Αποστολέας Θέμα: project απο κομμάτια στο ρολόι...  (Αναγνώστηκε 19594 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
Απ: Panerai project απο κομμάτια στο ρολόι...
« Απάντηση #20 στις: Μάιος 20, 2008, 03:33:00 μμ »
Σου εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρεις.
Εγώ αγόρασα το αντιστοιχο Dievas Kampfschwimmer όσο σου κόστισε εσένα η μηχανή! Και φοράνε την ίδια. Καταραμένη φτώχεια.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μάιος 20, 2008, 03:36:39 μμ »
πάντως να πούμε του στραβού το δίκιο: Αν πάρεις τα ίδια ακριβώς υλικά που χρησιμοποιεί ας πούμε ο Παρλιάρος για να φτιάξει μια lemon pie, θα μπορέσεις να τη φτιάξεις τελικά το ίδιο νόστιμη όσο ο ζαχαροπλάστης??
anyway το συγκεκριμένο Pam είναι άπαιχτο απλά...

Έχεις προσπαθήσει να φτιάξεις γλυκό του Παρλιάρου; Με τίποτα δε βγαίνει. Konakis για δώσε τα φώτα σου.

Πάντως αν πιάνουν τα χέρια του Νίκου και το αποτέλεσμα είναι ...μάτο, προβλέπω να έχει παραγγελίες!!!
Αντε γεια Πολυτεχνείο.

Φιλικά
Δημήτρης

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #22 στις: Μάιος 20, 2008, 04:17:31 μμ »
νομιζω αυτο που πειρες που το σκευτομουν και εγω εχει την 6497-1 αυτη που πειρα ειναι η 6497-2 με swan neck και panerai φινιρισμα για αυτο και η παραραπανω τιμη. τωρα για την επιτυχια δεν θελω να φανω αλαζονας αλα νομιζω το αποτελεσμα θα κανει πολα σαγονια να πεσουν σε κανα 15ημερο θα ξερουμε.οσο για τα γλυκα ειλικρινα δεν εχω ιδεα αλλα αν το βαλω στοχο θα τα κανω και αυτα
φιλικα
προσεχως κατσαρολακιας

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μάιος 20, 2008, 04:27:22 μμ »
νομιζω αυτο που πειρες που το σκευτομουν και εγω εχει την 6497-1 αυτη που πειρα ειναι η 6497-2 με swan neck και panerai φινιρισμα για αυτο και η παραραπανω τιμη. τωρα για την επιτυχια δεν θελω να φανω αλαζονας αλα νομιζω το αποτελεσμα θα κανει πολα σαγονια να πεσουν σε κανα 15ημερο θα ξερουμε.οσο για τα γλυκα ειλικρινα δεν εχω ιδεα αλλα αν το βαλω στοχο θα τα κανω και αυτα
φιλικα
προσεχως κατσαρολακιας

εαν γινει μια δουλεια με την συνεργασια και του φιλιου σου δεν βλεπω προβλημα.πρεπει να επικεντρωθει αλλου το ενδιαφερον.τι θελω να πω,εισαι ο μονος που ειχε αυτην την ιδεα η το know how οταν ο κοσμος ειναι γεματος απο παθιασμενους paneristi?σιγουρα οχι!αρα γιατι δεν ειναι μια συνηθης τακτικη αυτη?για πολλους λογους που θα εχουμε την ευκαιρεια να αναφερουμε!

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
« Απάντηση #24 στις: Μάιος 20, 2008, 04:30:27 μμ »
δηλαδή για να καταλάβουμε έχεις βρει όλα τα genuine/logo (Panerai) parts για να κατασκευάσεις από το 0 το PAM 249 ??? (μηχανή ολόιδια, case cover, panerai hesalite crystal, OP crown, OP lugs,  βάση μηχανής, OP dial, OP hands απλά δεν θα έχει κουτιά και χαρτιά???

Διότι για να είναι το PAM 249 πρέπει να είναι ίδιο με αυτό που θα σου φέρω να το συγκρίνουμε και να βγάλουμε φώτο και τα δύο από κοντά!!! ;)
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #25 στις: Μάιος 20, 2008, 04:34:59 μμ »
σε οτι αφορα την μηχανη τον dial και τα hands ειναι τα γνησια τωρα η κασα δεν ειναι αλλα το case back ειναι και γενικα διαφορα δεν θα δεις πουθενα για αυτο υπομονη μεχρι να εχω ολλα τα υλικα και να τα συναρμολογισω τωρα καθε συνγκριση δεκτη και επιβεβλημενη (και το κουτι του το βρηκα)

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Μάιος 20, 2008, 04:43:08 μμ »
άρα δεν θα είναι ίδιο, απλά κατασκευάζεις ένα ρολόι που μοιάζει με κάποιο άλλο...;)
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

warover

• Επισκέπτης
Απ: project απο κομμάτια στο ρολόι...
« Απάντηση #27 στις: Μάιος 20, 2008, 04:47:09 μμ »
μονο η κασα δεν ειναι official αν αυτο σε χαλαει τοσο πολυ ναι δεν ειναι αλλα εγω υποχωρο για -85% στην τιμη ολλα τα αλλα ειναι official

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Μάιος 20, 2008, 04:47:42 μμ »
το θέμα μεταφέρθηκε και μετονομάστηκε για να είμαστε σωστοί!

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #29 στις: Μάιος 20, 2008, 04:49:26 μμ »
marketer αχ θα με κανει να βρω και την κασα μονο και μονο για να μην εχει κανεισ να πει τπτ παντως και στην κασα εχει μπει το official crystal kai to case back

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Μάιος 20, 2008, 04:50:44 μμ »
η μηχανή έχει κατασκευαστεί από την Panerai και έχεις επίσημα χαρτιά να το αποδείξεις??? όπως και τα υπόλοιπα μέρει που αναφέρεις ότι είναι αυθεντικά Panerai???

Διότι χωρίς γραπτά πολλά μπορούν να ειπωθούν και να αντιγραφούν πολύ καλά σήμερα...

Γίνομαι απαιτητικός για να κάνουμε σωστή κουβέντα, όχι για να είμαι αντιδραστικός!

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #31 στις: Μάιος 20, 2008, 04:53:30 μμ »
μα φυσικα η μηχανη εχει ολλα τα χαρτια της .ολα τα αλλα μεροι δεν εχουν χαρτια αλλα κωδικους που πιστονουν την γνησιοτητα

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Μάιος 20, 2008, 04:55:36 μμ »
πολύ χαίρομαι! Μου προκαλεί μεγάλη περιέργεια...αναμένω νέα σου και ντοκουμέντα :)

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #33 στις: Μάιος 20, 2008, 05:00:21 μμ »
εδω που τα λεμε και εγω εχω ενθουσιαστει και περισοτερο απο οτι αν επερνα απευθειας ενα panerai ολλη αυτη η διαδικασια και η αισθηση του κερδους με αναστατονει. οπως με αγωνοια περιμενεται εσεις ετσι περιμενω και εγω τι να πω ειδομεν

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Μάιος 20, 2008, 05:57:15 μμ »
δηλ.αγόρασες από την επίσημη panerai ton μηχανισμό με τον αύξοντα αριθμό(αριθμός μηχανισμού) όπως τον έχει τεστάρει η πενεράι;οι δείκτες και το dial όπως και το γυαλί είναι επίσης αγορασμένοι από την ΕΠΙΣΗΜΗ Πανεράι δηλ. έχεις και τα τα ανίστοιχα ρεφεράνς τους;Ο μηχανισμός φέρει το panerai style:paneraipaneraipaneraipanerai  ή είναι με τα Geneva waves και είναι angled("γωνιασμένα")τα τελειώματα στις ανεξάρητες γέφυρες,όπως και στα διάφορα levers(μοχλοί)είναι φινιρισμένα "γυαλισμένα";Το πιάτο του μηχανισμού φέρει κομμάτια που είναι φινιρισμένα με cloud pattern (κυκλικό γυάλισμα) ενώ το αντίστοιχο power reserve είναι 56 ώρες;
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #35 στις: Μάιος 20, 2008, 06:25:38 μμ »
για την μηχανη ,hands και τον dial eimai 100% σιγουρος οτι ειναι απο την panerai μιας και τα περνω απο ενα φιλο ιδιοκτητη καταστηματος με ρολογια στην αμερικη τvra to krystalo ειναι θεμα αξιοπιστειας του πωλητη οταν παραλαβω θα παραθεσω τα σχετικα

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #36 στις: Μάιος 20, 2008, 06:29:10 μμ »
του λογου το αληθες ο φιλος ειχε και εχει ακομα και αυτη στα 275$ αν ενδιαφερεται κανεις

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #37 στις: Μάιος 20, 2008, 06:38:03 μμ »
Κοιτάτε επειδή εγώ ποιο πολύ κάνω την πλάκα μου με το συγκεκριμένο  “project” δεν πρόκειται να κάτσω και να  ψάξω τι είναι και τι δεν είναι αλλά  αν θέλει κάποιο  αξιόπιστο μέλος του forum  να το ψάξει σε βάθος μόλις το συναρμολογήσω και το χαρώ κάνα μήνα του το στέλνω να το ελέγξει και να πει την γνώμη του αλλά ελπίζω οι photo να πείσουν και τους πλέον δύσπιστους

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Μάιος 20, 2008, 07:24:29 μμ »
τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα το θεωρώ πολύ απίθανο η panerai να πουλάει ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ!Το πιο πιθανό είναι ή ο μηχανισμός είναι από κάποιο κατεστραμένο ρολόι της πανεράι ή από κάπου αλλού,έγω αυτό που σου εύχομαι είναι να πραγματοποιήσεις το project σου και πάνω από ΟΛΑ να ευχαριστηθείς την όλη διαδικασία!Καλή συνέχεια φιλαράκο
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Μάιος 20, 2008, 07:47:59 μμ »
Φίλε warover και εγώ είμαι μαζί σου και είτε είναι original μερικός, είτε είναι full original,
με αυτό το μικρό χρηματικό ποσό, καλά κάνεις και το χαίρεσαι !!!

Φιλικά Στέφανος.
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.