Αποστολέας Θέμα: Ο INDY δαγκώνει...  (Αναγνώστηκε 12333 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος time_ keeper

• 40mm case
    • Προφίλ
Απ: Ο INDY δαγκώνει...
« Απάντηση #20 στις: Δεκέμβριος 14, 2012, 12:01:21 πμ »

Παράθεση από: time_ keeper στις Σήμερα στις 12:43:25 πμ
:dielaughing: :dielaughing:

θα μπει ο ανθρωπος με τα χιλια προσωπα και θα πλειοψηφισει υπερ της ανωνυμιας

και θα μας πετάξει και έξω για να μην χαλάσουμε το φόρουμ και επειδή μας βαρέθηκε!!!

:dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

Αποσυνδεδεμένος Stamos

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Δεκέμβριος 14, 2012, 12:08:08 πμ »

και θα μας πετάξει και έξω για να μην χαλάσουμε το φόρουμ και επειδή μας βαρέθηκε!!!

:dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

:dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:  :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

Κλαίω......

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Δεκέμβριος 14, 2012, 11:25:38 πμ »
Επειδή κάποια μέλη μου ζήτησαν με πμ να μείνει ανοιχτό το θέμα για τον indy και επειδή αυτοί δεν φταίνε που το θέμα εκτράπη, διέγραψα τα off topic μηνύματα και ξεκλείδωσα το θέμα.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 14, 2012, 11:45:19 πμ από koubilaihan »
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Δεκέμβριος 14, 2012, 11:53:54 πμ »
Πολύ σωστά έπραξες Θοδωρή. Το θέμα των πειρατών και των troll πρέπει να μένει πάντα ανοικτό.
θα ήθελα επίσης να προσθέσω ότι ο μόνος τρόπος να περιφρουρήσουμε την τιμή του forum και της κοινότητας είναι να είμαστε όσοι περισσότερο γίνεται ενεργοί με την παρουσία μας εδώ και στα fora του εξωτερικού. Να ξέρουν άνθρωποι σαν τον oceandate ότι πουθενά δεν πρέπει να μένουν ανενόχλητοι.

Κ.
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος Chris_Superocean

• Tourbillion
  • B R E I T L I N G
    • Προφίλ
Απ: Ο INDY δαγκώνει... (ΠΟΤ ΠΟΥΡΙ)
« Απάντηση #24 στις: Δεκέμβριος 14, 2012, 02:45:59 μμ »
Ένα Ποτ Πουρι του φίλου μας

Φιλοι μου ειμαι καινουριο μελος του forum και αφου διαβασα μπλα μπλα μπλα μπλα θελω την βοηθεια σας γιατι σκοπευω να αγορασω μπλα μπλα μπλα μπλα το εψαξα και φαινεται ενταξει για αγορα με pay-pal μπλα μπλα μπλα σε πολλα εχουν τις ιδιες τιμες.
Ξερει κανεις τιποτα παραπανω για αυτα καθως και αν μπορω να βρω ενα γιατι απο οτι ειδα ειναι εκτος παραγωγης μπλα μπλα μπλα ξερει κανεις ειναι με επαναφορτιζομενη μπαταρια μπλα μπλα μπλα.....
ευχαριστω πολυ!μετα απο πολυ ψαξιμο και μελετη τιμων το παρηγγειλα μπλα μπλα μπλα το μαγαζι σουπερ επαγγελματικο...το στειλανε την ιδια μερα μπλα μπλα μπλα ο γερμανος νομιζει οτι θα τον παρακαλαμε μπλα μπλα μπλα............
Τελικα πηρα αυτο

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 14, 2012, 03:04:21 μμ από Chris_Superocean »
Δεν ήταν κακός ο λύκος, η γιαγιά είχε αυθαίρετο.

Αποσυνδεδεμένος time_ keeper

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Δεκέμβριος 14, 2012, 05:29:05 μμ »
χαχαχαχαχα

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Δεκέμβριος 14, 2012, 05:32:46 μμ »
πολυ ομορφο ρολοι και με αυτα που προσφερει πραγματικη ευκαιρια. απορω γιατι κανεις να παρει ενα Ω, ενα Rolex κλπ και να το χρυσοπληρωσει οταν υπαρχει ενα τοσο ομορφο και ποιοτικο και φτηνο ρολοι σαν το scoobydoo
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Δεκέμβριος 14, 2012, 05:39:50 μμ »

Φιλοι μου ειμαι καινουριο μελος του forum και αφου διαβασα μπλα μπλα μπλα μπλα θελω την βοηθεια σας γιατι σκοπευω να αγορασω μπλα μπλα μπλα μπλα το εψαξα και φαινεται ενταξει για αγορα με pay-pal μπλα μπλα μπλα σε πολλα εχουν τις ιδιες τιμες.
Ξερει κανεις τιποτα παραπανω για αυτα καθως και αν μπορω να βρω ενα γιατι απο οτι ειδα ειναι εκτος παραγωγης μπλα μπλα μπλα ξερει κανεις ειναι με επαναφορτιζομενη μπαταρια μπλα μπλα μπλα.....
ευχαριστω πολυ!μετα απο πολυ ψαξιμο και μελετη τιμων το παρηγγειλα μπλα μπλα μπλα το μαγαζι σουπερ επαγγελματικο...το στειλανε την ιδια μερα μπλα μπλα μπλα ο γερμανος νομιζει οτι θα τον παρακαλαμε μπλα μπλα μπλα............
Τελικα πηρα αυτο

:dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:
Χριστάρα έγραψες!!!

Υ.γ. : Βέβαια απ'ότι βλέπω οι ίδιοι και οι ίδιοι συνεχίζουν να χαλάνε το φόρουμ, σας βαρέθηκα, πάω να αλλάξω nickname.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Δεκέμβριος 14, 2012, 05:54:34 μμ »
βασικα ολοι πρεπει να αλλαξουμε νικνειμ τιμης ενεκεν στον indy

εγω να το κανω indy_karteo εσυ indy_nicolasg κοκ

δοξα και τιμη
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος Stamos

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Δεκέμβριος 14, 2012, 09:21:27 μμ »

Τελικα πηρα αυτο

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!
Και μην ξεχνιόμαστε:
"Έχω ένα ξάδερφο-μπατζανάκη-κουμπάρο-μπλα μπλα μπλα  που έχει ένα ρέπλικα Ρόλεξ-Ομέγκα-μπλα μπλα μπλα και είναι ίδιο με το πραγματικό!
Μιλάμε ούτε ο ίδιος ο Hans Wilsdorf, θεός σχωρέστον  δεν θα καταλαβαίνε τη διαφορά!
Τελικά αξίζουν τα λεφτά τους τα Ρόλεξ-Ομέγκα-μπλα μπλα μπλα?"
 ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 14, 2012, 09:27:16 μμ από Stamos »

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Δεκέμβριος 14, 2012, 11:15:30 μμ »
Τα Invicta ξέχασες Χρηστάρα!!! ;D ;D ;D :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος jamesbeam

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Δεκέμβριος 15, 2012, 12:16:51 μμ »
Το βρισκω πολυ απογοητευτικο που χωρις στοιχεια με κατηγορησατε οτι ειμαι αυτος που λετε.
Προφανως σας εχει γινει εφιαλτης.
Τα στοιχεια μου ειναι στην διαθεση των συντονιστων για ταυτοποιηση .
Με ξερουν και καποια μελη οπως ο seamasterchrono και ο konstantine.
Μπορειτε να ρωτησετε και να μαθετε αν ειμαι απατεωνακος.
Κριμα..

Γιωργος

seamasterchrono

• Επισκέπτης
Re: Ο INDY δαγκώνει...
« Απάντηση #32 στις: Δεκέμβριος 15, 2012, 12:26:03 μμ »
ΠΑΙΔΙΑ Ο jamesbeam ειναι αξιοπιστος. Ειναι μελος και σε αλλα Ελληνικα  ωρολογοφορουμς. Εχω κανει deal και τον εχω συνσντησει κατιδιαν.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος jamesbeam

• 42mm case
    • Προφίλ
Απ: Re: Ο INDY δαγκώνει...
« Απάντηση #33 στις: Δεκέμβριος 15, 2012, 12:31:23 μμ »
ΠΑΙΔΙΑ Ο jamesbeam ειναι αξιοπιστος. Ειναι μελος και σε αλλα Ελληνικα  ωρολογοφορουμς. Εχω κανει deal και τον εχω συνσντησει κατιδιαν.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Σε ευχαριστω!

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Δεκέμβριος 15, 2012, 01:03:23 μμ »
Σαν κάπως μεσήλιξ που είμαι, και σαν άνθρωπος που του αρέσει ο σκεπτικισμός και όχι η εμπάθεια ή ο παρορμητισμός στην κοινωνική συμπεριφορά, θα δώσω μιά παρατήρηση/συμβουλίτσα που ίσως έχει αξία:

Να πάψετε να ασχολείσθε με τον Indy, κι όποιον Indy... Σε μιά κοινωνία, μικρή ή μεγάλη, που προσπαθεί να σταθεί σε κάποιο ύψος κουλτούρας και να βελτιώνει τα πολιτισμικά και πολιτιστικά της στοιχεία, ο άνθρωπος που είναι μ@...κ@ς, ή ψάχνει να εκτονώσει τα συμπλέγματά του, είναι φύσει-θέσει-δυνάμει ΑΥΤΟΕΞΟΡΙΣΤΟΣ! Κι όταν οι υπόλοιποι παύουν να ασχολούνται μαζί του, πάει αλλού να κάνει τις τσαταλιές του...

Όλα αυτά για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις και αδικίες, κι όπου δεν θα μπλέκουμε -πιθανώς αδικώντας- πρόσωπα που δεν ξέρουμε ούτε το επώνυμό τους. Και φυσικά για να κρατάμε το επίπεδο εκεί όπου δεν θα σκαρφαλώνουν οι λογής-λογής διάφοροι "καλοθελητές"...
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Δεκέμβριος 15, 2012, 01:44:41 μμ »
Ο Θανος εχει απολυτα δικιο.
Φιλε Γιώργο, μην απογοητευσαι απο εναν χαβαλε και μην ειναι αυτο αιτια να νοιωθεις αποκλεισμενος.
Σ' αυτους που ξερουν - σου εγγυωμαι ειναι πολυ καλα παιδια - θα τους γινει μαθημα...

Αποσυνδεδεμένος Stamos

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Δεκέμβριος 15, 2012, 03:42:11 μμ »
Συμφωνώ με το φίλο Θάνο, αρκεί ο συγκεκριμένος να μην ήταν και επικίνδυνος εκτός των άλλων κουσουριών του.

Για παράδειγμα ένα καινούριο μέλος που δεν γνωρίζει μπορεί να την πατήσει άσχημα.

Θα αναφέρω την πώληση του μάκο όπου ένα νέο μέλος (δεν αναφέρω το όνομά του, παρ'ολα αυτά είναι το μέλος που είχε δείξει ενδιαφέρον για την αγγελία στο greekwatchforum) παραλίγο να βρεθεί να μην παραλάβει το ρολόι ποτέ.
Ευτυχώς είδε τον ντόρο που γίνεται και ακύρωσε εγκαίρως τη συναλλαγή (για την ιστορία ο γνωστός-άγνωστος ανέβαλλε καθημερινά την αποστολή του ρολογιού, πιθανολογώ ότι δεν θα το έστελνε και ποτέ αν εισέπραττε τα χρήματα...)

Δεν μιλάμε απλά για ένα τρόλ πλέον, μιλάμε για απατεώνα, ίσως η σιωπή να μην είναι ο σωστός δρόμος...

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #37 στις: Δεκέμβριος 15, 2012, 06:26:33 μμ »
Απο τη μια,έχει δίκιο ο Θάνος.Απο την άλλη,όποιος καεί στο χυλό φυσά και το γιαούρτι.
Άλλωστε τα λαγωνικά του φόρουμ,μέχρι τον jamesbeam,μόνο επιτυχίες μετρούσαν.
Ε,και μια αποτυχία,μέσα στο πρόγραμμα είναι.

erizzzz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #38 στις: Δεκέμβριος 16, 2012, 01:17:20 πμ »
ο indy χρειαζεται στο φορουμ για να μας κρατα σε εγρηγορση κ να μην νομιζουμε οτι ειμαστε στο πιο σωστο φορυμ που υπαρχει,αν δεν υπηρχε ο indy ,που στην ουσια δεν το εχει γι απατεωνας γιατι παντα τον καταλαβενουμε,θα ειμασταν ολοι ησυχοι οτι ολα τα μελη ειναι οκ κ δεν θα το ψαχναμε καν ,κ θα ερχοτανε καποιος πραγματικος απατεωνας κ πολλοι πο εμας μπορει να την πατουσανε,δεν υπαρχει κοινωνια χωρις το καλο κ το κακο