Αποστολέας Θέμα: Αγορά απο Internet..ΣΟΣ..  (Αναγνώστηκε 2360 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nikos_1981

• 34mm case
    • Προφίλ
Αγορά απο Internet..ΣΟΣ..
« στις: Δεκέμβριος 13, 2012, 09:51:52 μμ »
Καλησπέρα σας..Τρίτη βράδυ αγοράζω 1 ρολοϊ από creationwatches και 1 από mywatcheshub (από εκεί ήταν η δεύτερη αγορά μετά το monster οπότε όλα οκ) που προορίζονται για δωράκια εν' όψη εορτών..αφού περιεργάστηκα λίγο το creation να δώ αν χρειάζεται να κάνω λογαριασμό κτλ προχώρησα τελικά στην αγορά..έγραψα τα στοιχεία μου και αφού επέλεξα πληρωμή μέσω paypal με προώθησε στην ιστοσελίδα όπου και πλήρωσα κανονικά. Μπήκα στο mail μου είδα ότι είχαν έρθει 2 μηνύματα για την ολοκλήρωση της παραγγελίας - πληρωμής. Όλα καλά μέχρι εδώ. Χτες δεν ήμουν σπίτι και γύρισα αργά όπου ελέγχοντας πάλι τα mail είδα ένα μήνυμα από τον Raul ότι τα αρχεία του έδειχναν ότι προσπάθησα να παραγγείλω και τελικά δεν τα κατάφερα και με ρωτούσε αν μπορούσε να βοηθήσει κάπως. Του απάντησα ότι έκανα κάποιες δοκιμές και τελικά έχω ολοκληρώσει την αγορά μου για το ρολόι που ήθελα. Σήμερα που ξαναείδα όλα τα μηνύματα λίγο πιο λεπτομερέστατα διέκρινα τα παρακάτω:
α. Στο μήνυμα της απόδειξης πληρωμής δεν αναγράφεται πουθενά η διεύθυνση αποστολής μου (σε αντίθεση με άλλες αγορές μου πχ απο το mywatcheshub)
β. Ώς εμπορική επιχείρηση αναγράφεται η επωνυμία REDSOL PTE LTD με email επικοινωνίας cs@redsolpl.com. Όσοι έχετε αγοράσει από το Raul θυμάστε αν αυτοί είναι όντως η επωνυμία?
γ. Στο email επιβεβαίωσης παραγγελίας από το creationwatches που μου ήρθε όταν πλήρωσα δεν αναγράφεται ο αριθμός παραγγελίας αλλά στη θέση του έχει 0 με αποτέλεσμα να μην μπορώ μέσω του site να ελέγξω σε ποιά κατάσταση βρίσκεται.
Του έχω στείλει πριν λίγες ώρες μήνυμα για να μου πεί αν όλα είναι εντάξει αλλά επειδή δεν θα πάρω απάντηση μέχρι αύριο και με έχει φάει λίγο η αγωνία είπα να το μοιραστώ μαζί σας μπάς και με καθησυχάσετε - συμβουλέψετε. Υπάρχει περίπτωση να παίζει κάτι (ιός κτλ) και να πλήρωσα αλλού αντί για το ρολόι?
Συγνώμη για το μακροσκελέστατο μήνυμα..Επίσης αν δεν ταιριάζει στην κατηγορία που το έβαλα μετακινήστε το. Ευχαριστώ πολύ..

jim teo

• Επισκέπτης
Απ: Αγορά απο Internet..ΣΟΣ..
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 13, 2012, 09:58:59 μμ »
Μην ανησυχείς για τίποτα.Πιο αξιόπιστο πωλητή,αποκλείεται να βρεις.
Αυτή είναι η επωνυμία της επιχείρησης.
Χαλάρωσε και περίμενε να σου έρθει.

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 13, 2012, 10:16:57 μμ »
Δεν ανησυχώ καθόλου για τον πωλητή και την επιχείρηση. Απλά μήπως έγινε κάτι στο σύστημα την ώρα της πληρωμής από ξένους παράγοντες και αντί για τον Raul τα λεφτά ταξιδέψανε για αλλού..τεσπα θα περιμένω την απάντηση του και ελπίζω όλα να είναι οκ..

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 13, 2012, 10:55:12 μμ »
Και λαθος να εκανες μπορεις να αντιστρεψεις την πληρωμη σου,να την ακυρωσεις,μεσω paypal φυσικα
με ενα ρολοι ξερεις παντα τι ωρα ειναι,με δυο δεν εισαι ποτε σιγουρος

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 14, 2012, 10:23:24 πμ »
Το paypal είναι ο πιο ασφαλής τρόπος πληρωμής. Τόσα χρόνια στα ίντερνετς  ;D δεν έχω ακούσει ιό που να σε κάνει redirect και να σε στέλνει να πληρώσεις σε άλλη paypal address. Μια χαρά θα είσαι, περίμενε τον Raul να επικοινωνήσει μαζί σου.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS31

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 14, 2012, 10:51:34 πμ »
Επαυξάνω για paypal μια φορα μου έτυχε να αγορασω μέσω paypal απο απατεωνα και αφου έκενα  claim μετά από 15 ημέρες μου επεστράφησαν τα χρήματά μου μέχρι cent.

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 14, 2012, 11:05:56 πμ »
Η REDSOL PTE LTD είναι ΟΚ. Κανένα πρόβλημα, έχω ψωνίσει κι εγώ από αυτόν.

Κ.
This post contains 100% recycled electrons

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 14, 2012, 11:03:21 μμ »
Τελικά όλα οκ..μου έστειλε μήνυμα ότι είχε πρόβλημα το σύστημα του και δεν μπορούσε να κάνει επιβεβαίωση παραγγελίας κάτι που τελικά έγινε σήμερα..Το μόνο κακό ότι με πήγε πίσω 3 μέρες που σημαίνει ότι θα τα στείλει από βδομάδα και δεν βλέπω να τα παίρνω πριν το νεο έτος..τεσπα μικρό το κακό.. ;D