Ψηφοφορία

Ποιά είναι η εκτίμηση σας για την ημερομηνία που τελικά θα παραλάβουμε τα ρολόγια μας?

Πασχα
7 (41.2%)
Αγιου Πνεύματος
1 (5.9%)
Δεκαπενταύγουστος
1 (5.9%)
28η Οκτωβριου
1 (5.9%)
Χριστούγεννα
2 (11.8%)
Ποτέ
4 (23.5%)
ΝΕW: Πρωτοχρονια 2014
1 (5.9%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 16

Αποστολέας Θέμα: Ποτέ λέτε οτι θα παραλάβουμε τα ρολόγια του project?  (Αναγνώστηκε 14916 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
Απ: Ποτέ λέτε οτι θα παραλάβουμε τα ρολόγια του project?
« Απάντηση #40 στις: Απρίλιος 19, 2013, 02:20:40 μμ »
Το πήρα και είναι μια χαρά. 2-3 ξεχασμένα μικρά σκουπιδάκια μεταξύ 6-7 δεν είναι τίποτα αναλογικά με τα προβλήματα στα υπόλοιπα ρολόγια. Θα καθαριστούν στο μέλλον όταν πάει για σερβις σε κάποιο ανεξάρτητο ρολογά.

Βρε παιδιά 520 ευρώ για να έχει μικρά σκουπιδάκια στο καντράν; Γι αυτό δεν το στειλες πίσω, για να το καθαρίσει; Δικό σου είναι και του βάζεις φωτιά και το καις, αλλά όχι και δεν είναι τίποτα!

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
Ποτέ λέτε οτι θα παραλάβουμε τα ρολόγια του project?
« Απάντηση #41 στις: Απρίλιος 19, 2013, 02:29:07 μμ »
Ευτυχώς Μάριε, δεν είχες τίποτα δυσάρεστες εκπλήξεις.
Μιας και όλα τα ρολόγια είχαν πιστοποιητικό εγγύησης όταν τα έφερε ο καραγκιόζης στην Αθήνα, κάπου θα έχουν παραπεσει στο υποκαργκιοζη.
Ετσι είναι :

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Απρίλιος 19, 2013, 03:55:18 μμ »
Ευτυχώς Μάριε, δεν είχες τίποτα δυσάρεστες εκπλήξεις.
Μιας και όλα τα ρολόγια είχαν πιστοποιητικό εγγύησης όταν τα έφερε ο καραγκιόζης στην Αθήνα, κάπου θα έχουν παραπεσει στο υποκαργκιοζη.
Ετσι είναι :

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Εγώ πάντως εγγύηση δεν έχω στα χέρια μου ... Τι να πω ...

Φιλικά
Νίκος
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος Heuer_1153

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Απρίλιος 19, 2013, 04:11:50 μμ »
^Ευχαριστώ για της πληροφορίες Πάνο. Ούτε εγώ έχω στα χέρια μου τέτοιο χαρτί δυστυχώς.

Άρη, θα επικοινωνήσεις μαζί με τον Γερμανό και γι'αυτά; Πιστεύω καλύτερα να κάνουμε λίστα με όσα πιστοποιητικά λείπουν και να του την στείλουμε.

Μάριος

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Απρίλιος 19, 2013, 04:25:26 μμ »
Πρώτα απ' όλα καλοφόρετο με υγεία.
Τέλος καλό όλα καλά.

Το χαρτί αυτό και εκείνο που ετοίμασε ο Κώστας (kosdome) υπήρχε, για όλα τα ρολόγια, το βράδυ της 16/3.
Σε όσα ρολόγια παραδόθηκαν, δόθηκαν, ταυτόχρονα, και τα αντίστοιχα χαρτιά που υπέγραφε εκείνη την ώρα ο Torsten. Τα χαρτιά για τα υπόλοιπα ρολόγια νομίζω ότι τα παρέλαβε ο Άρης αλλά, από όσο θυμάμαι, τη ΔΕ ή ΤΡ έγραψε ένα σχετικό μήνυμα σε κάποιο topic (ενδεχομένως ότι τα πήρε ο Torsten αλλά δεν είμαι βέβαιος).

Ο ίδιος (Άρης) μπορεί να σας (μας) ενημερώσει.
Sub 16613 LN

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Απρίλιος 19, 2013, 06:18:16 μμ »
Το χαρτί αυτό και εκείνο που ετοίμασε ο Κώστας (kosdome) υπήρχε, για όλα τα ρολόγια, το βράδυ της 16/3.
Σε όσα ρολόγια παραδόθηκαν, δόθηκαν, ταυτόχρονα, και τα αντίστοιχα χαρτιά που υπέγραφε εκείνη την ώρα ο Torsten. Τα χαρτιά για τα υπόλοιπα ρολόγια νομίζω ότι τα παρέλαβε ο Άρης αλλά, από όσο θυμάμαι, τη ΔΕ ή ΤΡ έγραψε ένα σχετικό μήνυμα σε κάποιο topic (ενδεχομένως ότι τα πήρε ο Torsten αλλά δεν είμαι βέβαιος).

Ο ίδιος (Άρης) μπορεί να σας (μας) ενημερώσει.

Σχετικα με τα πιστοποιητικα του project -το εγραψα και αλλοτε- οσα δεν παρεληφθησαν εκεινο το βραδυ τα εχω εγω.
Για οσους διαμενουν εκτος Αττικης και επικοινωνησαν αμεσα μαζι μου, ανελαβα να τα στειλω με συστημενο ταχυδρομειο και χρεωση δικη μου. Για οσους διαμενουν εντος του νομου, ανεφερα οτι θα πρεπει να επικοινωνησουν μαζι μου προκειμενου να ορισουμε απο κοινου ενα ραντεβου να τους τα παραδωσω.

Προς παραδοση παραμενουν ακομη τα:
No 18, No 23, No 24, No 25 και Νο 31

Tις εγγυησεις (πιστοποιητικα του μηχανισμου) κρατησε η εταιρια και δεσμευτηκε μαζι με την αποστολη των ρολογιων να τις στειλει στους κατοχους τους.
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Απρίλιος 19, 2013, 06:26:08 μμ »
^Δυστυχώς δεν έστειλε τις εγγυήσεις Άρη!
Μάριος

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Απρίλιος 19, 2013, 06:26:39 μμ »
Άρη, θα επικοινωνήσεις μαζί με τον Γερμανό και γι'αυτά; Πιστεύω καλύτερα να κάνουμε λίστα με όσα πιστοποιητικά λείπουν και να του την στείλουμε.

Φτιαξτε μια λιστα και ενημερωστε με σχετικα (συμφωνα με τον αριθμο εκδοσης που αντιστοιχει στο ρολο'ι' σας, π.χ. Νο 35) ποσοι απο εσας δεν εχετε την εγγυηση του ρολογιου, προκειμενου να επικοινωνησω με την εταιρια και να ζητησω να σας αποσταλει ταχυδρομικα.
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Απρίλιος 19, 2013, 06:41:00 μμ »
Φτιαξτε μια λιστα και ενημερωστε με σχετικα (συμφωνα με τον αριθμο εκδοσης που αντιστοιχει στο ρολο'ι' σας, π.χ. Νο 35) ποσοι απο εσας δεν εχετε την εγγυηση του ρολογιου, προκειμενου να επικοινωνησω με την εταιρια και να ζητησω να σας αποσταλει ταχυδρομικα.

ΟΚ, δημιουργήθηκε το σχετικό νήμα.

Μάριος