Αποστολέας Θέμα: Αγορα seiko vintage diver  (Αναγνώστηκε 1345 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jp7rgv

• Just Registered
    • Προφίλ
Αγορα seiko vintage diver
« στις: Δεκέμβριος 10, 2012, 09:51:05 μμ »
Καλησπερα,
ενδιαφερομαι για αμεση αγορα ενος εκ των seiko 6105, arnie, 6309, ufo ή seiko tuna
οπως εγραψα κ σε αγγελια προσφατα.
το ρολοι θελω να αγοραστει μεχρι τα Χριστουγεννα κ αν κ θα προτιμουσα απο Ελλαδα
ψαχνω κ απο e-bay αν κ το φοβαμαι λιγο.
εαν ξερετε καποιον αξιοπιστο πωλητη εντος Ε.Ε. θα ηθελα να μου προτεινεται.

αυτο πως το αξιολογειται?
http://www.ebay.co.uk/itm/SEIKO-6309-7040-ULTIMATE-VINTAGE-SUBMARINER-DIVERS-WATCH-WATER-RESIST-SERVICED-/181042256791?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item2a26f59b97

http://www.ebay.co.uk/itm/SEIKO-6309-7040-SCUBAPRO-VINTAGE-SUBMARINER-DIVERS-WATCH-WATER-RESIST-150M-/160937390542?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item25789db1ce

Παρακαλουνται οι seiko vintage experts ας βοηθησουν!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Αγορα seiko vintage diver
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 11, 2012, 10:13:55 πμ »
Δεν είμαι ειδικός στα vintage seiko, αλλά τα καντράν και στα δύο δεν μου φαίνονται σόι. 99% είναι aftermarket, δεν βλέπω καθόλου πατίνα, σαν να είναι του κουτιού. Αν διαβάζει ο Γιώργος ο mg που κατέχει παραπάνω, θα σου πει.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 13, 2012, 11:51:17 πμ »
Θοδωρη σιγουρα εγω δεν ειμαι ο καταλληλος να βοηθησω τον Γιαννη.
 υπαρχουν γνωστες αλλα δεν θα τους βρει εδω μεσα  :( (η τουλαχιστον δεν ποσταρουν πλεον)

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 13, 2012, 05:41:00 μμ »
Δεν είμαι ειδικός στα vintage seiko, αλλά τα καντράν και στα δύο δεν μου φαίνονται σόι. 99% είναι aftermarket, δεν βλέπω καθόλου πατίνα, σαν να είναι του κουτιού. Αν διαβάζει ο Γιώργος ο mg που κατέχει παραπάνω, θα σου πει.

new dial λεει και οχι new original dial, οποτε το πιθανοτερο να ειναι aftermarket, παντως εχουν κανει καλη δουλεια. Τιμη δεν μπορω να κρινω, παντως μου φαινονται πολλά.
Κοιμιζει τους παντες...