Αποστολέας Θέμα: Αφαίρεση extra κομματιών μπρασελέ σε Raymond Weil Tango  (Αναγνώστηκε 1658 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bskiad

• Just Registered
    • Προφίλ
Αφαίρεση extra κομματιών μπρασελέ σε Raymond Weil Tango
« στις: Ιανουάριος 13, 2013, 12:50:50 πμ »
Καλησπερα σε όλους και καλή χρονιά. Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φορούμ αλλα το έχω ξεκοκκαλίσει καθώτι λάτρης τη ωρολογοποιίας. Πήρα στην γυναίκα μου ενα Raymond Weil Tango two tone. Ξέρω οτι είναι αντρικό 39mm αλλα δεν της αρέσουν τα μικρά γυναικεία μεγέθη. Το πρόβλημα είναι οτι ενώ αφαιρέθηκαν και τα 3 κομμάτια μπρασελέ και απο τις δυο μεριές ακόμα της πέφτει λιγο μεγάλο μιας και έχει μικρό καρπό. Μπορεί και η ερώτηση που θα κάνω να είναι χαζή αλλα υπάρχει τρόπος να μικρύνει και άλλο?? Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν άλλα πυράκια για να αφαιρεθεί και άλλο κομμάτι. .Απο το μαγάζι που το αγόρασα είπαν θα μιλήσουν την Δευτέρα το πρωί με την αντιπροσωπεία να ρωτήσουν αλλα ειπα πριν να ρωτήσω εδώ. Στην πηγή!

Να είστε όλοι καλά!

Μπάμπης

Αποσυνδεδεμένος bskiad

• Just Registered
    • Προφίλ
Απ: Αφαίρεση extra κομματιών μπρασελέ σε Raymond Weil Tango
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 15, 2013, 06:03:47 μμ »
Κανείς παιδιά? Η επισημη απαντηση της αντιπροσωπείας ηταν οτι δεν γίνεται, ψάχνωντας ομως λιγο στο ιντερνετ βρηκα ανθρώπους που το εχουν κάνει έστω και σπάζοντας ένα κομμάτι μπρασελέ. Ξέρετε κανένα τεχνικό που θα μπορούσα να απευθηνθώ?

Αποσυνδεδεμένος Ioannis

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 16, 2013, 10:25:37 πμ »
Καλορίζικο!

Τεχνικό δεν ξέρω, αλλά υπάρχουν καταπληκτικά λουράκια!  ;)
JLC Master Grande Ultra Thin, Zenith Pilot Big Date Special, Seiko Monster II

Αποσυνδεδεμένος bskiad

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 16, 2013, 06:01:03 μμ »
Σε ευχαριστω παρα πολυ! Να εισαι καλά!