Αποστολέας Θέμα: ΤΑ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ" ΡΟΛΟΓΙΑ  (Αναγνώστηκε 207368 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: ΤΑ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ" ΡΟΛΟΓΙΑ
« Απάντηση #420 στις: Απρίλιος 24, 2013, 09:48:00 πμ »
Παρέλαβα το ακατονόμαστο.
Καντράν καθαρό, κάσα καθαρή, δουλεύει.
Το logo είναι όπως ήταν φυσικά, δεν έκανε τίποτα, όπως το περίμενα. Έστειλα το ακόλουθο μήνυμα, έτσι για το ροκ.

Dear Torsten,

Regarding my watch, with the number 1:
As you can see from my email below, I specifically asked that the misprinted logo should be fixed.
I received the watch today 17 days after you sent it and about 2 months after I was supposed to have it, and the logo is exactly the same.
I waited all this time, only to find out that you took out the glass and cleaned it, something that I could have easily done myself and not have to wait all this time for you to send my watch.
Why didn't you fix the misprinted logo and what are you planning to do about it?
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #421 στις: Απρίλιος 24, 2013, 09:51:22 πμ »
Βάλε καμία φωτό !

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #422 στις: Απρίλιος 24, 2013, 10:08:07 πμ »

Uploaded with ImageShack.us
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #423 στις: Απρίλιος 24, 2013, 10:08:28 πμ »
Το logo είναι όπως ήταν φυσικά, δεν έκανε τίποτα, όπως το περίμενα. Έστειλα το ακόλουθο μήνυμα, έτσι για το ροκ.

Dear Torsten,

As you can see from my email below, I specifically asked that the misprinted logo should be fixed.
I received the watch today 17 days after you sent it and about 2 months after I was supposed to have it, and the logo is exactly the same.
I waited all this time, only to find out that you took out the glass and cleaned it, something that I could have easily done myself and not have to wait all this time for you to send my watch.
Why didn't you fix the misprinted logo and what are you planning to do about it?

full refund και 10 λουράκια δώρο (τα 2 δικά μου, καφέ και honey)!

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #424 στις: Απρίλιος 24, 2013, 11:44:08 πμ »

Dear Torsten,

Μην ασχολείσαι, δεν θα βγάλεις άκρη, μόνο πίεση μπορεί να ανεβάσεις  >:(
Κράτα το ρολογάκι ως έχει και να κανονίσουμε να του κάνουμε καμμιά καλή ομαδική διαπόμπευση όταν έρθει και το τελευταίο στα χέρια μας.
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
« Απάντηση #425 στις: Απρίλιος 24, 2013, 11:50:36 πμ »

Καλοφόρετο και να το χαρείς ...
Sub 16613 LN

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #426 στις: Απρίλιος 24, 2013, 12:02:52 μμ »
Μην ασχολείσαι, δεν θα βγάλεις άκρη, μόνο πίεση μπορεί να ανεβάσεις  >:(
Κράτα το ρολογάκι ως έχει και να κανονίσουμε να του κάνουμε καμμιά καλή ομαδική διαπόμπευση όταν έρθει και το τελευταίο στα χέρια μας.

Μπα. πίεση δεν πρόκειται να ανεβάσω. Έχω αποδειχθει εξωπραγματικά ήρεμος κατα τη διάρκεια όλης της διαδικασίας και παρά τα όσα έχουμε υποφέρει όλοι από τον Γερμανό.
Σκοπός μου είναι να τον έχω λίγο στην τσίτα, μην επαναπαύεται και νομίζει ότι είμαστε και χαρούμενοι που πήραμε επιτέλους ρολόγια.

Μάκη, ευχαριστώ για τα καλορίζικα.

Αποσυνδεδεμένος Heuer_1153

• 44mm case
    • Προφίλ
ΤΑ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ" ΡΟΛΟΓΙΑ
« Απάντηση #427 στις: Απρίλιος 24, 2013, 12:06:18 μμ »
^Καλορίζικο. Ό,τι και να πεις για τον Τόρστεν είναι πράγματι λίγο. Απαράδεχτος και με αντίδραση τοίχου.

Δείξε μας λίγο καλύτερα το πρόβλημα με το logo αν γίνεται - δε βλέπω κάτι λάθος στη φωτο που έβαλες.

Μάριος

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #428 στις: Απρίλιος 24, 2013, 12:08:03 μμ »
Απαράδεχτος και με αντίδραση τοίχου.

:dielaughing:

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #429 στις: Απρίλιος 24, 2013, 12:15:03 μμ »
^Καλορίζικο. Ό,τι και να πεις για τον Τόρστεν είναι πράγματι λίγο. Απαράδεχτος και με αντίδραση τοίχου.

Δείξε μας λίγο καλύτερα το πρόβλημα με το logo αν γίνεται - δε βλέπω κάτι λάθος στη φωτο που έβαλες.

Να θυμάσαι ότι εσύ το ζήτησες...

Προσοχή, απομακρύνετε τα παιδιά από τον υπολογιστή. Ακολουθεί φωτογραφία logo αλα Torsten...

Δυστυχώς το iphone δεν μπορεί να αποτυπώσει με σαφήνεια το μεγαλείο του, αλλά παίρνετε μια ιδέα...

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #430 στις: Απρίλιος 24, 2013, 12:25:34 μμ »
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ο κατασκευαστής είναι για τα μπάζα αλλά το προϊόν είναι ποιοτικό  ???
Να δεχτώ ότι τα επιμέρους τμήματα είναι ποιοτικά, η συναρμολόγηση όμως έχει γίνει από άσχετους, η μηχανή έχει στηθεί από άσχετους, η εγγύηση παρέχεται από άσχετους. Το ρολόι παρ' όλα αυτά πώς αποπνέει ποιότητα;;;

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #431 στις: Απρίλιος 24, 2013, 12:27:07 μμ »
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ο κατασκευαστής είναι για τα μπάζα αλλά το προϊόν είναι ποιοτικό  ???
Να δεχτώ ότι τα επιμέρους τμήματα είναι ποιοτικά, η συναρμολόγηση όμως έχει γίνει από άσχετους, η μηχανή έχει στηθεί από άσχετους, η εγγύηση παρέχεται από άσχετους. Το ρολόι παρ' όλα αυτά πώς αποπνέει ποιότητα;;;

έχει τρόμπα αέρα από πίσω

Αποσυνδεδεμένος physioman

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #432 στις: Απρίλιος 24, 2013, 12:28:22 μμ »

Καλοφόρετο το ρολόι!!!!
Και μένα το ίδιο πρόβλημα έχει στο λογότυπο αλλά ακούγοντας όλα αυτά που έχουν κάποια απο τα ρολόγια είπα να το προσπεράσω. Εξάλλου δεν ξέρω πόσο καιρό θα πάρει αν τα στείλουμε πίσω. Λογικά μόνο αν ξανατυπωθεί το λογότυπο υπάρχει ελπίδα να βγει καλύτερο.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #433 στις: Απρίλιος 24, 2013, 01:08:59 μμ »
^Και στο δικό μου, το λογότυπο έχει τις ατέλειες του αν το προσέξεις. Κακοτυπωμένο είναι βασικά. Αυτό δεν το καθιστά καν μοναδικό δυστυχώς.

Εδώ που φτάσαμε πάλι καλά που μας παρέδωσε τα ρολόγια!

Ας τα παραλάβουν όλοι, και βλέπουμε πως θα κινηθούμε ομαδικά. Ένας σωστός επαγγελματίας θα τα έπαιρνε πίσω και θα έβαζε καινούργια κατράν καλοτυπωμένα. Ο Τόρστεν δεν το βλέπω να μας δώσει λεφτά πίσω, άρα θα μας γλυκάνει με κανα λουράκι το πολύ πολύ. Μακάρι να αποδειχτώ λάθος βεβαίως.

Μάριος

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #434 στις: Απρίλιος 24, 2013, 01:10:57 μμ »
Ας τα παραλάβουν όλοι, και βλέπουμε πως θα κινηθούμε ομαδικά. Ένας σωστός επαγγελματίας θα τα έπαιρνε πίσω και θα έβαζε καινούργια κατράν καλοτυπωμένα. Ο Τόρστεν δεν το βλέπω να μας δώσει λεφτά πίσω, άρα θα μας γλυκάνει με κανα λουράκι το πολύ πολύ. Μακάρι να αποδειχτώ λάθος βεβαίως.

Στο τέλος πιο πολλά θα κάνουν τα λουράκια από το ρολόι..

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #435 στις: Απρίλιος 24, 2013, 01:12:12 μμ »
Επειδή δεν βλέπω διάθεση να στείλουμε τα ρολόγια πίσω, μια σκέψη είναι να διαπραγματευτούμε την αποστολή νέων καντράν και την τοποθέτησή τους εδώ από ρολογά δικό μας, που φυσικά θα τον πληρώσει ο Γερμαναράς.
Δεν θα είναι εύκολο, αλλά μπορούμε να το θέσουμε ως αίτημα και βλέπουμε.

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #436 στις: Απρίλιος 24, 2013, 01:15:56 μμ »
^Το σκέφτηκα και εγώ - νομίζω είναι πολύ καλή ιδέα. Έστω να μας στείλει κανονικά κατράν χωρίς το λογότυπο αν δεν μπορεί να τα τυπώσει σωστά.
Μάριος

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #437 στις: Απρίλιος 24, 2013, 01:38:23 μμ »

Η εγγύηση τι σχέση έχει με το αν αποπνέει ποιότητα το ρολόι?

Έχεις κολλήσει λίγο με αυτή την έκφραση και δεν καταλαβαίνω γιατί. Ένα προιόν, το οποιοδήποτε προιόν, μας δημιουργεί μια εντύπωση ποιότητας όταν το βλέπουμε, το πιάνουμε στα χέρια μας, το φοράμε. Για την εντύπωση αυτή μιλάμε Βίκτορα, που στο συγκεκριμένο προιόν είναι θετικότατη.
Το αν το after sale είναι τραγικό είναι άλλου παππά ευαγγέλιο.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #438 στις: Απρίλιος 24, 2013, 01:59:21 μμ »
Η εγγύηση τι σχέση έχει με το αν αποπνέει ποιότητα το ρολόι?

Έχεις κολλήσει λίγο με αυτή την έκφραση και δεν καταλαβαίνω γιατί. Ένα προιόν, το οποιοδήποτε προιόν, μας δημιουργεί μια εντύπωση ποιότητας όταν το βλέπουμε, το πιάνουμε στα χέρια μας, το φοράμε. Για την εντύπωση αυτή μιλάμε Βίκτορα, που στο συγκεκριμένο προιόν είναι θετικότατη.
Το αν το after sale είναι τραγικό είναι άλλου παππά ευαγγέλιο.

Και τα Ingersoll να δεις τι ποιότητα αποπνέουν. Αλλά είναι μάπα. Το θέμα είναι οτι κάποιοι από εσάς έχετε κολλησει με την έκφραση αυτή και δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει η ποιότητα που αποπνέεται με την ποιότητα αυτή καθαυτή.
Και μην απομονώνεις μία φράση από το ποστ μου, είναι κάτι που το επισημαίνεις κι εσύ συχνά. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο το after sale και το ξερεις καλά. Αυτό σημαίνει κακή εξυπηρέτηση. Κι η Ω χάλια after sale έχει. Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν κατασκευαστή παντελώς αναξιόπιστο (φλάντζες που πετάνε, μηχανές που σταματάνε κτλ), πώς είναι δυνατό να είναι ποιοτικό το προϊόν;;; Κι ας αποπνέει όση ποιότητα θέλει. Αυτό δεν το κάνει ποιοτικό και επιμένω να μην αντιλαμβάνομαι πώς είναι δυνατό να θεωρείται ως τέτοιο. Ο τορστεν δεν είναι απλός διανομέας-πωλητής. Είναι ο ίδιος ο κατασκευαστής.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #439 στις: Απρίλιος 24, 2013, 02:26:24 μμ »
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο Βίκτορα. Κάθεσαι ας πούμε και γράφεις τα + και τα - του ρολογιού. Προφανώς εγώ, ο Πάνος, ο Θοδωρής, ο Μιχάλης, ο Χαρίλαος, ο Νίκος κι ένα σωρό άλλα έμπειρα μέλη βρίσκουμε να βάλουμε και κάποια + απέναντι στα αδιαμφισβήτητα πολλά - της υλοποίησης.