχάσει να πάρει το βουλοκέρι!
Φευγει τρέχοντας (τα μαγαζιά έκλειναν νωρίς το απόγευμα) για τον Brunati...
Μετά από κανένα μισάωρο επιστρέφει φανερά ανακουφισμένος με ένα χαμόγελο πονηρό....ο Brunati του είχε δώσει τρία βουλοκέρια Siegel ...όπως έδιναν οι παππούδες στα παιδιά καραμέλες  ;D

Ακόμα γελάμε (βέβαια έχουμε και άλλα παρατράγουδα στη Ζυρίχη με ρολόγια...)
Να του ζητήσω να σου δώσει κανένα από αυτά;  ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 17, 2013, 07:55:30 μμ από VC222 »

Αποσυνδεδεμένος Sag997

• 50mm case
  • History is a set of lies agreed upon. -Napoleon-
    • Προφίλ
Απ: C.O.S.C
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 17, 2013, 08:29:08 μμ »
xaxaxxa Oχι καλέ δεν χρειάζεται κάπου θα βρώ! Οχι οτι θα μου προσφέρουν και κάτι αλλα είμαι και λιγο της ιεροτελεστίας και θέλω να τα βλέπω!