0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα ποστ κατα την αποψη μου ειναι αχρηστος περιορισμος. Ενα χρονικο διαστημα πχ 3 μηνων ειναι πιο λογικο, σε συνδυασμο με μερικα ποστ ουσιας, για να μην μπω καινουριο θεμα..
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε. Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.
αρχισαμε και τα πμ τωρα
Σιγα μην τ´ αρχίσαμε τωρα Στρατο!!
Να γίνουν 100 ποστ και ένας χρόνος από την εγγραφή. Sent from Linux smartphone
Συγγνώμη αλλά δεν τα πιστεύω αυτά που διαβάζω παραπάνω και αφορούν στο πρόσωπό μου.Έχετε σκεφτεί μήπως αυτός στον οποίον αναφέρεστε χλευαστικά μπορεί να μην είναι αυτό που περιγράφετε? Δείχνετε πολύ σίγουροι ότι εντοπίσατε το τρολλ κλπ.Επειδή δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία θα παρακαλούσα να μιλήσω τηλεφωνικά με κάποιον admin.
Ο λόγος που το παρεξηγησα είναι ότι τα χλευαστικα μηνύματα ξεκινούν αμέσως μετά το δικό μου ποστ και χωρις να μεσολαβησει κάτι άλλο. Λογικό δεν είναι να θεωρησω ότι είναι σε συνέχεια του δικού μου μηνύματος? Sent from my LG-D855 using Tapatalk
απλα να θυμηθω μετα να απενεργοποιησω τις ειδοποιησεις νεων μηνυματων σε αυτο το thread, οπως επισης και να μην το ξανανοιξω να το διαβασω :-p
Sorry guys, mea culpa Sent from my LG-D855 using Tapatalk