Αποστολέας Θέμα: Αγορα ρολογιου moonface  (Αναγνώστηκε 1908 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος superdoukas

• Just Registered
    • Προφίλ
Αγορα ρολογιου moonface
« στις: Ιανουάριος 28, 2013, 01:00:02 μμ »
http://sursna224.wordpress.com/2012/07/15/breytenbach-mens-bb44153ww-rg-automatic-moonphase-big-date-small-second-watch/
Θελω να αγορασω ενα ρολοι αυτοματο με ενδειξη των φασεων της σεληνης(moon face) σε κλασσικο σχεδιο και μπορω να διαθεσω περιπου 300 euros.θα ηθελα αν μπορειτε να μου προτεινετε καποιο.
Μου αρεσει αυτο που ειναι στο παραπανω site αλλα επειδη οι γνωσεις μου στο internet και στα αγγλικα ειναι περιορισμενες δεν μπορω να βρω απο που μπορω να το αγορασω και θα ηθελα την βοηθεια σας.
Ευχαριστω εκ των προτερων.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Αγορα ρολογιου moonface
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 28, 2013, 01:30:12 μμ »
Φοβάμαι ότι με αυτό το μπάτζετ σε αυτόματο με moonphase θα αναγκαστείς να πάρεις κάποιο με κινέζικη μηχανή με ότι κακό αυτό συνεπάγεται. Eλβετικό σε αυτά τα λεφτά δεν έχω κάποιο υπόψη μου.

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος The_Jackal

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 28, 2013, 02:18:08 μμ »

Αποσυνδεδεμένος superdoukas

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 28, 2013, 05:57:53 μμ »
Τα ΕΛΒΕΤΙΚΑ  MOONFACE απο ποσα euros αρχιζουν?Και κατι αλλο ακομη.Η γυναικα μου θελει να παρει το παρακατω HAMILTON θελει ομως υποχρεωτικα να εχει και χειροκινητο κουρδισμα.Ξερει κανενας αν εχει αυτο.
http://hamiltonwatch.com/en/ladies/khaki/aviation/officer-auto/H70365133

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 29, 2013, 09:59:42 πμ »
Έχει. Κουρδίζεται και χειροκίνητα από την κορώνα και αυτόματα όταν είναι φορεμένο, μέσω του ρότορα που έχει στο εσωτερικό του.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.