Αποστολέας Θέμα: Μπαταρία που τελειωσε γρηγορα σε RW!! Τι να κανω?  (Αναγνώστηκε 2586 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bskiad

• Just Registered
    • Προφίλ
Μπαταρία που τελειωσε γρηγορα σε RW!! Τι να κανω?
« στις: Μάρτιος 19, 2013, 01:11:01 πμ »
Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους!

Πριν απο περιπου 2 μηνες πηρα δωρο στην γυναικα μου ενα Raymond Weil Tango quartz απο γνωστο μαγαζι της Αθηνας. Εχθες παρατηρησα οτι ο δεικτης των δευτερολεπτων προχωραει ανα 4 δευτερολεπτα που συμφωνα με την RW ειναι ενδειξη οτι τελειωνει η μπαταρια! Επισης συμφωνα παντα με τη RW η μπαταρια πρεπει να κρατησει περιπου 3 χρονια. Η ερωτηση μου ειναι εξης. Δεν θεωρω οτι πρεπει να πληρωσω για αλλαγη μπαταριας και παρελκομενα φυσικα, ετσι δεν ειναι? Σκεφτηκα και κατι ακομα. Οταν αγορασα το Omega Seamaster μου, quartz και αυτο, αναμεσα στην κορωνα και στην κασα υπηρχε ενα πλαστικο "προστατευτικο" που δεν επετρεπε στην κορωνα να βιδωθει και επομενως το ρολοι να λειτουργει. Ετσι οταν το αγορασα μου αφαιρεσαν αυτο το πλαστικο και η "ζωη" του ρολογιου μου ξεκινησε εκεινη την ημερα. Υποθετω λοιπον οτι το RW δουλευε για 3 χρονια προτου το αγορασω ετσι δεν ειναι? Δεν πρεπει να απαιτησω να γινει κατι γι'αυτο? Λογικα σκεπτομενος εχω ενα ρολοι καινουργιο μεν αλλα με μηχανισμο που ηδη λειτουργει 3 χρονια.. Θα ηθελα να ακουσω τις προτασεις σας η αν εχετε παρομοιο περιστατικο..

Ευχαριστω!
Μπαμπης

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Μπαταρία που τελειωσε γρηγορα σε RW!! Τι να κανω?
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 19, 2013, 01:25:27 πμ »
Το πας στο μαγαζί που το πήρες να σου αλλάξουν δωρεάν την μπαταρία.

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 19, 2013, 01:45:55 πμ »
Δωρεάν μπαταρία και στεγανοποίηση εννοείται.
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος mba01

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 22, 2013, 05:36:58 μμ »
Για να μην αγχώνεσαι ιδιαίτερα, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να ήταν ελαττωματική η μπαταρία. Τυχαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.. γι'αυτό το λόγο και η εγγύηση καλύπτει για τρεις μήνες από την αγορά του ρολογιού, όλο το κόστος αντικατάστασης της μπαταρίας.
Οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα.
Όσο για το Omega, όταν πήγα για αλλαγή μπαταρίας το δικό μου στην Omega και τους ρώτησα αν μπορούσα να τραβάω την κορώνα ώστε να μην λειτουργεί όταν δεν το φοράω και να κρατάει περισσότερο η μπαταρία, μου απάντησαν ότι όσο κακό μπορεί να πάθει αν αφήσω τη μπαταρία άδεια μέσα άλλο τόσο μπορώ να του δημιουργήσω πρόβλημα αν το έχω σταματημένο. Ο εχθρός όλων των μηχανισμών είναι η πλήρης ακινησία γιατί κολλάνε..

Ελπίζω να βοήθησα! :)
Υπάρχουν αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα κι αυτοί που όσο ζουν μαθαίνουν! Προτιμούμε τους δεύτερους!

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 23, 2013, 01:38:09 πμ »
Για να μην αγχώνεσαι ιδιαίτερα, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να ήταν ελαττωματική η μπαταρία. Τυχαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.. γι'αυτό το λόγο και η εγγύηση καλύπτει για τρεις μήνες από την αγορά του ρολογιού, όλο το κόστος αντικατάστασης της μπαταρίας.
Οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα.
Όσο για το Omega, όταν πήγα για αλλαγή μπαταρίας το δικό μου στην Omega και τους ρώτησα αν μπορούσα να τραβάω την κορώνα ώστε να μην λειτουργεί όταν δεν το φοράω και να κρατάει περισσότερο η μπαταρία, μου απάντησαν ότι όσο κακό μπορεί να πάθει αν αφήσω τη μπαταρία άδεια μέσα άλλο τόσο μπορώ να του δημιουργήσω πρόβλημα αν το έχω σταματημένο. Ο εχθρός όλων των μηχανισμών είναι η πλήρης ακινησία γιατί κολλάνε..

Ελπίζω να βοήθησα! :)

Δεν νομιζω οτι η εγγυηση για αλλαγη μπαταριας ειναι μονο 3 μηνες.
Απ οτι θυμαμαι σε TISSOT & TAG μου ειχανε πει 1 χρονο.
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος mba01

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 23, 2013, 10:14:42 πμ »
Καλημέρα!
Επειδή το αντιμετώπισε πρόσφατα ο κουμπάρος μου η πλήρης κάλυψη του κόστους αντικατάστασης μπαταρίας, τουλάχιστον από το Swatch Group, είναι τρεις μήνες.
Υπάρχουν αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα κι αυτοί που όσο ζουν μαθαίνουν! Προτιμούμε τους δεύτερους!

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 23, 2013, 11:01:22 πμ »
Καλημέρα!
Επειδή το αντιμετώπισε πρόσφατα ο κουμπάρος μου η πλήρης κάλυψη του κόστους αντικατάστασης μπαταρίας, τουλάχιστον από το Swatch Group, είναι τρεις μήνες.

Αφου εχεις προσφατο παραδειγμα,προφανως δεν θυμαμαι καλα. my fault!!!
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI