Αποστολέας Θέμα: ΤΑ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ" ΡΟΛΟΓΙΑ  (Αναγνώστηκε 207333 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
ΤΑ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ" ΡΟΛΟΓΙΑ
« Απάντηση #380 στις: Απρίλιος 20, 2013, 02:19:03 μμ »
Ασχετο, αλλα εγω 2 εβδομαδες αφου υποτιθεται οτι εφυγε το δικο μου, δεν εχω λαβει ουτε ειδοποιητηριο ακομη και το ρολοι φαινεται στη Γερμανια...
Χα χα χα! Δεν γινονται αυτα τα πραγματα...

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Ξαφνικά θα σου χτυπήσουν την πόρτα για παράδοση, το πιο πιθανό. Παίζει πάντα η περίπτωση να έχει μείνει κάπου ξεχασμένο μέσα στην DHL.

Αποσυνδεδεμένος Heuer_1153

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #381 στις: Απρίλιος 20, 2013, 05:29:31 μμ »
Ασχετο, αλλα εγω 2 εβδομαδες αφου υποτιθεται οτι εφυγε το δικο μου, δεν εχω λαβει ουτε ειδοποιητηριο ακομη και το ρολοι φαινεται στη Γερμανια...

Σίγουρα είναι πιο κοντά, δε γίνεται. Στη σελίδα της DHL δεν αναγράφει καινούργιο κωδικό για tracking εντός Ελλάδας..;

Μάριος

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: ΤΑ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ" ΡΟΛΟΓΙΑ
« Απάντηση #382 στις: Απρίλιος 20, 2013, 05:44:51 μμ »

δοκιμασε και εδω http://212.205.82.71/trackandtrace/
για να δεις αν εχει μπει ελλαδα και ακολουθει δρομο ελτα...
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος physioman

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #383 στις: Απρίλιος 20, 2013, 05:55:51 μμ »
Εγώ το δικό μου το πήρα χθες. Το ειδοποιήτηριο ήρθε την Πέμπτη. Παρεπιπτόντως μένω στο Ρέθυμνο οπότε χρειάζεται και περισσότερο χρόνο. Όλα καλά με το ρολόι, πολύ όμορφο. Το μόνο που εντόπισα ήταν οτι στο logo του φόρουμ είχε ένα ψιλοπροβληματάκι που μόνο αν το ξέρεις το προσέχεις. Δεν με πειράζει προσωπικά! Οσον αφορά την εγχάραξη του λουριού ο Torsten μου έχει στείλει ένα με το λογότυπο του φόρουμ και 3 συνολικά λουριά. Το μαύρο που είχε σε όλα αρχικά και το καφέ με το μελί-χρυσό.

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #384 στις: Απρίλιος 20, 2013, 05:56:48 μμ »
Κανονικά ένα λουρί ή δυο έπρεπε να έχει την εγχάραξη του λογότυπου?

Αποσυνδεδεμένος Heuer_1153

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #385 στις: Απρίλιος 20, 2013, 05:58:04 μμ »

Ένα πιστεύω. Και εμένα έτσι ήρθε το ρολόι - με 3 λουριά συνολικά και 1 εγχάρακτη μπούκλα.

Μάριος

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #386 στις: Απρίλιος 20, 2013, 06:09:28 μμ »

Ενα!
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #387 στις: Απρίλιος 20, 2013, 06:16:14 μμ »
Εκτός από τα 6 (με κοντούς δείκτες) που αναμένονται, από τα υπόλοιπα ποιοι δεν έχουν παραλάβει ακόμα?

Θυμάμαι τον Θοδωρή (Koubilaihan).

Άλλος ??

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #388 στις: Απρίλιος 20, 2013, 06:18:31 μμ »

Θοδωρη,
Εαν εντελει δε βρισκεις ακρη με το tracking No, γιατι δεν επικοινωνεις με την εταιρια μηπως γνωριζουν κατι ή μπορουν πιο ευκολα να το αναζητησουν και να σε ενημερωσουν σχετικα?!

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #389 στις: Απρίλιος 20, 2013, 06:31:07 μμ »
Για επικοινωνησε με την

DHL Αθηνας
Τηλ. 210 2103239430

να μαθεις τι γινεται...

Βρισκεται στη

Φιλελληνων 28 (Συνταγμα)

Τουλαχιστον ο Ποθητος ειδοποιηθηκε και παρελαβε προχθες απο εκει το ρολο'ι' του.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #390 στις: Απρίλιος 20, 2013, 06:33:52 μμ »
Τους πηρα τηλεφωνο την Πεμπτη. Μου ειπαν το ιδιο που λεει στη σελιδα τους. Οτι το ρολοι φαινεται στη Γερμανια. Πηρα και στα ελτα. Αυτοι δεν το βλεπουν καν, σαν να μην υπαρχει.

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #391 στις: Απρίλιος 20, 2013, 07:01:16 μμ »
Τους πηρα τηλεφωνο την Πεμπτη. Μου ειπαν το ιδιο που λεει στη σελιδα τους. Οτι το ρολοι φαινεται στη Γερμανια. Πηρα και στα ελτα. Αυτοι δεν το βλεπουν καν, σαν να μην υπαρχει.

το δικο σου το πηρε και θα το φερει ο Dr Who. περιμενε λιγο γιατι εχει κατι δουλειες στον Αλφα Κενταυρου και μολις τελειωσει θα στο φερει προχθες.

υγ. σορρυ για το κακο χιουμορ αλλα καποια στιγμη θα πρεπει να γραφτει ενα βιβλιο για τις ωρες και της ημερες αυτου του προτζεκτ με το γερμανο σε ρολο κακου φυσικα
Γαυρος οπαδος....

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #392 στις: Απρίλιος 20, 2013, 07:14:42 μμ »
Το μόνο που με αγχώνει είναι ότι ο Γερμανός και οι συνεργάτες του έχουν αποδειχθεί τόσο αλμπάνηδες που μπορει να έχουν βάλει λάθος διεύθυνση και το ρολόι να περιφέρεται από δω και από κει στα ταχυδρομεία ή ακόμα χειρότερα να το πάρει κάνας άλλος...
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #393 στις: Απρίλιος 20, 2013, 07:15:57 μμ »
Το μόνο που με αγχώνει είναι ότι ο Γερμανός και οι συνεργάτες του έχουν αποδειχθεί τόσο αλμπάνηδες που μπορει να έχουν βάλει λάθος διεύθυνση και το ρολόι να περιφέρεται από δω και από κει στα ταχυδρομεία ή ακόμα χειρότερα να το πάρει κάνας άλλος...

δεν βλεπεις στο tracking τα στοιχεια αποστολης?
Γαυρος οπαδος....

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #394 στις: Απρίλιος 20, 2013, 07:57:11 μμ »
Ναι, το ονομα μου και το Ηλιουπολη τα εχει πετυχει. Τα αλλα δεν φαινονται.

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #395 στις: Απρίλιος 20, 2013, 08:36:22 μμ »
Εμένα το δικό μου ήρθε στην Κρήτη με ΕΛΤΑ

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #396 στις: Απρίλιος 20, 2013, 11:54:23 μμ »
Εμενα ηρθε στα χανια με dhl

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #397 στις: Απρίλιος 21, 2013, 01:41:52 πμ »
Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΜΕΝ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΔΕ,ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ LONGINES 702,ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΜΟΝΟ 56 ΕΥΡΩ
http://www.ofrei.com/page_188.html 

με ένα γρήγορο ψάξιμο μπορώ να σου πω οτι την αγοράζεις καινούργια με 73 δολλάρια από οφρει

http://www.ofrei.com/page_188.html    (7ός μηχανισμός)

Φιλικά Γιώργος

Τοτε 1100 εχει η german made κασα, τωρα καταλαβα.

Στο οfrei oπως και το ebay βρισκεις Εnicar και Felsa μηχανισμους με 49 και 86 δολαρια αντιστοιχα, σαν αυτους που χρησιμοποιει σε ρολογια της η CRΗONOSWISS.
Πηγαινετε λοιπον να αγορασετε ρολο'ι' απο την παραπανω εταιρια -συμφωνα με αυτες τις τιμες- να δουμε τι χρηματα θα σας ζητησουν, η οποια παρεμπιπτοντως εδρευει στη Γερμανια, εκει συναρμολογει και επισης σε παρα πολλα απο τα μοντελα της αναγραφεται το ''swiss made''.
Μηπως πρεπει να την ψαξουμε και αυτην κατα ποσον αυτο που δηλωνει στο καντραν της -εκατερωθεν της θεσης ''6''- ειναι αληθες και οχι καμια ''κινεζια''?!...   :-k   ???

Αποσυνδεδεμένος asot

• 40mm case
  • life goes on...
    • Προφίλ
« Απάντηση #398 στις: Απρίλιος 22, 2013, 10:42:52 πμ »
Πάρε στο 210.9890020 - δέματα DHL - συνήθως βρίσκω άκρη
και ρώτα αν μπήκε το δέμα Ελλάδα και αν έχει ΝΕΟ tracking Nr εντός Ελλάδας...
Αποκλείεται να μην έφθασε Ελλάδα - από Feucht, κάνει μια εβδομάδα.

Αποσυνδεδεμένος lambros

• 46mm case
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #399 στις: Απρίλιος 22, 2013, 06:00:25 μμ »

Θοδωρη μην ανησυχείς μου εχει συμβεί και εμένα αυτό.
Δεν ξέρω εάν εχει αναφερθεί κάπου - δεν παρακολουθώ το θρεντ συνέχεια - αλλά η dhl (εικαζω packen international) δεν ειναι το courier service αλλά το απλό ( εντελώς απλό) ταχυδρομείο.

Εγώ αυτό που έκανα ήταν να μπω στο ελληνικό site και απλά να ραπορταρω το θέμα εγγράφως στον Δνωντα της dhl. Το θέμα λύθηκε σε περίπου 2 ημέρες.

Σημείωσε οτι το tracking σου αφορά μόνο Γερμανία. Οταν μπει Ελλάδα θα του δώσει άλλο tracking το ΕΛΤΑ

Λ.