Αποστολέας Θέμα: Η μητέρα των μαχών  (Αναγνώστηκε 17568 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
Απ: Η μητέρα των μαχών
« Απάντηση #40 στις: Φεβρουάριος 12, 2013, 12:21:07 πμ »
είσαι έτοιμος;

σήμερα οδηγώ εγώ  :D ;D :P ;D

Καλως το Ολγακι...

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Φεβρουάριος 12, 2013, 12:22:06 πμ »
Καλα τωρα κι εσυ, χρησιμοποιησα τον αφορισμο με την ευρεια εννοια, τοσους φιλοσοφικους στοχασμους εγραψα, τιποτα δεν εχεις να πεις; Τεμπελη  :smt015

Σα να λεμε παντως Ν.Πουλαντζας με πανεραι θα πεσεις;

Παντα φιλικα
Βικτωρας

Για να καταλάβεις και την πρακτική πλευρά του θέματος, θα φουντάρω με το PANERAI για να είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι λόγω βάρους θα ΠΙΑΣΩ ΠΑΤΟ χωρίς κόπο !
Εκτός από τεμπέλης είμαι και πρακτικό πνεύμα  ;D

\:D/

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #42 στις: Φεβρουάριος 12, 2013, 08:19:30 πμ »
Δεν μπορω να καταλαβω τι το βαρετο εχει να ριχνεις 20 στροφες καθε βραδυ, το αντιθετο θα ελεγα..
τιποτε βαρετο. το κανω καθημερινα και δεν εχω βαρεθει. ειναι βεβαια και στον ανθρωπο.
τα κουρδιστά έχουν άλλη χάρη, χτίζεις σχέση με το ρολόι και είναι λιγότερο βαρετά από τα αυτόματα που απλά τα βάζεις και τα βγάζεις..
Δεν είπε κανείς ότι είναι βαρετό σα διαδικασία.
Απλά,άλλους τους ενθουσιάζει κι άλλους όχι.Κάποιοι βρίσκουν μια "μαγεία" σε όλο αυτό και κάποιοι άλλοι όχι.
Επίσης,εξίσου καλή σχέση χτίζεις και με το αυτόματο.Το φοράς στον καρπό σου και αυτό σε συνοδεύει παντού,παίρνοντας ζωή απο την κίνησή σου,απο τις δραστηριότητές σου κ.ο.κ.
Δε χρειάζεται να κάθεσαι σαν τα παππούδια γκράγκα-γκρούγκα και να το κουρδίζεις,για να χτίσεις μια σχέση.
Άμα έχεις πάνω από 2 ρολόγια, δεν τα φοράς εναλλάξ με την συχνότητα αντιβίωσης και δεν έχεις κουρδιστήρι, ε τότε, είτε είναι κουρδιστά είτε αυτόματα, θα τα κουρδίσεις για να τα βάλεις  ;D
Και έτσι καταρρίπτεται ο μύθος του κουρδίσματος  :D
Έτσι καταρρίπτεται ο μύθος του πρώτου κουρδίσματος.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Φεβρουάριος 12, 2013, 10:03:12 πμ »
ενταξει ολα αυτα, αλλα να παρει το πανεραι να γουσταρει το παλληκαρι. :p

εγω καθε πρωι του παταω ενα κουρδισμα πριν το φορεσω η' την ωρα του πρωτου καφε και φυγαμε για τη μερα μας.

ποτε δεν με προβληματισε το κουρδισμα σα διαδικασια. και κανενα νομιζω που εχει κουρδιστο. χαιρομαι δε που το φορουμ προτζεκτ ειναι κουρδιστο.
Γαυρος οπαδος....

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #44 στις: Φεβρουάριος 12, 2013, 10:29:53 πμ »
χαιρομαι δε που το φορουμ προτζεκτ ειναι κουρδιστο.
Αυτό είμαι μια πονεμένη ιστορία.
Αν το φορέσεις κανά μήνα σερί,τουτέστιν 30 κουρδίσματα βίδωνε-ξεβίδωνε,βλέπω το Γερμανό να ξανάρχεται στην Ελλάδα και να τα μαζεύει όλα για ομαδικό service. :jg:

Αποσυνδεδεμένος Ioannis

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Φεβρουάριος 12, 2013, 11:55:37 πμ »
Εγώ πάντως, για ~15 χρόνια τώρα είχα βολευτεί καταπληκτικά με ένα Tag Heuer quartz, 200m (πρέπει να είναι το S/EL), χρονογράφο με 1/10 sec κλπ κλπ. Τώρα που μεγάλωσα λίγο και ξαναέψαξα για all-around, κατέληξα σε αυτό (το μαύρο):

(Δεν το πήρα τελικά γιατί κόλησα με το Zenith Pilot, αλλά κάποια μέρα θα το πάρω σίγουρα. Και τα Ω επίσης είναι εξαιρετική επιλογή, ειδικά για την ηλικία σου - δύτες & χρονόμετρα βεβαίως).

Καλό ψάξιμο!

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
JLC Master Grande Ultra Thin, Zenith Pilot Big Date Special, Seiko Monster II

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Φεβρουάριος 12, 2013, 01:21:49 μμ »
Αν το φορέσεις κανά μήνα σερί,τουτέστιν 30 κουρδίσματα βίδωνε-ξεβίδωνε,βλέπω το Γερμανό να ξανάρχεται στην Ελλάδα και να τα μαζεύει όλα για ομαδικό service. :jg:

Δεν ισχύει αυτό του λες!!!!!!
Έχω Ρώσικο κουρδιστό με βιδωτή κορώνα του 1982 "Generalisk Bostok"που τουλάχιστον εγώ το κουρδίζω κάθε μέρα τα τελευταία 4 χρόνια και δεν έχει κανένα πρόβλημα!!!!!!
Σε Κινέζικο ρολογάκι μπορεί να υπάρξει θέμα αλλά στο ρολόι του φόρουμ δεν νομίζω!!!!!!!!!

8)
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Φεβρουάριος 12, 2013, 02:23:41 μμ »
Έτσι καταρρίπτεται ο μύθος του πρώτου κουρδίσματος.

Σωστά, αλλά μετά θα πας να φορέσεις το επόμενο στο rotation, οπότε πάλι θα ρίξεις το πρώτο κούρδισμα σε αυτό, μετά το πρώτο κούρδισμα στο επόμενο και θα είσαι συνέχεια ατο κούρδισμα και η ζωή είναι ωραία  ;D :D ;D

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Φεβρουάριος 12, 2013, 02:36:14 μμ »

ρε φιλε κουρδισμα θα του ριχνουμε καθημερινα, οχι τιποτες αλλο  ;D
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Φεβρουάριος 12, 2013, 02:37:51 μμ »
Σωστά, αλλά μετά θα πας να φορέσεις το επόμενο στο rotation, οπότε πάλι θα ρίξεις το πρώτο κούρδισμα σε αυτό, μετά το πρώτο κούρδισμα στο επόμενο και θα είσαι συνέχεια ατο κούρδισμα και η ζωή είναι ωραία  ;D :D ;D

το κουρδισμα ειναι καλο πραμα. μην ακουτε τι λενε οι κακοι ακουρδιστοι ανθρωποι. οτι αξιζει θελει το κουρδισμα του για να στρωσει. μουσικα οργανα, ρολογια, γυναικες. αμα δεν κουρδιζονται σταθερα και σωστα αρχιζουν και χανουν  ;D
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Φεβρουάριος 12, 2013, 02:43:27 μμ »
το κουρδισμα ειναι καλο πραμα. μην ακουτε τι λενε οι κακοι ακουρδιστοι ανθρωποι. οτι αξιζει θελει το κουρδισμα του για να στρωσει. μουσικα οργανα, ρολογια, γυναικες. αμα δεν κουρδιζονται σταθερα και σωστα αρχιζουν και χανουν  ;D

Δεν είναι κακοί οι ακούρδιστοι άνθρωποι, τη βοήθειά μας χρειάζονται...

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Φεβρουάριος 12, 2013, 02:52:05 μμ »
Δεν είναι κακοί οι ακούρδιστοι άνθρωποι, τη βοήθειά μας χρειάζονται...

καθε αλλο φιλαρακι. υπαρχουμε για να τις κουρδιζουμε
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος Ioannis

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Φεβρουάριος 12, 2013, 03:44:30 μμ »

Σωστός!!!!!!!!!!
JLC Master Grande Ultra Thin, Zenith Pilot Big Date Special, Seiko Monster II

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Φεβρουάριος 12, 2013, 04:07:51 μμ »
[quote author=Mysths link=topic=16089.msg186608#msg186608 date=1360587816

@chris5

Κάποιο elprimero είναι μέσα στην ιδεατή κασετίνα μου και δεν είναι ρολόι που το συναντάς σε πολλούς καρπούς, αν και προτιμώ το 36000 vph και εκεί μάλλον ξεφεύγει το πράγμα. But, someday ...

[/quote]
Καταρχην ευγε αγορι μου που επελεξες GOLF αντι καποιο ιταλικο κουβαδακι,οποτε θα επιλεξεις ιταλικο ρολοι? ? ? :) :) :)
Οπως ειπαν τα φιλαρακια jim teo και andrey_ ουτε και εμενα με συναρπαζουν τα Panerai, αν ειχα αγορασει ολα τα αλλα ρολογια που ας πουμε εχω `ονειρο` να τα παρω,τοτε μονο θα επαιρνα και ενα Panerai.Με το δικο μου παντα γουστο θεωρω τα Panerai αδιαφορα ρολογια.Βεβαια οι αποψεις των φιλων που τους αρεσουν ειναι απολυτα σεβαστες. Oσον αφορα το 36000 vph,αυτο ειχα σκοπο να σου προτεινω αλλα σου προτεινα το captain γιατι ειναι 1000 ευρω φτηνοτερο.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Φεβρουάριος 12, 2013, 05:55:53 μμ »
off topic το στέλνω στους διαξιφισμούς.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 12, 2013, 06:11:49 μμ από Istar »
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Φεβρουάριος 12, 2013, 09:28:51 μμ »
[quote author=Mysths link=topic=16089.msg186608#msg186608 date=1360587816

@chris5

Κάποιο elprimero είναι μέσα στην ιδεατή κασετίνα μου και δεν είναι ρολόι που το συναντάς σε πολλούς καρπούς, αν και προτιμώ το 36000 vph και εκεί μάλλον ξεφεύγει το πράγμα. But, someday ...

Καταρχην ευγε αγορι μου που επελεξες GOLF αντι καποιο ιταλικο κουβαδακι,οποτε θα επιλεξεις ιταλικο ρολοι? ? ? :) :) :)
Οπως ειπαν τα φιλαρακια jim teo και andrey_ ουτε και εμενα με συναρπαζουν τα Panerai, αν ειχα αγορασει ολα τα αλλα ρολογια που ας πουμε εχω `ονειρο` να τα παρω,τοτε μονο θα επαιρνα και ενα Panerai.Με το δικο μου παντα γουστο θεωρω τα Panerai αδιαφορα ρολογια.Βεβαια οι αποψεις των φιλων που τους αρεσουν ειναι απολυτα σεβαστες. Oσον αφορα το 36000 vph,αυτο ειχα σκοπο να σου προτεινω αλλα σου προτεινα το captain γιατι ειναι 1000 ευρω φτηνοτερο.

Είμαι της αυτής ακριβώς απόψεως. Σαν ρολόγια δεν μου λένε και κάτι το ιδιαίτερο και δεν με εντυπωσιάζουν όταν τα βλέπω, σε χέρι δε συναδέλφου που βλέπω ένα (δεν ξέρω ποιο μοντέλο είναι) μου φαίνεται ογκώδες και άβολο, αλλά βέβαια αυτή είναι δική μου άποψη και τελικός κριτής είσαι εσύ και ο καρπός σου και μόνο.
Πάντως ότι και να επιλέξεις από την στιγμή που το επέλεξες εσύ, φαντάζομαι πως θα είναι η καλύτερη επιλογή.
Εγώ πάντως από το ενδεχόμενο να φοράς μόνιμα κουστούμι που διαφαίνεται στο μέλλον σου, θα έλεγα να κοίταζες ένα με σαφώς πιο dress καταβολές.
Και με ένα φθηνό δύτη, είσαι άρχοντας για όλες τις περιστάσεις.

Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Φεβρουάριος 13, 2013, 12:57:35 πμ »
το ενδεχόμενο να φοράς μόνιμα κουστούμι που διαφαίνεται στο μέλλον σου

"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"