Αποστολέας Θέμα: PERRELET  (Αναγνώστηκε 16188 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Witten

• Just Registered
    • Προφίλ
PERRELET
« στις: Μάιος 13, 2008, 11:31:49 μμ »
Οτι αφορα την εταιρια.

warover

• Επισκέπτης
Απ: PERRELET
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 13, 2008, 11:56:18 μμ »
το μονο που ξερω ειναι οτι εχει μερικα πολυ ωραια ρολογια κυριος λογο πολυπλοκοτητας των ενδιξεων.Για την ιστορια η εταιρεια δημιουργηθηκε το 1777 και ανακαληψε την αυτοματη μηχανη

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 14, 2008, 12:11:00 πμ »

Αποσυνδεδεμένος azaas

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 14, 2008, 09:18:47 πμ »
Καλή εταιρία!!!
you cannot kill what you did not create

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 14, 2008, 12:23:12 μμ »
το μονο που ξερω ειναι οτι εχει μερικα πολυ ωραια ρολογια κυριος λογο πολυπλοκοτητας των ενδιξεων.Για την ιστορια η εταιρεια δημιουργηθηκε το 1777 και ανακαληψε την αυτοματη μηχανη

Για την ακρίβεια το εφηύρε.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 14, 2008, 02:31:00 μμ »
Αναμικτα συναισθηματα.Οταν πριν λιγο καιρο ηλθε και επισημα Ελλαδα η μαρκα,ειχα παει και τα χα δει απο κοντα,ειχα δοκιμασει τα περισσοτερα.
Ο πωλητης  ελεγε οτι αυτη η cal. με την πατεντα DoubleRotor(ενας δευτερος ροτορας σε συνδεση με τον κανονικο ορατος απ το καντραν) ειναι inhouse.Ειναι μια 2892 τροποποιημενη και καλοφινιρισμενη ομως για τα λεφτα,και η μονη χρησιμοτητα που μπορω να βρω στο 2ο ροτορα,ειναι οτι ελεγχεις κατα ποσο ο βασικος γυριζει,δε συνισφερει δηλ. τιποτα στο κουρδισμα=εφε με λιγα λογια...
Παντως γενικα εχει υψηλη ποιοτητα,λογικες τιμες συγκριτικα,και καποια ομορφα κλασσικα κομματια,διοτι αυτα με το τιτανιο δε μου πολυαρεσανε... 8)

Αποσυνδεδεμένος skydives13

• 44mm case
  • Είμαι χαρούμενος! - Γιώργος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 29, 2011, 10:30:07 μμ »
Οι τελευταίες σειρές ρολογιών της έχουν μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως. Η εταιρία έχει απλά τεράστια ιστορία και μάλιστα είναι από τις κορυφαίες στον κόσμο. Αντικειμενικά ανταγωνίζεται σε ποιότητα ακόμα και Hublot η Zenith όσο και να μη θελουνε να το πιστέψουν μερικοί.  ;)
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Αποσυνδεδεμένος THODORAS

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 30, 2011, 12:44:47 πμ »
πιστευω τρελη εφευρεση ετσι?και μερικοι δε τη ξερουν καν...τι σου ειναι το marketing  και η προωθηση...
αλλες εταιριες χωρις να εχουν προσφερει και τιποτα ουσιωδη ειναι στη κορυφη των πωλησεων.εννοω απο μια ετα τροποποιημενη
μεχρι ενα απλο in hoyse μηχανισμο...
η παραδειγμα ο αλλος παει και δινει 20 χιλιαρικα να μου παρει ενα χρυσο daytona ενω καλλιστα θα μπορουσε να παρει με αυτα τα χρηματα για
παραδειγμα ενα τρομερο,απολυτο BREGUET...τι να πεις..οπως το δει κανεις...

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 30, 2011, 01:41:02 πμ »
Η σημερινή εταιρεία πάντως απέχει πολύ από τον θρύλο του παρελθόντος ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 30, 2011, 01:44:27 πμ »
Ακριβώς. Δεν έχει καμία σχέση η εταιρεία Perrelet, απο τον ίδιο τον Perrelet.  ;)

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 30, 2011, 09:51:39 πμ »
Ακριβώς διαφέρει. Γιατι δεν πουλάει ως όνομα όπως άλλες μάρκες ρολογιών. "Ωωωω αφού είναι omega θα το πάρω" και τέτοιες ιστορίες. Ευτυχώς!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 30, 2011, 11:54:46 πμ »
Μα πως δεν πουλάει ως όνομα? Όλοι πριν αναφερθήκαμε στην ιστορία της. Χωρίς αυτη δεν θα αναφερόμασταν καν στη νέα Perrelet, γιατί δεν έχει κάτι ιδιαίτερο να επιδείξει, πέρα ίσως από τα Tourbine ως σχέδιο και μόνο ;) Tα ρολόγια της είναι ποιοτικά μεν, αλλά ανταγωνιστικά της Omega και πολύ περισσότερο της Ζenith???

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 30, 2011, 01:21:21 μμ »
Κι εγώ ήμουν μεγάλος fan του Tourbine Γιώργο, αλλα μόλις έμαθα ότι η σημερινή Perrelet είναι καθαρά και μόνο μια εταιρία tribute για τον Perrelet, τότε άλλαξα άποψη. ;) Το Tourbine βέβαια ακόμα μ'αρέσει, αλλα αυτό είναι άλλο θέμα. ;D

Αποσυνδεδεμένος xartogiakas

• 48mm case
  • Ο χρόνος δε νικιέται, μόνο μετριέται!
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Νοέμβριος 30, 2011, 02:38:11 μμ »
Φεγγαρι που δεν μεγαλωνει...μικραινει!
Αυτο συνεβη με την εν λογω εταιρια και δεν ειναι η εξαιρεση δυστυχως.
''Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.''...Blackbird.

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Νοέμβριος 30, 2011, 05:07:40 μμ »
Το σχόλιο που έκανα για την ποιότητα της εταιρίας πάντως δεν είναι μόνο προσωπικό αλλά έχει διατυπωθεί από πολλούς, παγκοσμίως. Αλλά από ότι φαίνεται στην ελλαδα υπάρχει προκατάληψη και αδικαιολογητη υποβάθμιση για τη συγκεκριμένη εταιρία οπότε δε θα προσπαθήσω να σας πείσω!

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Νοέμβριος 30, 2011, 05:33:30 μμ »
Το σχόλιο που έκανα για την ποιότητα της εταιρίας πάντως δεν είναι μόνο προσωπικό αλλά έχει διατυπωθεί από πολλούς, παγκοσμίως. Αλλά από ότι φαίνεται στην ελλαδα υπάρχει προκατάληψη και αδικαιολογητη υποβάθμιση για τη συγκεκριμένη εταιρία οπότε δε θα προσπαθήσω να σας πείσω!
Μήπως μπερδεύεις την Perrelet με τη Breguet? Γιατί αν θές να πείς για τη Breguet, τότε ναί συμφωνώ ότι είναι απο τις top 10 του watchmaking. ;)

Εξ'άλλου σκέψου και το εξής: Το Tourbine κάνει γύρω στα 4 με 5 χιλιάρικα το πολύ. Αν πραγματικά άξιζε η εταιρία και βρισκόταν στο επίπεδο Breguet, Gigard Perregaux...,δε θα μιλάγαμε για 4 χιλιάδες, αλλα για δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Ξέρεις καμία εταιρία σα τις: Breguet, Piaget, Girard Perregaux,που  το φθηνότερό τους ρολόι να κοστίζει 4.000? Αν ήταν έτσι, να σαι σίγουρος ότι σήμερα θα φόραγα Perrelet! :D ;)

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Νοέμβριος 30, 2011, 05:40:20 μμ »
Κωστα, ισως στην τελικη ειναι υποκειμενικο, αλλα αν η αξια πηγαινε με την τιμη, τοτε Richard Mille,Patek και καποιες αλλες θα ηταν οι κορυφαιες και οι υπολοιπες οπως Zenith που ειναι φθηνοτερες, συγκριτικα παντα, θα υστερουσαν...

Αποσυνδεδεμένος pancho

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Νοέμβριος 30, 2011, 06:47:20 μμ »
Ακριβώς. Δεν έχει καμία σχέση η εταιρεία Perrelet, απο τον ίδιο τον Perrelet.  ;)

Κι εγώ ήμουν μεγάλος fan του Tourbine Γιώργο, αλλα μόλις έμαθα ότι η σημερινή Perrelet είναι καθαρά και μόνο μια εταιρία tribute για τον Perrelet, τότε άλλαξα άποψη. ;) Το Tourbine βέβαια ακόμα μ'αρέσει, αλλα αυτό είναι άλλο θέμα. ;D

Γνωρίζετε να έχει συμβεί κάτι όσον αφορά στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της εταιρείας και γι'αυτό αναφέρεστε στο ότι δεν έχει καμία σχέση με τον ιδρυτή ?
Τι συνέβη και έχει χάσει την αίγλη της ?

Ήμουν πολύ κοντά στην αγορά ενός turbine και με ενδιαφέρει το θέμα...
....and after the first GP win over Alfa Romeos Alfettas, Enzo Ferrari cried out: " I’ve killed my mother"....

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Νοέμβριος 30, 2011, 08:46:36 μμ »
Σεβασμος κυριοι,ακομα και εαν σημερα μια τετοια εταιρεια εχασε μερος απο την αιγλη της απλα σκεφτειτε οτι αλλες πολλες εχουν ηδη κλεισει.Προσωπικα την λατρευω,ειδικα για τους σκελετωμενους της χρονογραφους.
με ενα ρολοι ξερεις παντα τι ωρα ειναι,με δυο δεν εισαι ποτε σιγουρος

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Νοέμβριος 30, 2011, 08:52:24 μμ »
Εχω ασχοληθεί πολύ με τη συγκεκριμένη σειρά, εχω ρωτήσει επαγγελματίες με μεράκι και γνώσεις για τα perrelet. Μάλιστα τα turbine, μοναδικα, value for money, αποδείχτηκαν πολύ μεγαλη επιτυχία για την perrelet παγκοσμίως...respect!