Αποστολέας Θέμα: ΤΑ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ" ΡΟΛΟΓΙΑ  (Αναγνώστηκε 207721 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος asot

• 40mm case
  • life goes on...
    • Προφίλ
Απ: ΤΑ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ" ΡΟΛΟΓΙΑ
« Απάντηση #100 στις: Απρίλιος 05, 2013, 12:02:51 μμ »
Andrey_ & Watch-Collector

Επειδή ξανα-διαβάζοντας τις απαντήσεις και τα σχόλια,
μπερδεύομαι ως προς το "ύφος" τους και την ευκολία που κάνετε προτάσεις, (που τελικά δεν είναι προτάσεις)
θα το σταματήσω εδώ
λέγοντας απλώς οτι θα αναμένω την πρόταση του Μπορη, πριν οριστικοποιήσω την επιλογή μου

Προτίθεμαι ομως πλεον, να το "τραβήξω" και οποιος αντέξει!
(στο δρόμο που χάραξε ο Jim Teo)

Φιλικά πάντα!
Αντώνης
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 05, 2013, 12:54:24 μμ από asot »

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Απρίλιος 05, 2013, 12:34:25 μμ »
Ξεκίνησες να λες για μείωση του τιμήματος και απάντησα αρχικά σε αυτό, λέγοντας ότι δε γίνεται (άποψή μου). Προφανώς έκανα λάθος που πίστευα ότι γίνεται χρέωση στον παραλήπτη. Το να στείλει το ποσο και να το πληρώσεις εσύ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν είναι πρόταση.

Με τον Αρη συνήθως διαφωνούμε, έτυχε και συμφωνήσαμε τώρα. Για την ακρίβεια ο γερμανός θέλει  απειλή με υπαναχώρηση και διαπόμπευση σε άλλα φορα για να στρώσει. Το έχω ήδη γράψει. Αρα το ποστ σου δίνει λάθος εντύπωση για μένα.

Πάνω στην αγανάκτηση και τα νεύρα λογικό είναι να παρερμηνεύονται κάποια πράγματα και προσωπικά δεν παρεξηγώ κανέναν. Λίγο όμως ενοχλήθηκα  :)

Φιλικά

Βίκτωρας

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #102 στις: Απρίλιος 05, 2013, 12:38:28 μμ »
Έχω στείλει ρολόϊ στο εξωτερικό με χρέωση παραλήπτη, αλλά μου ζήτησαν απαραιτήτως τον κωδικό συνεργασίας.(του παραλήπτη)
Στέλνεις λοιπόν mail στο Γερμανό προκειμένου να σου γνωστοποιήσει τον κωδικό και μετά επικοινωνείς με τη DHL. Δεν είναι τίποτα.
Λογικά σαν ψιλικατζής έμπορος ήθελα να πω, θα συνεργάζεται με τη DHL.

Αποσυνδεδεμένος asot

• 40mm case
  • life goes on...
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Απρίλιος 05, 2013, 12:52:46 μμ »
Επειδή θέλω να αποφύγω περαιτέρω σύγχυση...

Στα χνάρια λοιπόν του Γιάννη (Yiangos) και ίσως και του IliasG,
μολις εστειλα mail και γω, ζητώντας να παραλάβω το ρολόι σε 8 εβδομάδες,
με τους αρχικώς προσφερθέντες δείκτες, από την ESTIMA CH

Για να δούμε λοιπόν...

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #104 στις: Απρίλιος 05, 2013, 01:06:33 μμ »
Εκείνο που με ενοχλεί περισσότερο, παρ' όλο που έχω αποχωρήσει, ξέρεις ποιό είναι;
Ότι ο Γερμανός, είχε δεν είχε, κατάφερε να περάσει το δικό του, κινήθηκε με τους ρυθμούς που αυτός ήθελε, έφτιαξε τα ρολόγια όπως τα ήθελε και δεν άνοιξε ρουθούνι.
Αν τώρα είναι μια φορά αργά για υπαναχώρηση, που λέει κι ο Βίκτωρας, μετά από οκτώ εβδομάδες θα είναι δέκα φορές αργά.
Στη βράση κολλάει το σίδερο. Δεν αντέδρασες όταν έπρεπε; Πάει, πέταξε το πουλάκι.
Στο τέλος θα παραλάβετε τα ρολόγια όπως να 'ναι και θα πείτε κι ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος asot

• 40mm case
  • life goes on...
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Απρίλιος 05, 2013, 01:11:41 μμ »
Ο σοφός λαός λέει: Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #106 στις: Απρίλιος 05, 2013, 01:13:41 μμ »
Μακάρι...........

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Απρίλιος 05, 2013, 01:14:06 μμ »
Ο σοφός λαός ΕΧΕΙ δίκιο!
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS31

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Απρίλιος 05, 2013, 01:40:04 μμ »
Γιατί θεωρείτε τις 8 εβδομάδες σίγουρες?

Αποσυνδεδεμένος asot

• 40mm case
  • life goes on...
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Απρίλιος 05, 2013, 01:46:57 μμ »

Δεν τις θεωρούμε!
Οπως είπε όμως και ο Yiangos νωρίτερα: ίσως η συγκεκριμένη επιλογή λειτουργήσει και σαν ένα ακόμα τεστ αξιοπιστίας (το ύστατο..!)

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Απρίλιος 05, 2013, 02:01:20 μμ »
Άποψή μου είναι, όσο παράξενο και αν φαίνεται αυτό, ότι στο τέλος τα ρολόγια θα παραδοθούν όπως τα είχαμε παραγγείλει.
Ναι, μπορεί να πάρει 2-3 μήνες, που δεν νομίζω, αλλά μπορεί, όμως στο τέλος θα πάνε όλα καλά.
Αυτή η πεποίθηση μου δημιουργείται επειδή ο Γερμανός δεν νομίζω ότι είναι λαμόγιο. Αλμπάνης ναι, τσαπατσούλης ναι, κακός επιχειρηματίας ναι, αλλά κλέφτης και λαμόγιο όχι.
Μέχρι στιγμής δείχνει να καταλαβαίνει την βλακεία που έχει κάνει και προσπαθεί να βρει λύσεις. Έστω με τον ιδιαίτερο και ερασιτεχνικό τρόπο του...

Προσωπικά, εξακολουθώ να μην έχω καμία ενημέρωση για το ρολόι μου και δεν έχω στείλει ούτε ένα email πέραν του πρώτου.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Απρίλιος 05, 2013, 02:15:49 μμ »
Άποψή μου είναι, όσο παράξενο και αν φαίνεται αυτό, ότι στο τέλος τα ρολόγια θα παραδοθούν όπως τα είχαμε παραγγείλει.
Ναι, μπορεί να πάρει 2-3 μήνες, που δεν νομίζω, αλλά μπορεί, όμως στο τέλος θα πάνε όλα καλά.
Αυτή η πεποίθηση μου δημιουργείται επειδή ο Γερμανός δεν νομίζω ότι είναι λαμόγιο. Αλμπάνης ναι, τσαπατσούλης ναι, κακός επιχειρηματίας ναι, αλλά κλέφτης και λαμόγιο όχι.
Μέχρι στιγμής δείχνει να καταλαβαίνει την βλακεία που έχει κάνει και προσπαθεί να βρει λύσεις. Έστω με τον ιδιαίτερο και ερασιτεχνικό τρόπο του...

Προσωπικά, εξακολουθώ να μην έχω καμία ενημέρωση για το ρολόι μου και δεν έχω στείλει ούτε ένα email πέραν του πρώτου.

Συμφωνώ.

Αποσυνδεδεμένος time_ keeper

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Απρίλιος 05, 2013, 02:33:38 μμ »
εγω ενα ταξιδακι γερμανια με τα εισητηρια πληρωμενα, το κανω!

Αποσυνδεδεμένος asot

• 40mm case
  • life goes on...
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Απρίλιος 05, 2013, 02:50:21 μμ »
ο Γερμανός δεν νομίζω ότι είναι λαμόγιο.
Αλμπάνης ναι, τσαπατσούλης ναι, κακός επιχειρηματίας ναι, αλλά κλέφτης και λαμόγιο όχι

Συμφωνούμε απόλυτα!
Ομως, έστω και με αυτά τα περιγραφόμενα χαρακτηριστικά, φαντάζεστε πvς θα αντιμετωπίζονταν ένας Ελληνας "επαγγελματίας" από ξένους αγοραστές???

Αποσυνδεδεμένος fovos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Απρίλιος 05, 2013, 03:05:14 μμ »
δεν εχω δει το ρολοι δεν εχω επικοινωνησει με τον Γερμανο
μαλλον λοιπον θα ακολουθησω το παραδειγμα του Yiangos και HliasG να δω που θα το παει αυτος ο ανεκδιηγητος Γερμανος, λεγοντας πως και η υπομονη εχει ορια..

Το καλύτερο ρολόι στον κόσμο;
Αυτό που έχεις τώρα στον καρπό σου.

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Απρίλιος 05, 2013, 04:06:14 μμ »
Δεν τις θεωρούμε!
Οπως είπε όμως και ο Yiangos νωρίτερα: ίσως η συγκεκριμένη επιλογή λειτουργήσει και σαν ένα ακόμα τεστ αξιοπιστίας (το ύστατο..!)

Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε τρόπον τινά να "εγγυηθεί" ο Γερμανός ότι μα σε 8, μα σε 9 βδομάδες θα έχει έτοιμα προς αποστολή αυτά τα 6-7 ρολόγια με τους σωστούς μπλε δείκτες.

Αποσυνδεδεμένος The_Jackal

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Απρίλιος 05, 2013, 04:32:37 μμ »

Ίδια περίπτωση και εδώ...Ούτε είχα, ούτε  έχω καμία ενημέρωση για το ρολόι μου και δεν έχω στείλει ούτε ένα email πέραν του πρώτου που φυσικά εν απαντήθηκε ποτέ.

Αποσυνδεδεμένος The_Jackal

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Απρίλιος 05, 2013, 04:39:07 μμ »

Και εγώ έτσι θέλω να πιστεύω koubilaihan... Δεν φαίνεται κλέφτης ή λαμόγιο παρόλα ταύτα ποτέ δεν ξέρει κανείς... Σε κάνει να αμφιβάλεις όμως έστω και εάν δεν θέλεις ή δεν το κάνεις εσκεμένα. Πάντως εύχομαι να λυθούν όλα τα ζητήματα, για όλους μας, κάλιο αργά παρά ποτέ, ώστε να φτάσει η ώρα να χαρούμε αυτό που παραγγείλαμε.

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Απρίλιος 05, 2013, 09:53:45 μμ »
Σχετικα με την πρωτη αποστολη των ρολογιων...

Απο: Boris Schäfer <boris@torsten-nagengast.de>
Προς: 'Aris'
Στάλθηκε: 10:09 μ.μ. Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013
Θέμα: Shipping

Hi Aris,

Couldn't get you in Skype, so I am sending this short info, as I am leaving for a weekend-vacation. Half of the watches already left us and they are on their way to Greece. If I can get a computer tomorrow, I will send all the tracking-codes. That way you can check, where all the watches are (or better say your members can). If not, you get them all on Monday.

As we are countryside here, I had to use what we call "Packstation".

I don't know, if they empty it on a Saturday. And anyway they have to bring them to the next bigger city (guess Frankfurt), where the status will be updated. Just as an information, in case the tracking-status doesn't change till Monday. That's normal. And don't worry, it's save. It's the wall on a building and everything is saved inside. We always use it and we never had any problems. Its the standard-DHL-station we have everywhere in Germany.

Please also send your members my apologies for not answering mails tomorrow. I am leaving to my parents town, as it's my birthday tomorrow. I will answer all mails on Monday, after I am back. After the ordered hands arrive, our watchmaker will take a photo and send to me.

Thank you very much and a nice weekend to you, to your family and of course to all the members in the forum.

Best regards,
Boris

Mit freundlichen Grüßen / with kind regards
Boris Schäfer
Fa. Torsten Nagengast
Mail: boris@torsten-nagengast.de
Web: watch-trade.de | torsten-nagengast.de
Tel: +49 2772 5825165
Fax: +49 2772 5825166
Inhaber: Torsten Nagengast, Ringstr.18, 35716 Dietzhölztal | UsStID DE 242427018

Φιλικα,
Αρης
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος Heuer_1153

• 44mm case
    • Προφίλ
ΤΑ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ" ΡΟΛΟΓΙΑ
« Απάντηση #119 στις: Απρίλιος 05, 2013, 11:09:09 μμ »
Ευχαριστούμε για τη συνεχής ενημέρωση Άρη. Τι εννοεί με 'τα μισά' όμως...;
Μάριος