Αποστολέας Θέμα: OMEGA SPEEDMASTER ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ  (Αναγνώστηκε 11494 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος xaralampos

• 38mm case
    • Προφίλ
Απ: OMEGA SPEEDMASTER ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ
« Απάντηση #20 στις: Μάιος 17, 2008, 08:03:01 μμ »
Καπου αναφερεις οτι δεν το ζοριζεις στο κουρδισμα,εγω θα σου ελεγα πριν το στειλεις στους γιατρους να το κουρδισεις τερμα μεχρι που να μη στριβει αλλο η κορωνα.Μην ανυσυχεις δεν σπαει παρα μονο αν το ζορισεις με πενσα.

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #21 στις: Μάιος 17, 2008, 08:54:30 μμ »
Καπου αναφερεις οτι δεν το ζοριζεις στο κουρδισμα,εγω θα σου ελεγα πριν το στειλεις στους γιατρους να το κουρδισεις τερμα μεχρι που να μη στριβει αλλο η κορωνα.Μην ανυσυχεις δεν σπαει παρα μονο αν το ζορισεις με πενσα.
ποτε δεν σπαει η τελευταια "σπειρα" του ελατηριου δεν ειναι κολημενη για να την σπαει ποτε απο υπερβολικο κουρδισμα

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μάιος 17, 2008, 08:59:48 μμ »
στα αυτοματα δεν ειναι.στα κουρδιστα ηταν γιατι αλλιως θα γυριζε συνεχεια ετσι ωστε να μην φτανει το κουρδισμα οπως θες.

Αποσυνδεδεμένος paris

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μάιος 19, 2008, 11:04:47 πμ »
Περιμένω την εγγύηση για έξω. Τσεκάρω ανελλιπώς την κατάσταση. Θα σας έχω ενήμερους...

Αποσυνδεδεμένος Petros1

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μάιος 19, 2008, 12:48:04 μμ »
Παντως ρε παιδια ειναι απαράδεκτο να σκας τοσα λεφτα για ενα ρολοι και να αντιμετωπίζεις τέτοιυ ειδους προβλήματα...Δε δικαιολογείται,τι να λεμε τωρα...
Και βέβαια δεν είναι η μοναδικη περίπτωση που διαβάζω εδω μέσα,έχουν αναφερθει στο παρελθον παρόμοια προβλήματα κι απο ρολόγια άλλων εταιριών ίδιου,και μεγαλύτερου "κύρους"... :(

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Μάιος 19, 2008, 12:55:23 μμ »
ειναι μεσα στα ορια κατασκευαστικου λαθους ,εαν το ρολοι ειναι εξ αρχης προβληματικο ,περα απο αυτο ποτε δεν μπορουμε να ξερουμε,ακομα και ο ιδιος ο κατοχος εαν εκανε κατι ακουσια το οποιο ειχε ως αποτελεσμα την βλαβη του ρολογιου.σε αυτες τις δυσκολες καταστασεις η εγγυηση ειναι οτι καλυτερο.

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Μάιος 20, 2008, 02:13:39 μμ »
Παντως ρε παιδια ειναι απαράδεκτο να σκας τοσα λεφτα για ενα ρολοι και να αντιμετωπίζεις τέτοιυ ειδους προβλήματα...Δε δικαιολογείται,τι να λεμε τωρα...
Και βέβαια δεν είναι η μοναδικη περίπτωση που διαβάζω εδω μέσα,έχουν αναφερθει στο παρελθον παρόμοια προβλήματα κι απο ρολόγια άλλων εταιριών ίδιου,και μεγαλύτερου "κύρους"... :(

Εχει ξαναειπωθει και παλιοτερα οτι αλλο η ποιοτητα και η πολυτελεια κι αλλο η αξιοπιστια...τωρα αν τυχει και συμβαδιζουν,αυτο ειναι το ιδανικο.Το οτι σκας χοντρα λεφτα για ενα Ω δε σημαινει οτι εξασφαλιζεις απαραιτητα καλυτερη αξιοπιστια απο ενα φθηνο Casio,περαν τουτου ομως δεν υπαρχει καμμια συγκριση μεταξυ τους.
Νομιζω οτι δεν ειναι πολλα τα προβληματα που εχουν αναφερθει τουλαχιστον εδω μεσα,και τα περισσοτερα εχουν λυθει στα πλαισια της εγγυησης. ;)

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Μάιος 20, 2008, 02:15:25 μμ »
Εχει ξαναειπωθει και παλιοτερα οτι αλλο η ποιοτητα και η πολυτελεια κι αλλο η αξιοπιστια...τωρα αν τυχει και συμβαδιζουν,αυτο ειναι το ιδανικο.Το οτι σκας χοντρα λεφτα για ενα Ω δε σημαινει οτι εξασφαλιζεις απαραιτητα καλυτερη αξιοπιστια απο ενα φθηνο Casio,περαν τουτου ομως δεν υπαρχει καμμια συγκριση μεταξυ τους.
Νομιζω οτι δεν ειναι πολλα τα προβληματα που εχουν αναφερθει τουλαχιστον εδω μεσα,και τα περισσοτερα εχουν λυθει στα πλαισια της εγγυησης. ;)
=D>

Αποσυνδεδεμένος anastasios101

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Μάιος 20, 2008, 05:10:50 μμ »
σοφές οι κουβέντες του eisenberg!!!
(αυτός είναι και ένας από τους λόγος που πάντα τα seiko και τα citizen όσο και αν τα υποτιμούν κάποιοι εμένα πάντα μου ενέπνεαν εμπιστοσύνη και δε παραβλέπω ποτέ να κοιτάζω τα μοντέλα τους κι ας μου αρέσουν και πολύ ακριβότερα και μουράτα ρολόγια)

φίλε πάρη
παρόμοια απογοήτευση είχε και ο γαμπρός μου με το δικό του omega...αλλά τώρα όλα καλά...μην ανησυχείς

ελπίζω να στο φτιάξουν το γρηγορότερο πάλι τζι τζι και να το χαρείς όπως πρέπει!
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 20, 2008, 05:19:50 μμ από anastasios101 »

Αποσυνδεδεμένος TATAR

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Μάιος 21, 2008, 08:46:00 πμ »

κατευθείαν στην Ελβετία , min blekeis me tous asxetoys edw

Σαν κάτοχος του moonwatch το οποίο κάποια στιγμή λογικά θα απαιτήσει σερβις, ενοείς ότι θα πρέπει να το στείλω ΕΛΒΕΤΙΑ?
Θεωρείτε ότι Αθήνα δεν θα μπορέσουν να κάνουν σωστή και υπεύθυνη εργασία?

Αποσυνδεδεμένος paris

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Μάιος 21, 2008, 09:33:54 πμ »
Παιδιά,
μηδενός εξαιρουμένου, και εδώ στο forum και με άλλο κόσμο που έχω μιλήσει, παντού η ίδια απάντηση. Μόνο στην Ελβετία. Ο πατέρας μου από το 68 είχε ένα Constelation της Ο. Κάποια στιγμή χάλασε, διότι εκείνα τα χρόνια κανείς δεν τον είχε πληροφορήσει τον άνθρωπο ότι χρειάζονται τα ρολόγια service. Φυσικά το ανοίξανε οι γνωστοί προς τους παλαιότερους τότε ωρολογάδες....με τα γνωστά αποτελέσματα. Κλαψ. Και φυσικά και στην εδώ αντιπροσωπεία το έστειλε (το έστειλα παιδί μου στην Αθήνα). Θέλω να το βρω. Κάπου θαμμένο μέσα στο σπίτι του το έχει και να το στείλω Ελβετία.

Αποσυνδεδεμένος paris

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Μάιος 28, 2008, 11:44:27 μμ »
Λοιπόν...έχουμε και λέμε. Έρχεται άτομο από U.S., παίρνει το ρολόι και το δίνει πίσω στην εταιρεία, όπου μάλλον θα μου δώσουνε.......καινούργιο!!!!!!!!! (απ' ότι μου είπε). Πουθενά αυτά στην Ελλάδα μας. Πληροφοριακά, τρεις-τέσσερις μέρες μου έκανε τα σταματήματα. Τώρα δουλεύει....ρολόι. Τι να πω.... Άν είναι να μου δώσουνε καινούργιο, γιατί όχι?
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 28, 2008, 11:50:37 μμ από paris »

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Μάιος 28, 2008, 11:50:40 μμ »
μην το λες,καλο αυτο που σου προτειναν,ευγε!
αναμενουμε νεοτερα!