Αποστολέας Θέμα: αγορά rolex  (Αναγνώστηκε 17730 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ant2004

• Just Registered
    • Προφίλ
Απ: αγορά rolex
« Απάντηση #20 στις: Σεπτέμβριος 08, 2013, 02:10:01 πμ »
καλησπερα και σε σενα,
καλο θα ηταν να ξεκινησεις απο χαμηλα,ενα sub ειναι οτι πρεπει,απολαυσετο,παρε την οποια χαρα εχει να σου δωσει[και πιστεψε με εχει πολλα να σου δωσει]και μετα πας για πιο ψηλα.Φυσικα και δεν θα πληρωσεις 5500 για ενα R σειρα,ειναι υπερβολικα πολλα,καλη αναζητηση
Λαβαίνω σοβαρά υπόψιν την συμβουλή σου, μιας και έχουν καλή μεταπώληση για το μέλλον, αλλά με προβλημάτισε που έγραψες ότι είναι πολλά για την σειρά R. Τι ακριβώς είναι η σειρά R ; Και τι θα πρέπει να αναζητήσω στο sub; .........μάλλον με βλέπω να μην γλιτώνω την Αθήνα...

Αποσυνδεδεμένος alexfrag

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σεπτέμβριος 08, 2013, 05:43:06 πμ »
Λαβαίνω σοβαρά υπόψιν την συμβουλή σου, μιας και έχουν καλή μεταπώληση για το μέλλον, αλλά με προβλημάτισε που έγραψες ότι είναι πολλά για την σειρά R. Τι ακριβώς είναι η σειρά R ; Και τι θα πρέπει να αναζητήσω στο sub; .........μάλλον με βλέπω να μην γλιτώνω την Αθήνα...

Δες εδω:

http://www.watches.co.uk/information/rolex-serial-numbers/

Αποσυνδεδεμένος ant2004

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Σεπτέμβριος 08, 2013, 10:33:17 πμ »
Δες εδω:

http://www.watches.co.uk/information/rolex-serial-numbers/
Σε ευχαριστώ για το link!! Έκανα και μια μικρή έρευνα και το συμπέρασμα είναι πως σας παροδήγησα σχετικά με το serial.  Sε προηγούμενο post είχα γράψει to  εξής         .......R3212.
 Προφανώς και δεν είναι σειρά R( η σειρά R είναι έτους κατασκευής 1989!!!!) Το serial του συγκεκριμένου sub είναι 8ψήφιο  354R3212 ( πραγματικά είναι τα τελευταία 5 ψηφία, και τα 3 πρώτα ψηφία τυχαία, επιλογής δικής μου) απλώς δεν ήξερα αν έπρεπε να το παραθέσω πλήρες δημόσια.
Υποθέτω λοιπόν πως τα 5.500 παραμένει να είναι μια καλή τιμή;

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Σεπτέμβριος 08, 2013, 10:52:43 πμ »
Σε ευχαριστώ για το link!! Έκανα και μια μικρή έρευνα και το συμπέρασμα είναι πως σας παροδήγησα σχετικά με το serial.  Sε προηγούμενο post είχα γράψει to  εξής         .......R3212.
 Προφανώς και δεν είναι σειρά R( η σειρά R είναι έτους κατασκευής 1989!!!!) Το serial του συγκεκριμένου sub είναι 8ψήφιο  354R3212 ( πραγματικά είναι τα τελευταία 5 ψηφία, και τα 3 πρώτα ψηφία τυχαία, επιλογής δικής μου) απλώς δεν ήξερα αν έπρεπε να το παραθέσω πλήρες δημόσια.
Υποθέτω λοιπόν πως τα 5.500 παραμένει να είναι μια καλή τιμή;
Τελικα ποιο ειναι το s/n???????Μπορεις να αναφερεις τα 4 πρωτα?
με ενα ρολοι ξερεις παντα τι ωρα ειναι,με δυο δεν εισαι ποτε σιγουρος

Αποσυνδεδεμένος ant2004

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Σεπτέμβριος 08, 2013, 11:45:22 πμ »
Τελικα ποιο ειναι το s/n???????Μπορεις να αναφερεις τα 4 πρωτα?
Τελικά περισσότερο δεν θα μπορούσα να σας έχω μπερδέψει!!! :) 
Το πλήρες serial του είναι 287R3212

Αποσυνδεδεμένος ant2004

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Σεπτέμβριος 08, 2013, 11:58:15 πμ »
Ορίστε τότε:

Το παραπάνω είναι παράθεση από ένα post στο θέμα που αφορά την jlc ( τελείωσα και τις 57 σελίδες με posts!!! - τόσο διάβασμα ούτε όταν πείρα το μεταπτυχιακό μου!!

Πωλείται ακόμη;; Μοιάζει αρκετά με το sub και φαίνεται φοβερά καλή εναλλακτική πρόταση. Τι λέτε;

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Σεπτέμβριος 08, 2013, 12:11:25 μμ »

Το παραπάνω είναι παράθεση από ένα post στο θέμα που αφορά την jlc ( τελείωσα και τις 57 σελίδες με posts!!! - τόσο διάβασμα ούτε όταν πείρα το μεταπτυχιακό μου!!

Πωλείται ακόμη;; Μοιάζει αρκετά με το sub και φαίνεται φοβερά καλή εναλλακτική πρόταση. Τι λέτε;

Stick with Rolex......

Αποσυνδεδεμένος agelosSoul

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σεπτέμβριος 08, 2013, 12:19:22 μμ »
Δεν μου αρεσει μια φραση "Μοιάζει αρκετά με το sub" οτι εχει μαυρη στεφανη δεν ειναι sub!!!!!Αν οτι εχει μαυρη στεφανη το βλεπεις sub τοτε παρε το με κλειστα ματια και μην κοιτας τιποτα αλλο.

Αποσυνδεδεμένος ant2004

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Σεπτέμβριος 08, 2013, 01:16:13 μμ »
Δεν μου αρεσει μια φραση "Μοιάζει αρκετά με το sub" οτι εχει μαυρη στεφανη δεν ειναι sub!!!!!Αν οτι εχει μαυρη στεφανη το βλεπεις sub τοτε παρε το με κλειστα ματια και μην κοιτας τιποτα αλλο.
Τα λόγια σου έχουν μεγάλη δόση αλήθειας για την  μαύρη στεφάνη του, :) αλλά εννοούσα την φιλοσοφία του και την  απλότητα του..... μένω λοιπόν στο sub..

Αποσυνδεδεμένος Atomic

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Ιανουάριος 15, 2016, 08:00:04 μμ »
Ξεθάβω το θέμα να μην ανοίγω καινούριο καθώς ψάχνω ακριβώς την ίδια πληροφορία. Μαγαζί που να κάνει καμιά έκπτωση της προκοπής για two tone submariner με μετρητά (Κάπου 11.400 τιμή καταλόγου). Αν κάποιος γνωρίζει ας μου πει σε π.μ.

thanks