Αποστολέας Θέμα: ΤΑ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ" ΡΟΛΟΓΙΑ  (Αναγνώστηκε 207522 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
Απ: ΤΑ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ" ΡΟΛΟΓΙΑ
« Απάντηση #220 στις: Απρίλιος 12, 2013, 06:18:16 πμ »
Ώρα 23.58 και στο gmail έφτασε το ακόλουθο μήνυμα, σε απάντηση εκείνου που έστειλα προχθές

Hello Makis

we are still trying to get exactly those blue hands. The watches we shipped the last days were all with the long hands, right from the beginning. I will write you down on our list and once we get the right hands, you will receive them - of course.

Do you want to wait and receive strap and hands together? Just let me know please.

Best regards,

Boris

Κατ' αρχάς, αξιολογείται ως θετική απάντηση στο αίτημα που διατυπώσαμε οι τρεις (gerogian, afnios, makfil) και, πιστεύω ότι, παρόμοιο μήνυμα έλαβαν και οι υπόλοιποι δύο.

Ως προς την ουσία τώρα, η απάντηση είναι αυτή που θεωρείται λογική και συμφωνήσαμε οι δύο από τους τρεις να ζητήσουμε, ανεξάρτητα από το πως διατυπώθηκε τελικά το αίτημα. Θεωρώ, λοιπόν, ότι πρέπει να απαντήσουμε θετικά αλλά θα περιμένω και τις γνώμες των άλλων δύο φίλων.

Μάκης
Sub 16613 LN

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Απρίλιος 12, 2013, 08:46:21 πμ »
Ώρα 23.58 και στο gmail έφτασε το ακόλουθο μήνυμα, σε απάντηση εκείνου που έστειλα προχθές

Hello Makis

we are still trying to get exactly those blue hands. The watches we shipped the last days were all with the long hands, right from the beginning. I will write you down on our list and once we get the right hands, you will receive them - of course.

Do you want to wait and receive strap and hands together? Just let me know please.

Best regards,

Boris

Κατ' αρχάς, αξιολογείται ως θετική απάντηση στο αίτημα που διατυπώσαμε οι τρεις (gerogian, afnios, makfil) και, πιστεύω ότι, παρόμοιο μήνυμα έλαβαν και οι υπόλοιποι δύο.

Ως προς την ουσία τώρα, η απάντηση είναι αυτή που θεωρείται λογική και συμφωνήσαμε οι δύο από τους τρεις να ζητήσουμε, ανεξάρτητα από το πως διατυπώθηκε τελικά το αίτημα. Θεωρώ, λοιπόν, ότι πρέπει να απαντήσουμε θετικά αλλά θα περιμένω και τις γνώμες των άλλων δύο φίλων.

Μάκης

Μακη,καλημερα

Και κατα τη δικη μου αποψη,αξιολογειται θετικα η απαντηση του.
Απανταμε θετικα και περιμενουμε.Αυτο συμφωνησαμε και δεν υπαρχει λογος να αλλαξει κατι.
Προσωπικα δεν ελαβα mail,ισως γινει αργοτερα,δεν νομιζω οτι εχει ιδιαιτερη σημασια.
Ηδη του το εχω γραψει και στο προηγουμενο mail που του εστειλα,ισως γι αυτο να μην εστειλε και σε μενα.
Νομιζω οτι και ο Μιχαλης εχει την ιδια γνωμη,προχωραμε.

Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Απρίλιος 12, 2013, 09:13:42 πμ »
ΟΚ.
Θα του απαντήσω, ζητώντας, όμως, να γράψει στη λίστα και τους τρεις.
Sub 16613 LN

Αποσυνδεδεμένος ITS

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Απρίλιος 12, 2013, 09:15:20 πμ »
Θετικη η απαντηση του...αντε να γινεται κ πραξη
Μέγα το της θαλάσσης κράτος.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #224 στις: Απρίλιος 12, 2013, 09:40:22 πμ »
ΟΚ.
Θα του απαντήσω, ζητώντας, όμως, να γράψει στη λίστα και τους τρεις.

:smt023
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #225 στις: Απρίλιος 12, 2013, 03:10:25 μμ »
:smt023
σωστο,αν και δεν ελαβα μειλ απαντητικο απο Boris,μιας και εκτος απο το δικο μου υπαρχει και το ρολοι του Δημητρη που εχει περασει στην κατοχη μου τωρα πια.
Ολα καλα.
με ενα ρολοι ξερεις παντα τι ωρα ειναι,με δυο δεν εισαι ποτε σιγουρος

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Απρίλιος 12, 2013, 04:30:34 μμ »
Επιτέλους, μάθαμε τον κάτοχο του συγκεκριμένου ρολογιού !!!
Sub 16613 LN

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Απρίλιος 15, 2013, 04:35:59 μμ »
Τι γινεται ρε παιδια? Εδω και μερες ειναι κολλημενο στο 40%.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Απρίλιος 15, 2013, 04:44:42 μμ »
Εμένα είναι στο 60 από τις 9/4.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Απρίλιος 15, 2013, 04:47:10 μμ »
Τι είναι αυτό;
Ποσοστό προόδου της διαδικασίας αποστολής;
Sub 16613 LN

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Απρίλιος 15, 2013, 05:30:28 μμ »
Aκριβώς.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος asot

• 40mm case
  • life goes on...
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Απρίλιος 15, 2013, 06:19:45 μμ »
Κύριοι έγινε ΜΑΓΙΚΟ. Μετά από τα μπινελικια και τις "απειλές" που ρίχνω από το πρωί στον Boris κατάφερα να ανταλλάξω ΔΥΟ ολόκληρα email από το πρωί. Στο τελευταίο mail μου ζήτησε να μη εκπνεύσει η προθεσμία που του έβαλα για το ΣΚ και δεσμεύτικε να στείλει φωτογραφίες του ρολογιού με μπλε και με γκρι δείκτες τη δευτέρα. Ελπίζω τη δευτέρα να μην έχουμε παρατράγουδα γιατί έτσι και δεν δω φωτογραφίες τη δευτέρα θα ζητήσω επιστροφή των χρημάτων και θα είναι τελειωτικό. Θα πρότεινα και οι υπόλοιποι που έχετε το ίδιο πρόβλημα με το ρολόι σας να ρίξετε κι εσείς Κανά μπινελίκι και καμιά «απειλή» στον Boris και στον Torsten.   

Μιας που έφθασε λοιπόν η περιβόητη Δευτέρα (και για να δούμε αν πιάσαν τόπο τα μπινελίκια),
έχουμε ΦΩΤΟ με τους εναλλακτικούς δείκτες ??
ή ακόμη μια φορά, μας "γράφει" ο Γερμανός (λέμε τώρα...)

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Απρίλιος 15, 2013, 06:53:31 μμ »
παιδια να στειλω κανα μειλ για το λουρακι που μου χρωσταει η' θα χαλασει το φενγκ σουι του μπορις και θα γεμισει πρινγκλς και πρετζελς τα dials οσων ετοιμαζει?

υγ. δωστε πληζ μια ακομη φορουλα το μειλ του γιατι δεν το εχω ευκαιρο και ως κλασσικος ελλην τεμπελην δεν δυναμαι να ψαξω πισω τις σελιδες ο δολιος. :)
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS31

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Απρίλιος 15, 2013, 08:22:30 μμ »
O Boris μόλις με ενημέρωσε ότι έστειλε στον Άρη τις φωτογραφίες με τα ρολόγια με τους καινούργιους μπλέ και γκρι δείκτες. Αναμένουμε λοιπόν με αγωνία από τον Αρη να τις δημοσιεύσει

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS31

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Απρίλιος 15, 2013, 08:30:15 μμ »
Η απάντησή του

Aris got the photos aprox. 2 hours ago, to post them in the forum, so they are public to all of you. I am doing those photos with my private smartphone and I simply dont have all the mail-addresses on it. And of course also no list with the memers who havent't gotten their watch. Thats why I always send the photos to Aris - like I always did in the past - to make sure, everyone can see them. And I also just arrived home (20:00 here), so I couldnt check any reply, yet.

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Απρίλιος 15, 2013, 09:57:26 μμ »
O Boris μόλις με ενημέρωσε ότι έστειλε στον Άρη τις φωτογραφίες με τα ρολόγια με τους καινούργιους μπλέ και γκρι δείκτες. Αναμένουμε λοιπόν με αγωνία από τον Αρη να τις δημοσιεύσει

Από: "boris@torsten-nagengast.de" <boris@torsten-nagengast.de>
Προς: Aris
Στάλθηκε: 7:38 μ.μ. Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013
Θέμα: Blue and dark hands

Hi Aris,

here are the 2 photos. The watchmaker placed the hands on one of the additional dials, so don't be confused about the missing forum logo.
One with dark gray and one with blue, so your members can see them and decide.
I hope you will like them.

Best regards,
Boris

Φιλικα,
Αρης
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος asot

• 40mm case
  • life goes on...
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Απρίλιος 16, 2013, 07:33:08 πμ »
Προσωπικά, βρίσκω τους ΓΚΡΙ παντελώς αδιάφορους

Στους άλλους, νομίζω οτι η σύγκριση είναι εύκολη

Αποσυνδεδεμένος Yiangos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Απρίλιος 16, 2013, 06:46:42 μμ »
Και Ω του θαύματος!!! Μέχρι σήμερα το πρωί η κατάσταση αποστολής  ήταν στο 40% με τόπο "παραμονής" ένα χωριό της Γερμανίας (Feucht) και λίγες ώρες μετά ένας courier της DHL χτυπούσε την πόρτα του σπιτιού μου για να μου παραδώσει το "πακέτο".
Το κακό ήταν ότι δεν ήμουν σπίτι και άφησε ειδοποιητηριο. Αύριο λοιπόν θα δούμε τι λιχουδιές :) μου έστειλε ο Μπορης...

Και μετά παραπονιομαστε για τα ΕΛΤΑ...

Φιλικά Γιάννης
Οπου γης και Πατρίς...

Αποσυνδεδεμένος Heuer_1153

• 44mm case
    • Προφίλ
ΤΑ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ" ΡΟΛΟΓΙΑ
« Απάντηση #238 στις: Απρίλιος 16, 2013, 07:42:20 μμ »
^Καλώς να τα δεχτείς :)!

Και πάλι έχω συγχυστεί όμως - εσένα στο έστειλε με κανονικό DHL (courier)...? Επειδή τα άλλα συστημένα μέσω κανονικού ταχυδρομείου (DHL Germany - ΕΛΤΑ) στάληκαν έχω καταλάβει.

Μάριος

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #239 στις: Απρίλιος 16, 2013, 07:47:13 μμ »
Φτάνουν τα ρολογάκια. Χαλαρώστε και απολαύστε το, όλα με τον ίδιο τρόπο έρχονται, οπότε don't worry, be happy .